Jump to content
IHC-User.dk

HFW

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HFW

  google assistent

  jeg vil takke alle her inde der har hjulpet mig igennem Openhab det spiller 100%
 2. HFW

  google assistent

  binding-ihc - 2.5.0.SNAPSHOT
 3. HFW

  google assistent

  Det er ikke sådan du kan lave en forklaring på hvorfor items fil og things filer, skal være opsat på denne måde og hvordan opsætningen skal se ud. For at få det til at virke. det er åbenbart der jeg har store problemer.
 4. HFW

  google assistent

  det er en Raspberry Pi og det program bruger jeg, og er rimelig fortrolig med at bruge, men alle de billeder og hjælp du kan give mig, ville bare være lækkert. kan jeg se mine manuel items og things i paper ul eller, hvor vil de komme frem så jeg kan betjene dem?
 5. HFW

  google assistent

  hej igen nu har jeg få hentet 2.5 + ihc bindingen og det køre. men jeg kan bare ikke få det til at virke med manuel items + things. hvor skal jeg kunne se dem henne hvis de virker. håber virkelig du vil hjælpe. laver du dem i notepad dine items og things filer HJÆLP!!!!!!!!
 6. HFW

  google assistent

  kan ikke få openhab til at se min items og things filer .things.txt .items.txt
 7. HFW

  google assistent

  hvilken mappe ligger du din Channels i
 8. HFW

  google assistent

  Jeg fik aldrig den automatiske til at virke. Jeg kan se i alle snakker om at styre direkte på FB men jeg kan kun se in og output moduler i paper ui, er der noget jeg gør forkert?
 9. HFW

  google assistent

  Fedt fedt, det er der helt styr på nu. Når jeg laver manuel items, skal jeg så stadig linke en Channel jeg vil arbejde med i paper ui Nu skal jeg entlig bare i gang med at lave en kip som manuel items.
 10. Hej Rene jeg har haft samme problem, godt nok da jeg skulle opdatere min firmware. Din controller er død, LK/din grossist bytter uden UB
 11. HFW

  google assistent

  men jeg kan kun se tryk og ouput i channels i openhab, altså ingen FB
 12. HFW

  google assistent

  jeg holder øje med serviceview, og den kipper ikke efter 100 ms. men jeg får også en fejl, når jeg skal gemme i paper ui (payload too large) hvilken version vil du mene jeg skal bruge? kan du lave en hurtig billede guide, til at jeg kan lære at lave items manuelt? for jeg syntes det er lidt fedt at lege med openhab.
 13. HFW

  google assistent

  Kan bare ikke få kip til at virke.
 14. HFW

  google assistent

  hej jeg har fundet funktionen, men kan ikke rigtig hej har fundet funktionen, men den kipper ikke rigtig. skal den vælges til kun at write only? jeg bruger 2.4 stable
 15. HFW

  google assistent

  jeg kan ikke finde ud af hvordan man laver manuel channel, men jeg syntes ikke jeg kan finde ind der hvor du kan ændre det til (pulsewidth=100) du har ikke en lille guide, det ville hjælpe mig helt vild
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.