Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Antal indlæg

  4.373
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

Alt der er opslået af Lars Jacobsen

 1. Kandersen metode/model giver god mening så længe der er tale om stjerne topologi. I f.eks. et telenetværk eller andre større bygninger med x-felter kan man komme ud i at skule navngive/opmærke kablerne med pos. i begge ender. Altså hvor de kommer fra og hvor de går til. Så man får rigtig lange nummersystemer som Henning også viser. Forestil dig et Universitets campus, hvor alt/hvert kabel gerne skule kunne identificeres med en unik kode, som samtidig beskriver hvor der er/går fra og til, samt anvendelse. Men det er jo lidt overkill i en IHC husinstallation der sjældet omfatter mere end 1 bygning. Og selvom der kan være flere etager, så er der sjældet tvivl om hvilket rum der er tale om hvis bare man tilføjer en smule prosa som gør det nemt/forståelig, at kender forskel på Gæste toilet, Børne badeværelse, Stort bad, lille bad osv.
 2. Jo jo da. Det ligger jo på SD kortet i den nye v3 controller....... nå nej det er jo det som er død og derfor den fejl.....
 3. Sidder ikke lige ved en pc de næste par dage, men som jeg husker ventil spec. Skal der kun spænding på 2 (L) når ventilen skal aktiveres/køre. Hvilken retning den køre bestemmes så af 3. Er der spænding samtidig som 2 kører den den ene vej, er der ikke kører den den anden vej. Kørselstiden er Jvfr. Spec. 1 min fra den ene ende til den anden.
 4. Så har jeg prøvet at lave noget. Prøv at ret timertiderne og leg lidt med tempeturene i simulering og se om det opfører sig som forventet. Det er lidt svært at teste 100% om der skulle være nogle kombinationer hvor temperatur settene vil påvirke funktionerne utilsigtet. Men de skulle opfylde betingelsene enkelthvis. JensJakob_Varmestyring.vis
 5. Det er meget fint. Jeg prøver at samle det i en eller flere FB. Så må vi se om jeg har forstået det korrekt ud fra dine beskrivelser.
 6. Det fremgår når du logger ind på admin siden. Se billede i denne tråd. Der er ikke synlig forskel, og heller ikke i typenummeret, men du kan være heldig at der er et klistermærke der angiver det er hw 6.2 Kan faktisk ikke huske om hw version fremgår i firmwareloaderen. EDIT. Det gør det ikke fremgår af denne tråd: Så forum regel nr. 2 : Søg og du skal finde. INDEN man stiller samme spørgsmål som er besvaret.
 7. Det var mange oplysninger. Jeg har læst det flere gange og forsøgt at lave mig en oveblikstegning, men har mistet tråden ... Du må lige lave den færdig, og så nummerere komponenterne, så det er entydigt hvilken temp. sensor, ventil osv vi taler om. Hvilke skal sende input via IHC og hvilke der skal styres via IHC. Så kan vi komme igang med at lave noget logik og defineret nogle regler/betingelse for de forskellige sløjfer INDEN vi kaster os over programmeringen. Den del vil jeg mene vi nok skal kunne klare. Det sværer er at få afklaret ALLE de forskellige scenarier der påvirker hinanden og få definere hvad der skal ske.
 8. Ja ja vi er her stadig. Og ligesom dengang skal vi vide lidt mere om setuppet og dine ønsker/krav.
 9. Gad vide hvorfor av-Cables har spejlvendt deres billeder
 10. Både og. Du kan koble 2 signaler sammen i et link og så er det muligt at overfører signaler mellem dem. Men de er altså selvstændige med hver sit program. Se evt. manualen der beskriver hvordan.
 11. Nu læste jeg heller ikke spørgsmålet helt korrekt for hvis han vil fjerne jordforbindelsen i garagen og lade hele installationen kører forsynet igennem samme 2,5 mm2 kabel ink. jord så er det faktisk OK. Det er selve forbindelsen til jord og udligninger der skal være udført med min 6 mm2.
 12. En udligningsforbindelse skal mig bekendt være minimum 6 mm2 og må slet ikke udføres med 2,5 mm2. Jordforbindelsen i installationen og tilledningen må godt være 2,5 mm2 alt efter sikring der sider foran.
 13. Hvis ikke der er hul igennem med usb så følg den workaround der ligger på LK hjemmeside, der netop beskriver hvad der ofte er problemet. (Forkert driver)
 14. Hvis det er en “ældre” firmware der ligger i controlleren kan du nok ikke lige få forbindelse med den nye visual pakke uden du sikre dig du bruger den rigtige usb driver og java version. Så tråden “ java problemer igen igen igen.”
 15. Kom lige i tanke om denne tråd forleden dag da jeg med med til at skabe forbindelse til denne hw 6.1 controller uden viewer.. Den har dog ikke helt så lange oppetid som den Torben refererer til, men alligevel nok et særsyn. Hvem har controlleren med længst oppetid idag ? (Dokumenteret med screeenshots)
 16. Fy fy Kim, nu hijacker vi igen en tråd. (men det ligner lidt det jeg har lavet til min varmepumpe . (Upload af data er dog pt offline.)
 17. Prøv vedhæftede simple gardin styring. Simpel Gardinstyring.vis
 18. Nå så ender det alligevel at jeg skal til at "fixe" det. Det modsatte er jo eller mit motto
 19. Det springer vi så over og så bliver det mit sidste indlæg vedr. dette i denne tråd. Men nu er der lavet og uploadet en nyt regneark, med min, maks og typisk forbrug hvor jeg har bestemt hvor mange indgange der typisk er aktiveret samtidig. Og ja det er vist sjældet at alle 16 indgange er aktiveret samtidigt på et 24/24 modul, men det er så også noget af det værste, kun slået af et bistabil 400 modul med alle 8 relæer trukket.
 20. Tja jeg er lidt i et skisma. Har jo den gamle hw 6.1 controller med tudse gammel firmware. Den virker dog fint sammen med IHC tablet på min gamle Ipad 2. Fik så en ny Ipad i julegave og der skulle alle mine programmer jo også lige installeres på. Og nå ja, det er jo IOS 10 og så vil IHC tablet på min ny Ipad jo ikke snakke med min "gamle" controler. Nå men så kan jeg jo bare "fixe" det og opgradere min controller med 6.2 firmawaren, så skulle min nye Ipad jo kunne connecte. Men så kan den gamle formentlig ikke.... Hmmm nu gik jeg eller lige og legede med tanken om at palstre huset til med "overflødige" ipads som "avancerede wireless tryk", men den går nok ikke.
 21. Skal være og skal være. .... Det kan også være 800 x 600 eller 1740 x 1088 jvfr disse gamle pakker 1740x1088.zip 800x600.zip
 22. OK skulle have skrevet LK IHC®
 23. Det er egetforbruget ifht databladet. Kan godt se der mangler lidt og et max. forbrug på f.eks. inputmoduler med alle 16 indgange aktiveret.
 24. Ok. Sidder dog ikke lige ved en pc og kan lave en fb, men en søgning på gardin giver et par hints da andre jo har haft lign. udfordringer. Ved ikke om FB i denne tråd evt. kan bruges
 25. Hej Mischa. Det kan det sikkert. Du skriver det er 24V og at du har koblet det til 230V output modul. Det stemmer ikke helt, med mindre du har relæer imellem og forsyningsspænding. Men et kort tryk når det er oppe, så aktiveres 3+5, OK i hvor lang tid ? For det skal vel køre til endestop ? Gardinet kan det “tåle” at stå med spænding på når det er rullet helt op/ned ? Næste gang der så trykkes kort tryk så aktives det modsatte 4+6 i lige så lang tid som sidst. Hvad med stop på midten ? Den mest naturlige 1 kamps betjening er i mine øjne at kort trykt skifter retning.(kører f.eks 0,5 sek så man kan se retningen) Langt tryk kører x sekunder til endestop (oppe eller nede) og evt. Ekstra langt tryk = stop
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.