Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  1,997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Everything posted by Henning Pedersen

 1. Hvis du kun skal bruge uret, kan du roligt slette 1.2.04. Hvis du vil noget mere med dit udvendige lys, kan jeg anbefale funktionsblokken "Udvendigt lys V2" som du finder under download.
 2. Det ser meget fornuftigt ud, Og du må gerne bruge de sidste input til alt muligt andet. Det er jo ikke et problem at noget virker ved strømsvigt, det er straks værre den anden vej. SMS modulet bruger det gamle G2 netværk som både er superstabilt og langtrækkende. Dermed får du, set i forhold til mail, langt stører sikkerhed for at beskeden kommer frem. Jeg anbefaler det altid til mine kunder, som alt efter installationens størrelse, via deres iPad, frit kan vælge imellem et hav af forskellige beskeder og kommandoer til den teknikansvarlige, øvrige voksne samt børn og naboer.
 3. Da backup modulet ikke kan forsyne hele din IHC installation er det vigtigt at det kun trækker/forsyner din alarm. Vedr. sabotagekreds i private boliger, så er det i min opfattelse at det ikke giver mening i private boliger. Men hvis du vil bruge den, så skal de bare serieforbindes.
 4. Godt du fandt din monteringsfejl. Og som Lars skriver, du er ikke den første der roder med den fejl - og givetvis heller ikke den sidste.
 5. Hvis den ikke lyser grønt ved montering, så er den ikke monteret korrekt.
 6. Ja, det står samme sted som du henter dem. Men selv om du har den sidste nye FW i dæmperne, så skal du gen opdaterer for at afhjælpe fejlen i en periode.
 7. Prøv evt. at logge om andet dæmpbart lys i huset bliver betjent og evt. tændt/slukket på samme tid. Det KAN være den meget kryptiske dimmer fejl, hvor lyset tænder og slukker mystisk. Hvis ja, så plejer en genopdatering af FW i dimmerne at løse det for en periode. LK er bekendt med fejlen.
 8. Det eneste problem der kan opstå, er, at du i dit V2 projekt har brugt det Wireless der er udgået i V3. Hvis, så kommer Visual med en fejlmeddelese, det er dog bare at skifte til et andet produkt.
 9. Korrekt, med et hus fra 1998 ville jeg forvente at det var den gamle med køleribber. Jeg er faktisk ikke klar over hvornår den lille 15w strømforsyning blev lanceret, men hvis den virker og alt er fint, så er der ingen grund til at skifte.
 10. Hvis du har den lille 15w PSU, så er den oprindelige PSU sandsynligvis allerede blevet skiftet, og skal selvfølgelig ikke skiftes igen.
 11. Jeg ville heller ikke skifte in- outputmoduler før nødvendigt. Jeg vil dog stærkt anbefale at PSUen også skiftes.
 12. Desværre ikke, jeg har kun periferisk set/arbejdet med den gamle TERM. I alle de nye versioner af programmet til IHC findes der en rigtig god brugervejledning, gør der ikke det til TERM.
 13. Ja, hvis hver enkelt lampe har sin egen ledning til IHC anlægget kan de monteres lige hvor det skal være, og dermed få hver sin udgang. Jeg krydser fingere mm.
 14. Hej Lasse Velkommen til IHC user. Hvis dine lampeudtag, foruden samme udgang, også er på samme LEDNING, så kan du ikke bryde det op i flere udgange, da det kræver at de enkelte grupper af lamper har deres egen ledning til IHC anlægget. Men hvis der sider flere ledninger i udgangen har du nogle muligheder. Venligst Henning
 15. Timeren i alle Watt meterne kører uanset hvad, så de skal helt væk for evt. at hjælpe
 16. Hej Bjarne Har lige være igennem funktionsblokkene til dine billeder. 1.1.01 Kip med timer bruger ikke timere med tidspunkt. Watmeter kører altid med en aktiv 10 sekunders timer. Temperatur log kører altid med en aktiv 60 sekunder timer. Forburgsmålerene bruger hverken timere eller tidspunkt, de tæller kun pulser. Nu er du vel 100% sikker på at du ikke har uoverensstemmelse imellem bit indgange (temp. og lux) og det der rent faktisk er monteret.
 17. Hvid den bare skal skiftes så tænker jeg at du godt selv kan gøre det. Tag feks. flere billeder af den gamle montering inden du begynder.
 18. Det er altid godt at starte med et simpelt setup, når det er på plads kan man arbejde videre. Hvis dit 4 tryk er opsat som stand alone, altså ikke linket til en controller, så vil øverste venstre (ØV) tænde, og ØH vil slukke lyset, hvis der er dæmp i den, vil et langt tryk hhv. øge og sænke lysstyrken. Hvis trykket er linket, så er det programmet der bestemmer hvad der sker ved tryk.
 19. En transistor opsætning kunne godt være løsningen. Du behøver dog ikke lægge 24v ud ved ingen aktivitet, inputmodulet trækker selv niveauet op. Alternativt kunne du bruge et lille 5v relæ.
 20. Uden at have åbnet dit projekt, sidder lige med iPaden, så tænker jeg du har ret. Mængden af pulser optager controlleren, som så har problemer med at følge med. Kunne være interesant at høre hvilken controller du bruger. Hvis det er en ældre, kunne en V3 måske afhjælpe problemet. Kunne opsætningen af el-måleren til bilen evt. ændres til færre pulser. Jeg bruger også en del timere i mine gamle programmer, men de nye er primært med klokkeslæt som jeg ikke oplever belaster controlleren på samme måde. Jeg har dog ikke dokumentation for det. At programmet fylder lidt burde ikke betyde det helt store, det er mere hvordan det er strikket sammen. Mine programmer til lyset alene fylder nemt omkring 10 Mbit.
 21. Der kan være flere årsager til dit problem, men uden selve projekt filen bliver det kun skud i tågen. Det bedste du kan gøre, er derfor at vedhæfte din projekt fil.
 22. De nye LED dimmer kan kun anvendes sammen med den nye Visual 3 controller, og med en 2.6.122 FW tvivler jeg på at er det kunden har. Så hvis kunden ønsker fuld funktionalitet skal enten controlleren skiftes, eller der skal opsættes Ø80 Wireless lysdæmpere.
 23. Med en 20+ år gammel controller, vil jeg anbefale en planlagt udskiftning af controller og strømforsyning. Hvis ikke kunden har fyldestgørende dokumentation over de anvendte ind- og udgange, så har jeg et rigtig godt værktøj til at finde dem alle. se evt. video: https://drive.google.com/file/d/192tcypnBHOpL0HLy1aSetW9wDAmsATGe/view?usp=drivesdk
 24. Jeg har ikke noget link, men prøv at kigge på LKs funktionsblok 6.1.01
 25. Som Lars korrekt skriver, så kan koderne til kodetastaturet ikke ændres fra controlleren, men, da kodetastaturet indeholder 6 unikke koder kan du via programmet vælge hvilken af de 6 koder der skal være aktiv den pågældende uge. Du kan alternativt bruge et alm. 4 eller 6 tryk til alarmen, her kan programmet laves så du 100% frit kan ændre koderne fra controlleren, og dermed også hjemmefra.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok