Jump to content

Kandersen

Members
 • Content Count

  3,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by Kandersen

 1. Yep, men det er ikke umiddelbart klart, om det også gælder skalsikringen
 2. Håber du mener 23.8 - 23.7 :-D Men den gør faktisk helt som den skal. Ved 23.7 er det jo netop low - hysterises. Og der beder du den sende command(50) til vinduet.
 3. Er det de der Air... bokse du har? Hvilken fejl får du, når du IKKE kan tilgå controlleren?
 4. Øhh.. Controlleren kan ikke andet. Der er ingen DHCP klient i controlleren
 5. Kandersen

  Kamstrup elmålere

  Hvad værre er.. Ingen af energiselskaberne understøtter eller supportere metoderne. Det er forbrugeren selv der må slås med de muligheder som måleren evt har. Formuleringen i målerbekendtgørelsen er i ordets bogstaveligste forstand, at tage pis på forbrugerne. Energiselskaberne er tydeligvis IKKE interesseret i, at forbrugerne skal have nemt ved at tilgå data fra måleren.
 6. Jeg vil tro billede havde set anderledes ud, hvis man i stedet havde spurgt forbrugerne. Men det er jo typisk i den sektor, at der ved "fagfolket" bedst, hvad forbrugerne vil have. LK/Schneider har aldrig bekymret sig for, hvad forbrugerne ville have. De har altid henvist forbrugerne til elektrikerne/installatørerne
 7. Det er det jeg ikke synes jeg kan få til at virke mere.. For sådan var det på et tidspunkt. Men må rode med det igen, når tiden er inde til det. (I øvrig samme undren som med IHCremote appen. Jeg kan se temperaturen, men jeg skal ned under funktionsblok for at ændre setpunkt).
 8. Er du sikker på det er strømforsyningerne selv der gør det, og det ikke er spændingen på primærsiden som opfører sig underligt. Hvis det er det sidste, så er bedste løsning at sætte en ups foran.
 9. Probably best to tag @Pauli Anttila as he is the author behind the binding. I havnt upgradede to OH3 yet, so I cant help, and havnt seen this error msg before.
 10. Jeg sad og rodede med dette for kort tid siden. Og jeg er ikke sikker på jeg forstår, hvorfor det er lavet om. Nu skal man jo pine død have to ikoner for varmen. Et for at se temperaturen, og et for at indstille setpunktet.. Er det virkelig rigtigt?
 11. Jeg har ingen wireless kontakter eller puck relæer. Men jeg har nogle wireless dæmpere. Og det hænder de engang imellem bliver sløve til at reagere og/eller de slet ikke reagere, (der går dog måneder imellem). Den bedste løsning jeg indtil nu har fundet, det er at uploade et tomt program til controlleren, (husk at lave en backup), for dernæst at uploade det oprindelige program efterfølgende. Så virker alt pudsigt nok uden problemer overhovedet. IHC wirless er bare noget bras, åbenbart.
 12. Og af dæmperen.. Det kunne være et IHC wireless som i perioder kan drille.
 13. Mig bekendt kan du slet ikke bruge Philips Hue på en IHC dæmper.
 14. Husk controlleren skal genstartes, når du skifter IP, ellers slår det ikke igennem.
 15. Så ville jeg helt klart "mishandle" 6.1éren først ved at opgradere fw, for at se om det virker. I værste fald ender du jo samme sted med at må skifte den
 16. Jeg ville da prøve med firmware 2.8.4 inden jeg udskiftede controlleren. Når du ikke har sensorer og dimmere, så er det nok begrænset hvor meget den bliver presset. Jeg har en gammel 6.1 controller liggende. Men den er netop med 2.8.4. Så det hjælper jo ikke meget, jeg tester den.
 17. Jeg har lige tjekket min old gamle ipad (IOS 9.3.5). Den forbinder fint. Men kan ikke komme ind i opsætningen.. Hmm Controlleren er en 6.2 med FW 2.8.4 Rettelse: Nu kom jeg ind i opsætningen. Så det virker helt fint.
 18. Hmm. Har netop afprøvet det. Og du har ret. Jeg har været for hurtig da jeg testede det i går. Og min bange anelse om, at hvis man aktiver skalsikring, åbner og derefter lukker døren (inden for tiden), at så vil alarmen ikke starte. Den anelse stod til skamme. For heldigvis husker fbén at døren har været åbnet. Så når tiden render ud, så starter balladen, selvom døren er blevet lukket igen. Så det virker faktisk fuldstændigt som det skal. Det er bare tålmodighed og jeg, der som sædvanlig ikke spiller ret godt sammen Tak for hjælpen Henning!
 19. Hmm, kan godt være jeg har været for utålmodig, når jeg tilkoblede skalsikringen, og forventede, at alarmen ville gå, når jeg åbnede døren lige efter i forbikoblerzonen. Det tester jeg lige senere i dag, (når datteren er stået op, ellers kommer hun hurtigt ud af fjerene ) Hvad er årsagen til denne ventetid? Er det også tiderne der er sat i udgang/indgangstid?
 20. Yeps. De andre magnetkontakter som ikke er i forbikoblerzonen, de er samlet i en AND blok. Udgangen fra denne AND blok er så kørt op til Magnet/dørkontakt indgangen på alarm blokken. Og det funger fremragende. Det eneste problem er, at den magnetkontakt jeg har i forbikoberzonen, den aktivere ikke alarmen, når jeg har slået skalsikringen til, og jeg fx åbner døren. Det er som om, at den helt negligeres i forbindelse med skalsikring. Men den virker fint ved total-alarm. Jeg bruger ingen lydblok, da jeg ikke har nogen "lyd enheder". Når/hvis det kommer til at virke, så skal en Google Hom
 21. Sorry, med den gamle controller er jeg desværre hægtet af
 22. Det skal heller ikke spille sammen wireless. Derimod, hvis der er et indbygget relæ i en af dine bokse, så kan man oftest bruge en kontakt på disse, til et input på et IHC modul, og på den måde få status ind i IHC installationen.
 23. Jeg er gået i gang med at koble nogle magnetkontakter ind over min IHC alarm installation, fordi jeg vil lave en skalsikring. I mit lille hoved, der burde det her været lige til. Men forbikobler zonen den driller. Situationen er, at jeg har kodetastatur siddende inden for. Og for at det skal være muligt at koble total alarm til, og så forlade huset med en magnetkontakt på døren, så er denne magnetkontakt nødt til at blive placeret i forbikobler zonen, sådan som jeg forstår det. Den del virker også helt fint. MEN Denne magnetkontakt i forbikobler zonen bliver ikke registreret som en de
 24. Er der ikke relæ udgange på Verisure alarmen? Hvis der fx er, når alarmen er armeret, så kan du bruge dette på et IHC input.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok