Hop til indhold

Kristian Poulsen

Members
  • Antal indlæg

    238
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    3

Kristian Poulsen last won the day on October 27 2021

Kristian Poulsen had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Slagelse, Danmark

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Kristian Poulsen's Achievements

  1. Jeg kan huske tilbage til dengang jeg skiftede fra Visual 1 til den “nye” 6.1 controller… hold da fest hvor var den “langsom”. Med den gamle controller tændte lyset jo næsten før man havde trykket på knappen… med den nye kom der en lille forsinkelse på. Så jeg tænker at det kan være det du oplever. Jeg tror simpelthen at den gamle controller var meget mere simpel, og derfor kunne afvikle programmerne hurtigere.
  2. IHC komponenterne accepterer, ifølge databladene, spændinger mellem 20-28 V, så du behøver ikke bekymre dig.
  3. Er der en venlig sjæl, der kan hjælpe mig med at finde funktionsblokkene 9.1 Standard og 9.2 Bolig på LK's hjemmeside ? Jeg kan nemlig ikke se dem nogen steder ...
  4. Hej Lars Jeg giver dig helt ret. Jeg må dog indrømme at jeg er hoppet i med begge ben og investeret i noget Philips Hue, fordi det var "nemt" og billigere end at skulle investerer i IHC dimmere og potentielt en ny controller, for at få det til at fungere ordentligt. Men faktum er, at hvis min internet router (DHCP), IHC Captain eller min HUE Bridge står af, så er der lys i huset, der ikke virker. Reaktionen fra min kæreste var ikke til at tage fejl af "hvad gør jeg så, hvis det sker en dag hvor jeg er alene hjemme?" ... læg selv det tonefald i spørgsmålet I har lyst til :-)
  5. Hvis man er lidt kodehaj, så kan man jo lave en central styring til lige så mange controllere man har lyst til. Forestil jer en slags IHC Captain med mulighed for at forbinde til flere controllere samtidig. Så vil man kunne overføre værdier og events mellem controllerne lige så tosset man vil. Visility kan vist forbinde til 3 controllere samtidigt.
  6. Ok - jeg har ikke noget andet end IHC og IHC Captain ... tænkte bare at det var en nem genvej til at bruge PIR uden at skulle bruge LK's trådførte PIR. Men jeg kan også sagtens forstå at der ikke er nogen grund til at lave et hav af integrationer til IHC Captain, hvis det kan gøres på anden måde. Generelt stor ros for det arbejde du lægger i IHC Captai.
  7. Hejsa ... Er det muligt at få IHC Captain til at modtage input fra en Philips HUE Motion Sensor og sende et event til IHC? mvh Kristian
  8. Prøv at vedhæfte et billede af kontakterne. Kontakterne er normalt enten LK Fuga eller LK Opus.
  9. Øh... Er det cirkulation til varmt brugsvand? I så fald bør du nok overveje nødvendigheden af, at den kører konstant fra 05:30 til 22:00... Den kan naturligvis have en termostat (det har min), men dit setup vil betyde at du bruger unødig energi på at varme vand op i rørene. Komforten vil du i 9 ud af 10 tilfælde få ved at lade pumpen køre ved aktivering af lys i bad eller køkken, eller indskrænke det til kortere perioder ved fx madlavning. Hos mig tager det 30 sekunder fra lyset er tændt, til pumpen har ført varmt vand frem. Så den er sat til at køre om morgenen og ved spisetid + aktivering af lys i køkken og bad.
  10. I stedet for at kable flere controllere sammen, så kunne man overveje en løsning, hvor man har et eksternt system, der kommunikerer med controllerne via SOAP protokollen. Det eksterne system kan opfange alle events fra controller 1, og sende de relevante videre til controller 2 og omvendt ... Her vil der ikke være nogen begrænsning på antal af events eller værdier, der kan overføres mellem controllerne, både den ene og den anden vej ... Blot en tanke ...
  11. 1 stk 230 output modul lyder ganske rigtigt ikke af meget, men kan det tænkes, at mange outputs er lavet wireless, for at kunne have dimmer funktion med scenarier?
  12. Jeg erindrer at det i Visual 1, er muligt at køre simuleringen direkte i installationen, og jeg mener også at den version af serviceview er mere overskuelig end i den nye controller. Jeg husker noget om at man ganske enkelt kan få vist en samlet oversigt over input og output, og at det derfor er meget nemmere at udlede hvor input og output hører til. Jeg vil bruge den udskrift du har lavet og tilføje information om hvor hvert input er placeret, og om det er et 2 eller 4 tryk og hvilken knap på trykket, der er tale om, ved enten at køre en simulering, eller bruge serviceview, og så aktivere hvert enkelt tryk. Ligeledes vil jeg at tænde/slukke de enkelte udgange, for at finde ud af hvilke udtag de hører til. Når du så har dokumentationen på plads, så vil jeg kode den nye controller - det kan man godt gøre, før den monteres. Det vil sikre en kortere nedetid ved skiftet. I øvrigt lader det til at den elektriker ikke har sparet på antallet af inputmoduler :-) Der er jo mange indgange der ikke bliver brugt ...
  13. 1. Hvis der er brugt den rigtige funktionsblok, så kan du "nulstille" dimmerne med et langt tryk ... Hvis der foretages et langt tryk, så ved funktionsblokken nemlig, at lyset er tændt. 2. Jeg oplever det samme problem en gang i mellem... det kan hjælpe at genstarte controlleren, men ellers er der generelt en lille forsinkelse på. Det vil du ikke opleve på samme måde med Wireless dimmere. Jeg har selv tilsvarende dimmere (ældre, anden producent), og overvejer om jeg skal gå over til wireless, eller Philips Hue med IHC Captain i mellem ... Det er lige før jeg vil vælge det sidste...
  14. 1 - Dit aftagenummer er knyttet til installationen, så det beholder du, selv ved leverandørskift. 2 - Rent juridisk har du indgået en aftale med SEAS-NVE (og ikke Cerius). Du skal derfor kontakte SEAS-NVE og fortælle at du har en udfordring med installationen. SEAS-NVE skal så kontakte Cerius ... Det er så den bøvlede del af Engrosmodellen.
  15. Hejsa ... Jeg vil bare uddybe hvordan data flyder i el-verdenen. Dit Net selskab, som nu hedder Cerius, har ansvaret for måleren, og for at sende målinger til datahubben (Energinet.dk). Efterfølgende henter dit El selskab (SEAS-NVE Strømmen) disse målinger, som vi efterfølgende præsenterer på hjemmesiden mit.seas-nve.dk. Du vil derfor ikke kunne få andre data fra Datahubben, end det du kan se på mit.seas-nve.dk.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok