Jump to content

Lars C

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super og tak. Ja - den FB er langt mere rigtig. (Jeg studerede kun efter i FB-mappen for PIR)
 2. Hej Henning I forlængelse af vores tidligere dialog er jeg nu ved at opsætte PIR i badeværelser og i bryggers. Du nævner: "Med både PIR og dæmp kan det laves så lyset om natten kun tænder på lavt niveau". Rigtig god kommentar - jeg synes det virker meget rigtigt at PIR-lysstyringen opsættes så når PIR'en er i natdrift så tændes der for "Lavt niveau". Jeg kan imidlertid ikke lige se, at FB 1.4.02.a. PIR styring kan dette? FB 1.4.02.a kan dog godt arbejde med "natdrift", men denne egenskab kan ikke umiddelbart aktivere et "Lavt niveau" scenarie, men kun deaktivere PIR funk
 3. Hej Ejvind Tak for din tilbagemelding. OK - Jeg har forstået, at Homebridge/Hoobs har et rigtig godt og meget dynamisk samspil med Homekit(Apple produkter), så derfor gik jeg udforskende ned af denne vej. Jeg har åbentbart misforstået dig, da du skrive, at du bruger Homebridge med MQTT som en løsning. Men hvis det ikke er en let og god farbar vej, vil jeg gå OpenHab vejen. Hoobs virker ellers ret tiltalende, måske er det den nye vej hvis der bliver lavet en IHC integration? Jeg vil nu teste med Openhab, beklager min misforståelse.
 4. Hej Ejvind Ja - jeg er godt klar over det, men jeg var meget i tvivl om mit første indlæg kom i gennem hjemmesiden. Jeg kunne ikke se, at første indlæg blev vist som et nyt indlæg, derfor skrev jeg igen. #2 indlæg kom derimod fint igennem og blev vist på forsiden som nyt indlæg på sitet. Beklager hvis det kom skævt ind.
 5. Hej Ejvind (eller andre der arbejder med Homebridge eller Hoobs) Jeg er ved at teste Homebridge og Hoobs, men kan ikke rigtig få adgang til min IHC Controller 3. Er der der nogen der kan vise hvordan Homebridge eller Hoobs opsættes (evt. via Mqtt) så jeg kan få adgang til lys m.v. i min IHC Controller?
 6. Hej Ejvind (eller andre der arbejder med Homebridge eller Hoobs) Jeg er ved at teste Homebridge og Hoobs, men kan ikke rigtig få adgang til min IHC Controller 3. Er der der nogen der kan vise hvordan Homebridge eller Hoobs opsættes (evt. via Mqtt) så jeg kan få adgang til lys m.v. i min IHC Controller?
 7. Hej Ejvind Tak for dine udførlige anbefalinger samt henvisning til best practice som jeg studerer med stor interesse
 8. Jeg er lidt ny i denne IHC verden og jeg søger efter den bedste og enkleste vej at integrere IHC med Apple HomeKit. Jeg startede med Home Assistant fordi LK i Deres Webinar har peget på denne løsning, men det virker som om, at Home Assistant integrationen med Apple Homekit tung og uhensigtsmæssig, så det er nok ikke er den rette vej for mig. Når jeg googler så får jeg indtryk af at Homebridge har god Apple HomeKit integration, men Openhab kan måske også være interessant. Jeg kan forstå, at du både bruger Homebridge og Openhab - har du mulighed for at hjælpe med lidt info her
 9. Tak for din svar - Det lyder spændende. Lige nu har jeg testet at integrere IHC med Home Assistant og det virker egentlig OK, men hver gang jeg opdatere i IHC og Home Assistant så skal jeg genindlæse alle IHC elementer forfra i Apple HomeKit og det virker lidt tungt. Som jeg læser det, så er HomeBridge integrationen med HomeKit mere dynamisk og tingene i Homebridge kommer automatisk ind i Homekit? Har du også prøvet Home Assistant og jeg går ud fra at du mener, at HomeBridge er en god vej at gå med IHC integration til HomeKit?
 10. Hej Er der nogen der bruger IHC sammen med HomeBridge/ Hoobs? Når jeg læser om HomeBridge eller Hoobs virker som om det at giver en meget smidig og dynamisk integration med iPhone og iPad (Homekit). Er der nogen der har erfaringer med HomeBridge og eller Hoobs integration med IHC? Skal der laves IHC integration til HomeBridge/ Hoobs for IHC kan bringes til at virke?
 11. Hej Lars. Tak for dine gode kommentarer som jeg selvfølgelig vl tage med i mine overvejelser fremover. Ja - man kan opsætte meget hvilket er rigtig smart og meget fleksibelt, så det er rigtig godt. Men det kan også være en udfordring, og svært at forstå hvordan knapperne virker hvis ikke det lige er en selv der har konfigureret opsætningen af tryk. Jeg er opmærksom på, og synes at det er godt, men også nødvendigt, at bruge tangenter med symboler, så det er nemmere at forstå hvad trykket indebærer. Problemet med symboler er, at de i nogle situationer kan være svære at forstå el
 12. Hej Henning. Tak for dit svar. Ja - jeg tænkte nok at der ikke er en standard - det er egentlig lidt mærkeligt, men sådan må det så være. Tak for deling af dine principper for tryk.
 13. Hej Henning Tak for dit svar. Jeg vil afprøve dine forslag. Rigtig mange tak.
 14. Hej Jeg har opsat mit hus så alt lys er styret af scenarier opsat i IHC controlleren (ver.3 med nyeste firmware). Alle tryk i huset er IHC wireless som er opsat så de ved tryk aktivere de forskellige scenarier i controlleren. Alt virker rigtig fint og godt. Jeg har Home Assistant (nyeste firm- og software) kørende på en RP og dette virker egentlig også fint da jeg i Home Assistant fint kan aktivere de forskellige scenarier i IHC controlleren. Jeg har også koblet Apple Homekit op mod Home Assistant og dette virker egentlig også fint da Homekit fint gennem Home Assistant a
 15. Hej. Jeg har efterhånden fået opsat mit hus så alt lys er styret af scenarier. Alle tryk er IHC wireless som er opsat så de ved tryk aktivere de forskellige scenarier i controlleren. Alt virker rigtig fint og godt, men jeg er meget i tvivl om hvilke tangenter på et tryk der skal aktiver de forskellige scenarier. På gamle vippekontakter/afbrydere er "sluk" altid for oven og "tænd" for neden. I midlertid synes jeg, at næsten alle eksempler på IHC tryk jeg kan finde på nettet har "sluk" i nederste højre hjørne - altså modsat af den standard der er for vippeafbrydere i DK
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok