Hop til indhold

hbi

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. hbi

    Vis enum i SceneView

    Jeg gør som du har beskrevet pkt. 1-4 (evt 1-5). Jeg har mange 'gamle' enums som holdt op med at blive vist for +5 år siden og har nu tilføjet en række nye som heller ikke virker. De vises på sceneview indtal alle elementer er opdateret og er derefter blanke selvom enum har et indhold. IHC controller: HW 6.1 FW 2.7.220 Hilsen Helge
  2. hbi

    Vis enum i SceneView

    Ja, scenedesign projektet er sendt til controller.
  3. hbi

    Vis enum i SceneView

    Har defineret og linket flere enum fra visual til scenedesign. Desværre vises enum indholdet ikke i sceneview, er bare blank. Hvorfor ?
  4. Ved ikke hvad OS den kører, men tror ikke der kan installeres andre programmer.Ja, de alm. scener fra LK Scene Design er basis, skal dog overholde størrelse 800x480, 800x400 eller 426x320, som er de trevisnings modes.Softwaren på DashBoard går direkete på IHC Visual Controller og er så vidt jeg kan forstå udviklet i overensstemmelse med LK. Derfor skal der installeres en lille stump firmware på IHC Controller. Hele installationenn af DashBoard incl IHC firmware tog få minutter. Strømforsyning var ikke med, der er meningen at tilsluttet den IHC 24 DC. Jeg har selv skaffet mig en strømforsyning til kr. 60 indtil jeg får den rigtig installeret.Der findes sikkert billigere touch pc'er, men de kan bare ikke håndtere IHC Visual Controller direkte, kun via LK Scene View.
  5. *S* Så byg du bare sådan en, men der ligger jo en del andet bagved end bare en touch skærm. Husk på, at den kommunikerer med IHC Visual Contoller og bruger Scener fra Scene design. Den sidste firmware update gav. f.eks. mulighed for at se/ændre en resources indstillinger via touch skærmen uden at designe en ny scene indholdende disse indstillinger. Den kører væsentlig hurtigere end Scene View på din atom processor PC *S*.Styring af Russound multirum audio er også en facilitet jef snart vi gøre brug af. Jeg er meget tifreds med den. Det er helt ny og udvikling af firmware sker løbende.Dyrt ? synes jeg egentlig ikke den er, slet ikke i sammenligning med touch skærme fra f.eks Crestron & Russound.
  6. Den koster 9.900 + moms.Touch skærmen er 15 x 9 cm, ramme 20 x 13 cm. Opløsning på 800 x 480.Scener baserer sig på LK Scene Design og bagrundsbillede/grafikskal være 800x480, 800x400 eller 426x320.Mulighed for visning af webcams son scene.
  7. Har fået min Visilty Dashboard og den fungerer fint.
  8. På LK's hjemmeside findes en Projektfil IHCStandardVer3.0.vis. Denne indeholder en FB 9.17under Viewer. FB's udgange for 'Systemtid' og 'Systemdato' kan bruges til visning af disse i sceneview, samt controllerens systemtid kan ændres ved brug af udgangen 'Indstilling af ny systemtid'
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok