Jump to content

HFW

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej jeg har pt. openhab 2.5.11 kørende på en windows maskine, vil jeg kunne opdatere til openhab 3 uden problemer her tænker jeg på ihc bindingen, hue osv. vh Henrik
 2. HFW

  VS code over i openhap

  Hej jeg har nu lavet item, things filer OSV men hvordan får jeg det over til openhab fra VS code syntes ikke der sker noget når jeg har gemt filerne rigtig.
 3. HFW

  Pushover

  Hej nogen som kan komme med en kort guide til at hjælpe mig i gang med at køre pushover via openhab på forhånd mange tak.
 4. Hej Alle sammen Der er noget på mit netværk, som sløver min ihc controller i perioder. jeg køre med openhab og ihc captain på hver deres RPI. Den eneste måde jeg kan, løse det på er at hive netværket fra min controller. og vente til næste dag. er der andre der har oplevet dette, og hvad har i gjort for at løse dette problem? På forhånd mange tak. Mvh Henrik
 5. Hej alle Her til aften ville min ihc ingenting. Hvis jeg trak netværks kablet ud til min ver. 3 controllere, så løste det problemet. Men er der nogen herinde, der ved hvad problemet er eller har prøvet noget ligende. Mvh Henrik
 6. HFW

  google assistent

  jeg vil takke alle her inde der har hjulpet mig igennem Openhab det spiller 100%
 7. HFW

  google assistent

  binding-ihc - 2.5.0.SNAPSHOT
 8. HFW

  google assistent

  Det er ikke sådan du kan lave en forklaring på hvorfor items fil og things filer, skal være opsat på denne måde og hvordan opsætningen skal se ud. For at få det til at virke. det er åbenbart der jeg har store problemer.
 9. HFW

  google assistent

  det er en Raspberry Pi og det program bruger jeg, og er rimelig fortrolig med at bruge, men alle de billeder og hjælp du kan give mig, ville bare være lækkert. kan jeg se mine manuel items og things i paper ul eller, hvor vil de komme frem så jeg kan betjene dem?
 10. HFW

  google assistent

  hej igen nu har jeg få hentet 2.5 + ihc bindingen og det køre. men jeg kan bare ikke få det til at virke med manuel items + things. hvor skal jeg kunne se dem henne hvis de virker. håber virkelig du vil hjælpe. laver du dem i notepad dine items og things filer HJÆLP!!!!!!!!
 11. HFW

  google assistent

  kan ikke få openhab til at se min items og things filer .things.txt .items.txt
 12. HFW

  google assistent

  hvilken mappe ligger du din Channels i
 13. HFW

  google assistent

  Jeg fik aldrig den automatiske til at virke. Jeg kan se i alle snakker om at styre direkte på FB men jeg kan kun se in og output moduler i paper ui, er der noget jeg gør forkert?
 14. HFW

  google assistent

  Fedt fedt, det er der helt styr på nu. Når jeg laver manuel items, skal jeg så stadig linke en Channel jeg vil arbejde med i paper ui Nu skal jeg entlig bare i gang med at lave en kip som manuel items.
 15. Hej Rene jeg har haft samme problem, godt nok da jeg skulle opdatere min firmware. Din controller er død, LK/din grossist bytter uden UB
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok