Hop til indhold

Lars Jacobsen

Members
  • Antal indlæg

    4.985
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    62

Lars Jacobsen last won the day on January 3

Lars Jacobsen had the most liked content!

2 Følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.strammelse.dk

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Svendborg
  • Interests
    Energioptimering, Netværk og kabling

Seneste besøgende på profilen

10.952 profil visninger
  1. Der var vist også et par gamle situationer hvor et af de interne print i controlleren var “løse” og dermed forhindrede opdatering. Løsning var her at demontere controlleren, adskille den og pille printet ud og sæt det ordentlig i igen.
  2. Ja jeg lavede også denne for flere år siden og den ligger i Download sektionen.
  3. Tænker det var bedre du prøvede at skrive til dit el-netselskab og få en ordentlig forklaring. Vi andre kan kun gætte, ligesom du selv. Men målere går nu engang også i stykker ligesom så meget andet elektronik, eller måler forkert, selvom det måske er meget sjældent.
  4. Jeg skal få fulgt op og oploadet den rigtige fil når jeg kommer i nærheden af min gamle PC.
  5. Ah mon dog lige så længe. Mener nu de små 1 modul uden afbrydere er kommet til senere da det blev lovligt med udtag uden afbrydere, bare der var jord i dem. Og er vist nu efter IHC blev introduceret. Det første link jeg lige fandt skriver faktisk “Ny Fuga” https://www.elvvs.dk/p/fuga-1m-stikk-m-j-m-led-hv-1409615/ men anyway jeg blev da også lidt klogere på produktporteføljen.
  6. OK kendte ikke den konkrete stikk/udtag, men har nu Googlet og set det. Men fint der var en workaround der virkede, selvom det naturligvis er ærgerligt at LK har lavet sådan en forholdsvist nyt produkt, og så sparet en lille kondensator væk. For det må formodes at være et problem hos andre også.
  7. Ikke konkret da jeg ikke har tryk med hvide LED dioder. Men har et tilsvarende problemet med nogle meget gamle 230V GU10 LED lyskilder med individuelle dioder, der også kan lyse svagt når der er liv i en af de andre ledere i et “nærført” kabel. Så problemstilligne er kendt. Løsningen ved andre har typisk været montering af en dimbob eller en kondensator parallelt et sted, men hvad man lige skal vælge her med en 24v led, tja. Du kunne jo prøve med en kondensator ala denne her https://www.greenline.dk/xry-stoejkondensator-for-krybestroem-230-vac-7140?gbraid=0AAAAADsgaaSkncINSckl75QTj6f3nz28p&gclid=EAIaIQobChMIss_U7pDOgwMVE6qDBx2klgsxEAQYBiABEgJX9vD_BwE eller bare en tilfældig fra rodeskuffen, når nu det kun er 24V. Hvis den hjælper ja så er det jo fint.
  8. Nice work, I am shure there Will be People that miss this and Will use it. Especially now when new controller is discontinued and people want to integratie lights to smarthome (HA). Then they Can use the old one instead of bying a new one.
  9. Nej egentlig ikke. Som mange indlæg i tråden også gør opmærksom på så er Wiser nok mest et alternativ til IHC wireless - som “add on” til eksisterende huse for at gøre belysningen “smart”. IHC wireless er mig bekendt ikke udgået af sortimentet (endnu). Det eneste er indtil nu kun V3 controlleren. Her har argumentet ikke været at der er/var et alternativ i Wiser. Men at der var nogle chips/komponenter der var udgået og det er derfor de har indstillet produktionen.
  10. Ja en v2 controller kan også app styres via Internettet. mht 1. er der mon gået en sikring/forsyning ? 2. OK hvis der er 230v ? Så er det nok ikke pkt. 1 3. Tjek der er også 24V til modulet, altså at kablet til dataforbindelser er OK og tilsluttet korrekt.
  11. Ja. Indgangen aktiveres ved at den forbindes til 0.
  12. Så lyder det til den er tilsluttet korrekt i højt vejledningen her https://www1.lk.dk/katalog/vejledning/019D847722_02.pdf Hvis du kan måle 24 V på den - og den blinker ved nulstilling og test er det nok OK. Og hvis du kan aktivere lyset ved at kortslutte 0 og PIR ved enheden, ja så er kabling mm også i orden. Og så må det væren enheden/enhederne den er gal med. De kan muligvis være defekte pga lyn eller andre transienter ? Jvfr den gamle tråd. Der var jo synlig skade på en transistor.
  13. Du har ret i det vil blive et problem i fremtiden, men jeg tror ikke der er nogen der i panik endnu har skiftet, blot pga nyheden om IHC controlleren er udgået af LK sortimentet. Den controller du linker til kan så også fåes med 230v udgange så OK valg. Om man er til natsænkning, ude/hjemme styring eller konstant comfort temperatur er helt individuelt. Det kommer jo an på ens adfærds mønster, og husets isolering mm. Her hjemme hos os har vi også tung gulvvarme og jordvarmepumpe, så der fortrækker vi også en ens og konstant temperatur, uden de store udsving. Om din pumpe bliver styret kan du tjekke i programmet - om den er tilsluttet noget.
  14. Jeg tænker de fleste hidtil har skiftet den anden vej - til IHC. Men der er jo ikke noget i vejen for at skifte fra IHC, du skal bare have Rumtermostater også der kan benyttes til den valgte styring. Så er det underordnet om der er Wavin, Danfoss eller et hvilken somhelts anden styring. Bare det er 24V telestater den styrer via udgangen og ikke 230V. Og ja der kan så også være koblet cirkulationspumpe til. Ulempen ved de dedikerede styringer er ofte manglende integration og flexibilitet hvis man vil lave individuelle “scenarier”. Hvis det bare er for at holde en given temperatur i rummene er de ganske gode. Der findes dog modeller i dag der har API og integrationsmuligheder med Openhab og lign. Så er der nærmest frit spil som med IHC. Men en varme controller til næsten samme pris som en IHC controller, og dertil 10-15 rumtermostater a min. 5-600 kr. bliver også til en slat
  15. Har du forbundet den korrekt med 24v til den ? Og PIR udgangen til input modulet, 0 giver vist sig selv.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok