Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  1.081
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  10

Alt der er opslået af Henning Pedersen

 1. Ja - spørg mig ikke hvorfor, men du kan bare hente den fra Visual 2.
 2. Det korte svar er ja, hvis den er opgraderet til seneste FW Det lidt længere tager hensyn til de forskellige komponenter, du kan f.eks. ikke bruge en FB i visual 2 6.1 som ikke understøtter det produkt den skal arbejde med, f.eks. temp/lux sensor. Men om der sker noget ved at bruge funktionsblokken, uden komponenten ved jeg faktisk ikke.
 3. Der findes en standard, men den er ikke nem at bruge. Den inddeler rummen efter den aktivitet der skal foregå i rummet Det kan f.eks. være A?? for rum til menneskelige behov herunder har man så f.eks. AA? for opholdsrum og igen AAA for værelse eller AAB for stue. derefter kommer der et "-" og yderligere en serie bogstaver som refererer til komponenten. Men det er der ingen der kan læse, og giver ingen mening i en privat bolig. Da der sjældent er plads til en fyldestgørende beskrivelse er du næsten altid nødt til at bruge en eller anden form for "kode". Jeg plejer at give dem rummets navn, efterfuldt af et "-" og forkortelser for brugsgenstanden i den anden ende. f.eks. ST for svagstrømstryk eller XL for et lampested. Efter forkortelsen har jeg et løbenummer, 1 for først tryk, 2 for næste osv. Skal kablet videreføres, får de endnu et "-" og et løbenummer startende med 2. 1. er altid kablet fra tavlen.
 4. Jeg er på ingen måde nogen ørn til regler mm, men kommer det ikke an på hvornår boligen er bygget. I mine yngre dage (læs forrige årtusinde) lavede vi det da altid sådan.
 5. Du kan bruge op til 30 telefonnumre, som alle kan få en SMS ved de hændelser du måtte ønske.
 6. Mit indlæg var mere ment som en påpegning af det urimelige i at du kritiserede IHC controlleren for at lyve, uden at stille spørgsmål til om arbejdet og forudsætningen for funktionsblokken var tilstede. Hvilket det jo åbenlyst hverken var eller er.
 7. ahrrr - er det nu også fair, det svare til at du sætter dig ud i en bil uden hjul. Motoren giver alle de rigtige lyde (tilbagemelding) men der sker ikke en skid. Man kunne vel også kalde elektrikeren der har ikke monteret færdigt for en klaphat - eller hvad.
 8. Det lyder mere som forsinkelser i programafviklingen. Har du skiftet til den nye fb. Prøv at logge både "Udgang 1" fra kodetastaturet og "Indgang 1 fr...." på blokken, følges de ad? Har du gamle komponenter monteret på controlleren, f.eks modem. Prøv evt. at lægge et helt tomt projekt op, genstart controlleren og læg dit projekt op igen. Hvilken controller bruger du, er FW opdateret.
 9. Hej avn Det glæder mig at du kunne bruge funktionsblokken, og nej - du skal ikke sende øl eller andet. Vi hjælper hinanden herinde - og hjælp er gratis. Hvis du ønsker inspiration til andre funktioner i huset er du velkommen til at besøge min hjemmeside www.i-bi.dk
 10. Er det noget i den her stil du søger: avn.vis
 11. Tjaa - det er der sikkert mange meninger om - og vi gætter nok alle forkert. Mit bud er at IHC stadig vil være en stor spiller på markedet. De vil sandsynligvis stadig kæmpe med deres 2 største og desværre ikke anerkendte problemer. De tænker stadig at installatøren skal agerer sælger for IHC. De tænker stadig at enhver elektriker kan lave et godt program til kunden. Især det sidste er et problem for kunden og i sidste ende for installatøren, som til sidst prøver nogen af de andre systemer som bliver markedsført langt mere aggressivt, men som desværre slet ikke har samme fleksibilitet som IHC. F.eks. NIKOs system, som kun med besvær kan andet end det de har tænkt, hvilket i min optik er et stort problem.
 12. Hej JAS 1. Der er kommet en opdatering til den blok du bruger, i visual 3 softvaren findes en 6.2.01.h som jeg har lagt ind i dit program, prøv at skife til den. 2. Umiddelbart virker det ok - selv om udgangen for blink forbliver ON - prøv at logge alle "Indgang X fra kodetastatur" og indtast kode 1 - skifter indgang 1 og kun 1? Hvis ikke, er tastaturet fejlmonteret. JAS.vis
 13. Velkommen til. En opgradering kan være den rigtige medicin. Hvis den aldrig er blevet opdateret skal du starte med .199 og derefter den nyeste 2.8.6 hvis jeg ikke husker forkert. Med FW 2.8.6 skal du også bruge den nyeste Visual 2.8.4. Du finder det hele på LKs hjemmeside, efter du har oprettet dig som bruger. Opgraderingen giver ikke problemer med det program der kører på controlleren.
 14. Hvis du har brugt produktet "Magnetkontaktsæt", monteret alle ledninger korrekt mv. så burde den default være ON, hvis ellers døren er lukket. Den skal skifte status når du åbner/lukker døren, ellers er der problemer med monteringer, afstande til magneten o.lign. Hvis du afprøver på computeren skal du manuelt ind og ændre til On
 15. En KOMMENDE puls på "SlukAlt" under INPUT udløser en række ændringer af udgange under OUTPUT. INPUT er signaler TIL funktonsblokken OUTPUT er signaler FRA funktionsblokken. Dit slukalt vil heller ikke virke hvis du kunne forbinde dit slukalt tryk til en udgang.
 16. Mon ik´ du tager "SlukAlt" på 9.2.01 under INPUT. Du skal bruge den under OUTPUT, det er den 2. nedreste.
 17. Du fører "SlukAlt" fra 9.2.01 til "Sluk" på 1.4.01.g
 18. Der findes flere udgaver af LKs alarm, prøv at vedhæfte dit projekt.
 19. Normalt bør du kunne frakoble en udløst alarm med koden for totalalarmen, koden for del- og skalalarm dur ikke.
 20. Alt er muligt med IHC - hvis man kan. Jeg vil dog mene at du opnår et bedre resultat med en ekstra fb, f.eks. som denne. røgsensor SMS.vis
 21. Gerne - du åbner den fil jeg har vedhæftet - højreklikker på funktionsblokken og vælger "Gem" - gem den evt. i mappe 07. egne - genstart visual. Efter genstart kan du indsætte funktionsblokken som alle andre blokke.
 22. Nej, du skal lave en funktionsblok som pulser en udgang. Når udgangen går ON sendes en SMS med den ønskede tekst. Men da denne funktionsblok skal laves på forhånd, er du nødt til at kende alle mulighederne, derfor nej til f.eks. tidspunkt og måske til tæller, men ja til Enum da dennes mulige værdiger er kendt på forhånd.
 23. Velkommen til. Ikke umiddelbart, men med en special lavet funktionsblok, er noget af det muligt. Enum: Ja Tæller: Måske, hvis det er inden for et begrænset område. Tidspunkt: Nej, medmindre du kan "nøjes" men nogle intervaller.
 24. Det er pænt "træls" når andre tager beslutninger på egen vegne, og ofte på et forkert grundlag. Hvis du vil se status på dine dæmper, så er der kun én vej, nye wireless Ø80. 1. Sikkert ikke, nærmere måde huset er programmeret på. 2. Måske, men det kan også være programmet. 3. Hvis du med lampeudtag mener wireless Ø80 så må det blive et nej og et ja. 4. Ingen anelse. Men mon ikke der går et par timer med det.
 25. Billedet skal være 1100 x 688 pixel Hvis dit billede er større end det, tænker jeg at det overskydende bliver skåret væk, hvilket netop har den zoom effekt du oplever.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.