Jump to content
IHC-User.dk

Baldissera

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Baldissera

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okay super. Jeg må lige sætte mig ned og kigge lidt på det så. Lyder ikke som den sværeste opgave. Og nej, vi er ikke komplet til et alarm firma, det er ren lyd her hjemme.
 2. Det har jeg. Har siddet og leget lidt med det og sat lidt forskellige tryk på forskellige lys i rum, og installeret de der Trådløse fjernbetjeninger, så har lidt erfaring (men kun meget lidt) Det lyder dog ikke til at være den sværeste opgave. Men måske også lidt risikabelt (-:
 3. Hej Lars, Tak for dit svar. Ja tænkte jeg også godt. Er det svært at fjerne fra programmet? Ud over røgalarm, har vi en lydgivere som starter ved bevægelse ved vores 2 stk pir vi har monteret. Og så kan vi slå røgalarm fra ved langt tryk på en knap i vores teknikrum.
 4. Hej, Jeg har en relativ ny IHC installation som blev opført i forbindelse med renovering af vores hus for små 2 år siden. Der fik vi b.la installeret to stk IHC Control Røgsensor optisk / termisk som forbinder til tavlen med backup batteri på. Jeg er stille og roligt gået over til lidt Google Home/Nest efterfølgende og har fået anskaffet mig nogle af deres røgalarmer, da de nemt går på Google Home, God app, og kører batteri, så det nemt at montere flere. I den forbindelse vil jeg fjerne de faste IHC alarmer jeg har. Men hvad kræver det? Hvis jeg blot afmontere de fysiske røg alarmer, og lader installationen være i tavlen, hvad sker der så? Håber i kan hjælpe (-: Og hvis det er, så tænker jeg at sælge de afmonterede Røgalarmer bestående af Røgalarm og Sokkel - købt for små 1000,-
 5. Baldissera

  Sms modem modul

  Okay det giver god mening. Har jeg også kigget på, og vil gå videre med det. Har dog ikke arbejdet i SceneDesign før og når jeg prøver at åbne det, så fejler den? Skal det gøres via USB?
 6. Baldissera

  Sms modem modul

  Hej Bjarne, Ja det fandt jeg ud af, der er købt et 2G kort og det virker også. Kan bare ikke få flere numre til at virke som modtager.
 7. Baldissera

  IHC nøglering

  Enig! Det mærkes og ligner et stykke billigt legetøj. Synes ikke at kvaliteten lever helt op til mine forventninger
 8. Baldissera

  Sms modem modul

  Hvis jeg går ind i LK IHC Administrator og sætter indstillinger for SMS model, der er 30 checkbokse, men kan kun vælge én?? Når jeg trykker på 2, eller et af de andre tal, så fjerner den det andet check der er sat?
 9. Lyder vidst som min gjorde, den var død ): Prøv at ring til LK, de giver god service
 10. Ja desværre. Hvis den lyser konstant og ikke blinker, er den vidst død
 11. Baldissera

  Sms modem modul

  Hej, Så har jeg fået rodet lidt mere med min IHC installation og fået udskiftet mit defekte sms modem til et der nu virker. Så kommer mine spørgsmål så bare til hvor brugbar den i virkeligheden er. 1. De en er sat op til at sende sms til mit nummer, men kan den kun sende til et nummer eller kan man sætte op til flere? Kan se man kan sætte flere numre ind, men kun vælge et af dem? 2. Kan man sætte den op til at sende sms når alarmen slås til og fra og hvis den går igang? Der kommer helt sikkert flere spørgsmål, men dem her var bare lige så jeg kan starte Vh.
 12. Okay, det er nok det jeg så går efter (: det er den her, ikke? https://www.lavprisvvs.dk/El-artikler-LK-IHC-IHC-Wireless-Lysdaempere-og-relaeer--LK-IHC-Wireless-relae-lampeudtag-rund-Oe80-i-hvid-215228.html?gclid=EAIaIQobChMIrqGwucvW4AIVDNOyCh0CKw1uEAYYASABEgJq0fD_BwE Ja det skal der nok blive plads til, der er relativt nok væk/loftplads hvis det kan bruges (: Okay, ja det skide ærgerligt at det ikke bare blev lavet fra starten af, det jo alligevel en sjat at skulle af med ! Bor i Roskilde.
 13. Ja det pisse træls! 1. Okay, så det bare hvor meget det kræver at få alle mine dimmere lavet om til trådløse samt programmere det? 2. Okay 3. Okay det må blive dem så 4. Jo det gør der nok (: 1. Men mine tryk på dæmper tryk, er sat til at starte op på 50% ved et langt tryk. Så ved ikke om det er fordi mit er sat forkert op? 2. Okay det "rart" at vide jeg ikke er alene med de problemer. Overvejer virkelig kraftigt at skifte mine dimmere (: er det stadig kun rygter eller kommer der nye tavle dimmere i år?
 14. Hej, Da vi renoverede hus for ca et år siden, valgte vi en fast IHC installation, men min "eks" elektriker havde desværre med at tage nogle valg som ikke var helt optimale. Et af dem, var b.la de dimmere han valgte, var "Lysdæmper Dimmer LED Komfort 60W IHC/SA" Det gør at jeg ikke kan se status de steder vi har dæmp Så vil gerne have skiftet dem ud med noget måske ala: Dimmer 400 UNI IHC/SA? Har ikke forstand på det, så skal bruge hjælp. Nu til et par spørgsmål: 1. Vores 'Sluk-alt' funktion har det med at ryge ud af Synk, kan det skyldes de dimmere vi har sat på? 2. Alle steder hvor vi har dimmer sat på, er der ikke respons med det samme når man trykker på et tryk, der går lige et sekund eller mere før der sker noget (de steder uden dæmp, sker det med det samme?) Kan det skyldes de dimmere? 3. Vil det være bedst at købe '400 UNI IHC/SA' eller skal det helst være lampeudtag? Hører at det er anbefalet. 4. Hvis det viser sig at være nye dimmere, hvad vil det så koste at lave sådan noget om (ud over at købe dem?) Vh.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.