Hop til indhold

Claus Jensen

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Claus Jensen's Achievements

  1. Har en gammel V1 controller og overvejer at skifte den ud med en V2 (uden Viewer) bla. for at kunne benytte dette API.Kan være dette primært er et generelt V2 controller spørgsmål, men kan man lave scenarier, som man (nemt) kan skifte imellem med V2? Kan man bruge API'en til at skifte mellem dem? Hvis ikke, går jeg ud fra at man kan lave noget scenarieskift selv vhja APIet - var det lykkedes at lave en stabil upload af projektfiler?
  2. Har I prøvet at få mere information ved at prøve adressen:https:///ws/?wsdlDet kræver at web servicen er sat op til at levere en wsdl, men det var da et forsøg værd.
  3. Faldt over denne her side: http://www.visility.com/Default.aspxNogen der kender noget til produktet? Visility Dashboard lyder interessant.
  4. Claus Jensen

    vindmåler

    Prøv evt. Kock Engineering, der har lavet en vindmåler der virker med IHC:http://www.koch-engineering.com/index.php?id=windsensor
  5. Hvad med en kontakt i låsen? Det kræver selvfølgelig et lidt større indgreb (og at folk ikke sidder med døren åben )
  6. Jeg tror, at jeg går routen med f.eks. Moxa NPort 5230 (http://www.moxa.com/product/NPort_5230.htm). Så kan både RS485 og RS232 porten komme på nettet, hvilket alt andet lige gør tingene noget nemmere.Hvis der er nogen der kender til en billigere udgave (denne koster omkring 1200 kr), der kan det samme, må I gerne sige til.
  7. Claus Jensen

    RS485 kabel?

    Hvad er det præcist for et kabel, der skal bruges fra en 120B1202 controller, hvis man vil forbinde sig til RS485 porten til en RS232 port på en computer? Controlleren har så vidt jeg kan se to klemmer, der agerer RS485 port.
  8. Ja, der mangler en del. Ser ud til at netværk-, tv antenne- og telefonmodulet er blevet pillet ud eller aldrig har været installeret. Har du netstik siddende rundt om i lejligheden? Altså RJ-45 stik ligesom almindelige netværksstik? For det ser heller ikke ud til at disse er blevet installeret i krydsfeltet.Kan være du lige skal have en snak med den tidligere ejer, hvis det er muligt.
  9. Ad 1 - Jeg mener at der er et forum indlæg om at forlænge TV kabler her et sted... Noget med at LK er kommet med en løsning.Ad 2 - Ja, du kan bare bruge en switchAd 4 - Du skal foretage ændringerne i dit krydsfelt. Ved selve dit IHC anlæg skal du trække kabler fra de relevante udgange (der svarer til de stik i huset hvor de skal bruges) til henholdsvis TV modulet, telefon modulet og switchen.
  10. Vi har en IHC Visual 1 controller (120 B 1202) sammen med IHC Net i vores hus. Vi har ingen Viewer.Jeg vil gerne kunne integrere denne strømstyring med andre ting, evt. kode op imod den selv. Jeg har derfor kigget lidt rundt på forummet her, og kan se at der muligvis er nogle løsninger, men har stadig et par spørgsmål:1. Electronic HouseKeeper og BridgeKeeperDet ser ud til at med en BridgeKeeper kan integrere IHC med dette Z-Wave produkt. Skal man bruge HouseKeeper også eller kan man på en måde nøjes med en BridgeKeeper? Og er det BridgeKeeper 1 eller 2, der skal bruges sammen med min Visual (som jeg forstår det er BK1 til TermIHC og BK2 muligvis til Visual 1?)2. ProIBI's IP BoxEr dette kun til TermIHC controlleren? Eller kan den bruges med en Visual 1? Som jeg læser det er det en terminal baseret løsning, så den burde man vel kunne kode op imod selv? Er der andre muligheder? Jeg har læst lidt om IHCSoftwareKit for et stykke tid siden, men jeg ved ikke helt, hvor langt det kom.Håber at det giver mening - Claus
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok