Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  1.008
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Alt der er opslået af Henning Pedersen

 1. Henning Pedersen

  Spørgsmål til standard 9.12 lydstyringsblok

  Hvis du markerer udgangen og vælger "logmærke" vil du se at udgangen kortvarigt går ON 3 gange, men du når ikke at se det. Hvis du ikke får en popup med Simulerings Log når du starter simuleringen skal du trykke på ctrl. l
 2. Henning Pedersen

  Projektet er korrumperet eller ikke et LK IHC ...

  Hej Brian Velkommen til IHC-user.dk Det vedhæftede projekt fejler ikke noget og kan uden problemer lægges i en version 3 controller. Du kan altså roligt bruge projektet som base og så tilføje din tilbygning - igen. Forslag: Gem flere versioner af dit projekt, efterhånden som du bliver færdig med det.
 3. Henning Pedersen

  Timer på alarm ved strømsvigt

  Hvis PIR både skal side i et hjørne og pege væk fra gardiner, ventilationsanlæg og andet som kan ændre temperatur, samtidig med at rummet sikres optimalt, ja så har du en udfordring.
 4. Henning Pedersen

  Wireless dimmer vil ikke...

  Udskåret i pap. Hvis dit produkt, altså i venstre side, har indgang for touch, så vil en Visual 3 controller med nyeste FW ikke godkende projektet. "Gamle" controllere eller en Visual 3 med ældre FW har ikke dette "problem". Det har intet med antal tryk at gøre, så du kan roligt fortsætte med én tast styring.
 5. Henning Pedersen

  Timer på alarm ved strømsvigt

  PIR sad faktisk langt fra gardinerne.
 6. Henning Pedersen

  Wireless dimmer vil ikke...

  Programmeres, ja - men produkter med indgang Touch, som Ole henviser til, findes ikke i de sidste udgaver af Visual.
 7. Henning Pedersen

  Timer på alarm ved strømsvigt

  Der kan faktisk være flere årsager til at deaktiverer en alarm PIR, jeg har fornylig været ude for at gardinerne udløser alarmen når de sænkes/hæves som en del af hjemmesimuleringen. Løsningen blev en midlertidig deaktivering af de berørte PIR når gardinerne ændres.
 8. Henning Pedersen

  12v dørlås

  Som Ejvind skriver, så anbefales det ikke at bruge IHC strømforsyningen til andre produkter. Vedr. 24v output så kan UDGANGENE på dem spændingsforsynes med 12 til 48v DC, driften af dem er stadig 24v. MEN - alle 8 udgange bliver så med samme spænding, hvilket ikke altid er ønskeligt og slet ikke hvis du kun skal bruge den ene udgang. Løsningen er et 24v overdragelsesrelæ hvor spolen styres af IHC og kontaktsættet spændingsforsynes fra 12v og afgangen forbindes til din dørlås.
 9. Henning Pedersen

  Pet-imun PIR

  LKs 24v 180 graderes almindelig FUGA PIR har 3 indstillinger. De skriver intet om immunitet over for dyr.
 10. Henning Pedersen

  Pet-imun PIR

  Jamen så er det jo bare i gang med borehammeren
 11. Henning Pedersen

  Pet-imun PIR

  Høj følsomhed og immunitet over for et dyr på 16kg peger lidt i hver sin retning - så spørgsmålet bliver nok hvor kompromisset skal ligge. Du kunne prøve med LKs 180 graders fuga pir, den har 3 følsomheds indstillinger - men om det løser problemet ved jeg ikke. Er du helt vild, kunne du overveje at flytte sensoren længere ned på vægen og vende den på hovedet, ikke lavere end højden på hunden. - hvis furen ellers går med til det.
 12. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  Java og mac plejer ikke at være gode venner, så jeg tænker nej - men er ikke sikker. Hvis du har en gammel XP maskine, så ville jeg bruge den.
 13. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  En IHC installation kan laves på mange måder, din badeværelsesinstallation er lavet så du ikke selv kan ændre lysniveauet, hvilket din lokale elektriker sikkert er glad for, da han så kan sende en regning for at gøre det. Med 2.7.342 er det sikkert en gammel 6.1 controller, eller har du bare ikke opgraderet endnu. Hvis det er en 6.1 kan du heller ikke bruge smartphones eller iPad til ændringen. Din nye bedste IHC ven er derfor serviceview, som du helt klart bør lære at kende. Da det er en gammel controller og du sikkert har en nyrer computer, løber du garanteret ind i java problemer. Det nemmeste er at opgradere din firmware i controlleren til .220 og bruge javastarter, begge kan hentes på lk.dk. Du skal oprette en bruger for at hente dem. Start javestarter og log på din controller via USB kabel eller den samme ip adresse som du bruger i Visual. Du kan finde viden om serviceview under "Hjælp" i Visual.
 14. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  Alt forladt. Det kan også være minimums niveauet der er for højt, 15% burde ikke give meget lys. Men hvis det er LED pærer så kan det også være dem der er problemet. Kan pærerne dæmpes?
 15. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  Hvad er det der ikke virker?, lyset i badeværelset i stueplan virker fint under test og lyset i kælderbadeværelset er ikke med dæmp, og dermed heller ikke med natlys. Dit natlys er aktivt fra kl. 01.00 til 06.00, hvis uret i controlleren ellers passer, ses ved at logge på controlleren, under administrator. Om dit natlys så er lavet på en smart måde er en ganske anden sag. Personligt foretrækker jeg adfærds styring frem for diktatoriske ure til styringen af f.eks. natlys.
 16. Henning Pedersen

  Ny potentiel IHC bruger

  Også velkommen herfra. Jeg kan som Brian ikke kommaterer på prisen, det afhænger også af hvad der er indregnet - er det "kun" en simpel lysstyring eller er varme, røg- og tyverialarmen, garageporte, ovenlysvinduer, ventilationen, gardinerne, SMS moden, haven, iPad opsætning mm. med i prisen. Med andre ord - en IHC installation kan være mange ting. Hvis du har bedt installatøren give pris på kabeltræk til alle komponenter - ja så ryger prisen opad. Der er dog ingen grund til at trække kabler til alle udtag. Ligesom huset bliver smart med IHC, handler det om at trække kablerne smart. Alt efter hvor meget du vil have automatiseret, så bliver der desuden hurtigt behov for 2 controllere i en bolig på 170 m2. Lidt svar på dine ?. Hvis du vil have adgang til alle komfort mulighederne med IHC så kan jeg IKKE anbefale at lave noget af installationen med "gammeldaws" afbryder. Wireless bør kun anvendes til lysdæmperer, IKKE til tryk. Med ledninger får du mulighed for dioder der kommunikerer tilbage til dig. Mig bekendt må du ikke montere noget som helst i den faste installation. Du må gerne trække kablerne, hvilket bør gøres i samarbejde med elektrikeren. Bruger du forkerte/ulovlige kabler er han i sin gode ret til at nægte at monterer dem. Jeg samarbejder med mange installatører, men kender ikke deres priser. Bonusinfo: Mange begår den fejl at de først trækker alle kablerne, inden de gennemtænker deres ønsker og krav til de enkelt rum og installationen som helhed - dette resulterer typisk i at ønsker og krav ikke kan opfyldes. Arbejdsgangen bør derfor være: 100% afklaring af krav og ønsker til den færdige installation - hvilket ofte kræver hjælp. Udfærdigelse af kabelplan. Hvilke kabler skal trækkes hvorfra og hvortil. Udfærdigelse af monteringsplan. Hvordan skal alle ca. 6-800 ledningsender monteres. IHC program som opfylder alle ønsker og krav. Selvfølgelig skal du ikke opgive drømmen på forhånd. For ikke at starte helt på bar bund vil jeg anbefale dig at besøge på min hjemmeside www.i-bi.dk, hvor du kan finde inspiration til mange smarte funktioner, du er også velkommen til at ringe hvis du har yderligere spørgsmål.
 17. Hvis du ikke vil trække ledninger og vil betjene alt via wireless komponenter, og heller ikke ønsker adgang til betjening via app, så er der i princippet intet behov en kontroller. En kontroller giver dog mulighed for at lave statusprogrammering som bl.a. kan aktivere hjemmesimmulering når I er ude og dæmpet belysning om efter sengetid.
 18. Henning Pedersen

  Signal fra input modul

  Da man kan koble et input direkte til et output modul, må signalet være ens. Vær opmærksom på at ulige output datalinjer også lægger signaler ud til den efterfølgende datalinje.
 19. Henning Pedersen

  Dos

  Nu skriver du DOS i overskriften, hvilket vel betyder at kunden har en gammel controller uden "moderne" muligheder. Jeg har så lidt erfaring med de gamle controllere at jeg ikke kan hjælpe direkte, udover at det kunne være en anledning til at få skiftet den gamle inden den selv vælger at stå af, f.eks. den 24. På en ny ville du kunne bruge funktionsblokken til sengelamper.
 20. Henning Pedersen

  bin/IHCFile controller usikkerhed

  Jeg fik først samme besked som Allan. Efter rettelse til store bogstaver "IHCFile" så var der ingen problemer.
 21. Henning Pedersen

  Hvilken lysdæmper har jeg

  På modtageren som Thomas linker til, står der ikke 3 og 4 på de nederste tryk, du har en kombi dimmer. Hvis du vil ud over de fleste problemer med LED så vil jeg anbefale dig at skifte til en ny Ø80 wireless dæmper, eller vente på den nye dæmper til DIN skinne montering som er på vej. P.S. Tråden handler om hvilken dimmer Johan har - ikke om du tror, eller ikke tror på, at den nye dimmer er på vej.
 22. Henning Pedersen

  Gardin styret af Solsensor eller temperatur

  Ikke rigtigt, der er ikke tilbagemelding fra gardinerne, så hvor gardinet er, vil altid blive et gæt. Det kan dog godt være et kvalificeret gæt. Med endestop i gardinerne burde problemet heller ikke være særligt stor under almindelig drift.
 23. Henning Pedersen

  Gardin styret af Solsensor eller temperatur

  Et ELLER led var blevet til et OG led, hvilket jo ikke er det samme. Jeg har tilføjet udlæsning af nede og oppe. Nyt program Joakim.vis
 24. Henning Pedersen

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  LK har erfaring for at en gammel 6.1 controller kan stå af ved opgraderingen. Jeg har på fornemmelsen at det kan ske hvis der ligger et stort program i controlleren. Altså et program som fylder mange bit. Jeg ville hente programmet, lægge et nyt tomt projekt op og så opgradere. Men som sagt, det er kun en fornemmelse.
 25. Henning Pedersen

  Hjemmesimulering Visual 1.32

  Ups - jeg havde ikke lige bidt mærke i overskriften, du har en gammel Visual 1 kontroller, og der kender jeg ikke funktionsblokkene - beklager.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.