Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Antal indlæg

  4.373
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

Lars Jacobsen last won the day on February 20

Lars Jacobsen had the most liked content!

5 Følgere

Om Lars Jacobsen

 • Rang
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Seneste besøgende på profilen

4.295 profil visninger
 1. Kandersen metode/model giver god mening så længe der er tale om stjerne topologi. I f.eks. et telenetværk eller andre større bygninger med x-felter kan man komme ud i at skule navngive/opmærke kablerne med pos. i begge ender. Altså hvor de kommer fra og hvor de går til. Så man får rigtig lange nummersystemer som Henning også viser. Forestil dig et Universitets campus, hvor alt/hvert kabel gerne skule kunne identificeres med en unik kode, som samtidig beskriver hvor der er/går fra og til, samt anvendelse. Men det er jo lidt overkill i en IHC husinstallation der sjældet omfatter mere end 1 bygning. Og selvom der kan være flere etager, så er der sjældet tvivl om hvilket rum der er tale om hvis bare man tilføjer en smule prosa som gør det nemt/forståelig, at kender forskel på Gæste toilet, Børne badeværelse, Stort bad, lille bad osv.
 2. Jo jo da. Det ligger jo på SD kortet i den nye v3 controller....... nå nej det er jo det som er død og derfor den fejl.....
 3. Sidder ikke lige ved en pc de næste par dage, men som jeg husker ventil spec. Skal der kun spænding på 2 (L) når ventilen skal aktiveres/køre. Hvilken retning den køre bestemmes så af 3. Er der spænding samtidig som 2 kører den den ene vej, er der ikke kører den den anden vej. Kørselstiden er Jvfr. Spec. 1 min fra den ene ende til den anden.
 4. Så har jeg prøvet at lave noget. Prøv at ret timertiderne og leg lidt med tempeturene i simulering og se om det opfører sig som forventet. Det er lidt svært at teste 100% om der skulle være nogle kombinationer hvor temperatur settene vil påvirke funktionerne utilsigtet. Men de skulle opfylde betingelsene enkelthvis. JensJakob_Varmestyring.vis
 5. Det er meget fint. Jeg prøver at samle det i en eller flere FB. Så må vi se om jeg har forstået det korrekt ud fra dine beskrivelser.
 6. Det fremgår når du logger ind på admin siden. Se billede i denne tråd. Der er ikke synlig forskel, og heller ikke i typenummeret, men du kan være heldig at der er et klistermærke der angiver det er hw 6.2 Kan faktisk ikke huske om hw version fremgår i firmwareloaderen. EDIT. Det gør det ikke fremgår af denne tråd: Så forum regel nr. 2 : Søg og du skal finde. INDEN man stiller samme spørgsmål som er besvaret.
 7. Det var mange oplysninger. Jeg har læst det flere gange og forsøgt at lave mig en oveblikstegning, men har mistet tråden ... Du må lige lave den færdig, og så nummerere komponenterne, så det er entydigt hvilken temp. sensor, ventil osv vi taler om. Hvilke skal sende input via IHC og hvilke der skal styres via IHC. Så kan vi komme igang med at lave noget logik og defineret nogle regler/betingelse for de forskellige sløjfer INDEN vi kaster os over programmeringen. Den del vil jeg mene vi nok skal kunne klare. Det sværer er at få afklaret ALLE de forskellige scenarier der påvirker hinanden og få definere hvad der skal ske.
 8. Ja ja vi er her stadig. Og ligesom dengang skal vi vide lidt mere om setuppet og dine ønsker/krav.
 9. Gad vide hvorfor av-Cables har spejlvendt deres billeder
 10. Både og. Du kan koble 2 signaler sammen i et link og så er det muligt at overfører signaler mellem dem. Men de er altså selvstændige med hver sit program. Se evt. manualen der beskriver hvordan.
 11. Nu læste jeg heller ikke spørgsmålet helt korrekt for hvis han vil fjerne jordforbindelsen i garagen og lade hele installationen kører forsynet igennem samme 2,5 mm2 kabel ink. jord så er det faktisk OK. Det er selve forbindelsen til jord og udligninger der skal være udført med min 6 mm2.
 12. En udligningsforbindelse skal mig bekendt være minimum 6 mm2 og må slet ikke udføres med 2,5 mm2. Jordforbindelsen i installationen og tilledningen må godt være 2,5 mm2 alt efter sikring der sider foran.
 13. Hvis ikke der er hul igennem med usb så følg den workaround der ligger på LK hjemmeside, der netop beskriver hvad der ofte er problemet. (Forkert driver)
 14. Hvis det er en “ældre” firmware der ligger i controlleren kan du nok ikke lige få forbindelse med den nye visual pakke uden du sikre dig du bruger den rigtige usb driver og java version. Så tråden “ java problemer igen igen igen.”
 15. Kom lige i tanke om denne tråd forleden dag da jeg med med til at skabe forbindelse til denne hw 6.1 controller uden viewer.. Den har dog ikke helt så lange oppetid som den Torben refererer til, men alligevel nok et særsyn. Hvem har controlleren med længst oppetid idag ? (Dokumenteret med screeenshots)
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.