Hop til indhold

hmadsen

Members
  • Antal indlæg

    34
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    2

hmadsen last won the day on March 9 2022

hmadsen had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Nu skriver vi 2024, er der noget du ønsker at revidere i det ovenstående (Nej, Wiser bliver nok ikke enden på IHC.) Personligt kommer jeg næppe til at skifte mit IHC Wireless dog, men det handler mest om at jeg har fået det integreret ind i Home Assistant så jeg nu kan bruge en hvilken som helst zigbee knap til at tænde og slukke for IHC Wireless enheder og jeg kan også bruge et IHC wireless tryk til at tænde f.eks for en Shelly 1
  2. Nu kender jeg ikke til den specifikke applikation du ønsker at bruge dette til, men som udgangspunkt er der jo intet i vejen for at bruge den 2W modstand så længe den ohmske værdi er korrekt. Så med mindre den ikke fysisk kan bruges, fordi den er større, så er det vel bare at købe sådan en.
  3. Vil det også virke hvis man har en udbyder der kører CG-NAT ?
  4. Lyder ikke betryggende Styrtdithus.dk
  5. Du får lige et svar her også. Jeg kørte : Controller - Indstillinger - Gendan Controlleren genstartede og vupti alt er tilbage til "normal" Jeg mener ikke at have rodet med opsætning mens den uploader, der er her en kasse som "spærrer" for at jeg kan arbejde i visual mens den "uploader"
  6. Jeg prøver at se om jeg kan grave den brugervejledning frem. Jeg har dog opdaget i dag at i hvert fald eet sted virker knappen og Wireless lampeudtag ikke når der trykkes på knappen. Underligt nok, så kan jeg sagtens tænde og slukke for lyset via Home Assistant, så reelt set må det vel være knappen som har tabt forbindelsen. EDIT : Heureka..... Controller - Indstillinger - Gendan og BUM, så er der ikke udråbstegn mere. Den knap / lampested jeg skriver ovenfor ikke virker er også kommet med igen
  7. Det er nok bare mig der ikke er så klog men hvad betyder det. Altså i forhold til mit problem og hvordan jeg evt. løser det ?
  8. Nyeste Version 3....mener den hedder HW 7.2 Firmware 3.3.44
  9. hmadsen

    Røde udråbstegn

    Skulle lige tilføje et par ting til min IHC controller og alt så ud til at gå som det skulle. Efter jeg havde gjort dette trykkede jeg gem og da jeg så lige vil folde et rum ud ser jeg at der er et rødt udråbstegn og når jeg peger på en af enhederne så står der "LH IHC Wireless produkt linket til ukendt produkt" Det står der så ved ALLE mine enheder, både trådløse tryk og trådløse lampesteder. Jeg har googlet lidt og nogen snakker om "reset firmware" osv, men jeg har ikke gjort andet end jeg har gjort 100 gange før. Det mest underlige er at alt tilsyneladende virker, incl. det jeg rettede da jeg sendte til controlleren sidst. Alle knapper tænder og slukker som de skal og jeg kan også styre det via Home Assistant som jeg plejer. Jeg har prøvet at slukke controlleren og så videre og forsøgt at læse projektet ud af controlleren, men hver gang får jeg de røde udråbstegn.
  10. Strømforsyningen 4 stk. lampeudtag relæ version 2 Og så evt. det 4 polede batteritryk.
  11. Jeg havde til et andet projekt købt lidt forskellige relækort til "Arduino" De accepterer 5V DC på en pin og trækker så et relæ. Jeg laver en lille printplade med en ensretter og så en spændingsdeler, bare med et par modstande, de indgange på relækortet trækker nærmest ingen strøm og da det de trækker er "fast" kan jeg godt slippe afsted med en spændingsdeler tror jeg Relæudgangene er blot 2 klemmer som er NO og så slutter når relæet trækkes.
  12. Sælges det kun som et lot, eller kan man købe det man mangler
  13. Det kunne jeg godt være interesseret i, hvis det ikke er solgt.
  14. hmadsen

    IHC Input modul

    Mit nuværende gulvvarmeanlæg har desværre en meget begrænset app og mit setup sidder i et "skab" på toilettet, hvor man skal skrue en række skruer ud for at komme ind til det. Jeg kunne derfor godt tænke mig en måde hvorpå jeg kunne "se" om en given kreds er aktiv...Altså om der rent faktisk er åbent for ventilen til et af de 8 rum som er i anlægget. Ventilerne er 24 VAC og et input modul tager 24 VDC så vidt jeg kan se. Hvis jeg nu flikker et lille print sammen med 8 * "Ensretter og så en passende spændingsdeler" så kan jeg vel bare smide dem direkte på et input modul. Jeg regner ikke med at input modulet trækker nogen nævneværdig strøm, så det bliver nok en spændingsdeler med nogle kohm modstande for at sikre at "intet går galt" Spørgsmålet går så på, om jeg bare skal have et almindeligt input modul, jeg har nemlig set at der findes et såkaldt 24/3 som skulle være specielt til brug for "Med langvarige sluttefunktioner" og det er jo det jeg kommer til at have, hvis gulvvarmen i stuen f.eks kører hele natten fordi det er en kold nat. Men spørgsmålet er så om det er en fordel med det input modul eller om det er "lige meget". jeg kan nemlig købe "almindelige" input moduler brugt, mens det andet ikke lige er set, brugt og derfor er dyrere jo. Ideen med det hele er at få det integreret i Home assistant så jeg kan se om ventilerne er aktive og også få en log over hvor meget de kører osv.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok