Jump to content

Kolsbjerg

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kolsbjerg's Achievements

 1. Hej med jer Jeg har lidt udfordringer med Home Assistant, og især også når det komme til at koble det sammen med vores IHC system. Jeg ønsker at lave en Generic Termostat Card, som regulere SetPunktet i IHC installationen når man "justerer", så styringen altså bevares i IHC og ikke er afhængig af HA. Derudover ønsker jeg selvfølgelig også at temperaturen vises. Skulle HA genstarte skal den selvfølgelig hente aktuelle SetPunkt fra IHC. Jeg har kigget på følgende, men er lidt på par bund. https://community.home-assistant.io/t/sends-value-from-ha-to-ihc-controller/258397 https://community.home-assistant.io/t/input-number-generic-thermostat-issue/145885 https://www.dingus.dk/ihc-and-home-assistant-tips/ Håber der er en som kan hjælpe mig lidt på vej :-) God aften DBH. Andy
 2. OK super, tak. Ved man om LK har en fejlrettelse på trapperne?
 3. Sjovt du lige nævner det, da jeg tændte lyset på vores store badeværelse, der tændte knægtens lys også. Han er 8 måneder og den bedre halvdel blev ikke glad Jeg vil lige prøve at opdatere dem i morgen Kan man se nogle steder ved LK hvad den sidste nye FW er? - Så kan jeg lige sammenligne.
 4. Hej Vores lys på den ene knægts værelse, er begyndt at tænde selv periodisk. Det har kørt uden problemer siden vi flyttede ind (6 måneder). Setup er visual 3 og 2Kanal LED dimmer, der er monteret Rterm for enden. Jeg tror jeg har sporet mig frem til at det er 2Kanal dimmer og ikke trykknappen. Har sat en alarm op via IHC Captain som sender pushbeskeder, både ved lys er med end 1% og ved tryk. Jeg får Alarm ved lyset tændes, altså ikke ved tryk på knappen. Der er intet komfur eller andet der kører eller benyttes specifikt når det sker.
 5. Men er det korrekt, at jeg ikke behøver dimmere med Philips Hue over IHC - Og vil jeg opleve delay når ved at bruge Phillips Hue via IHC Captain?
 6. Hej Vi er selvbyggere og har valgt at lave en IHC installation. Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle LED spots, hvor farven kan ændres. Hvorfor så det? 1. For børnenes skyld på værelserne 2. Går alarmen hvor man ikke er hjemme, kan man lave noget "larm" med lys 3. Aften stemning, f.eks stue Jeg er på ingen måde ekspert (endnu) Kan jeg f.eks vælge: https://www.wattoo.dk/philips-hue-indbygningsspot-230v-led-rund-med-philips-hue-color-white-ambiance-6w-350lm-46-a-hvid-mat-nordtronic-9907003632#box-description Sætte direkte til 230v i loft, og lave nogle tryk funktioner via IHC Captain uden at behøve at investere i dimmere? Hilsen Andy
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok