Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'kombidimm'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Generelt
    • Generelle regler og retningslinier
    • Køb, salg og bytte
  • IHC - Generelle spørgsmål
  • Home Automation / Smart House
    • Software
    • Hardware
    • Min installation
  • IHC
    • FAQ
    • Teknik
    • IHC Visual 3.0
    • IHC Visual 2.0
    • IHC Visual 1.0
    • Projekter
    • Vis mig din IHC tavle
    • Microsoft .NET API/SDK
    • Nyheder
    • IHC Produkter
    • IHC Captain
    • IHC-Bridge
  • IHC-User.dk

Categories

  • Funktionsblokke
    • IHC Alarm
  • IHC Program filer
  • Firmware
    • IHC Control Visual 1 Firmware
    • IHC Control Visual 2 Firmware
    • IHC Control Visual 3 Firmware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. Som bekendt er LK's trådløse kombi dimmer (og gamle lampeudtag / Kombi relæ'er) ikke glad for LED med lille ohm'sk belastning. Selv om den samlede belastning overstiger minimumsbelastningen på 20w, så kan man have blinkende spots eller spots der lyser svagt hele tiden. Jeg har erfaret at der er stor forskel på hvilke spot's man køber. Er der nogen her der kan give en god - opdateret - anbefaling af spots der fungerer godt med denne dæmper, -gerne også nogle der giver meget lys per watt og holder længe. Jeg har de seneste år købt IKEA's LED's, -de giver masser af lys per W, er middel gode til at undgå spots der flasher, men holder ikke længe (har byttet mange indenfor garantien (2 år), -så gem bonnen hvis du køber IKEA's.
  2. Hej, Jeg har en wireless kombidimmer, som indtil for nyligt har fungeret helt korrekt, men over de seneste dage, så reagerer den ikke korrekt, på instilling af lysniveau, som bliber sat af min IHC 3.0 controller. Den kan slukkes, men uafset hvilket lysnivau den bliver sat til, så tænder den kun med ca 1%. Jeg har tidligere taget strømmen på den og reconnected, og så har den virket i et par dage, men går derefter tilbage til kun at vil tænde på ca 1%. Er er nogen der har en ide, til havd jeg kan gøre ? Bedste hilsner Jan
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok