Hop til indhold
IHC-User.dk

Klaus Larsen

Members
 • Antal indlæg

  112
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Klaus Larsen last won the day on June 11

Klaus Larsen had the most liked content!

Om Klaus Larsen

 • Rang
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Klaus Larsen

  Gulvvarme zigza styret

  Prøv eventuelt denne metode: 1. Hav tålmodighed. 2. indstil kalibrering til 0 grader og glem hvad sensoren viser. 3. Sæt dit setpunkt til den ønskede temperatur. 4. Hvis temperaturen over tid er for lav hæver du setpunktet og sænker hvis den er for høj, husk det kræver tid og tålmodighed, tænk ikke i grade men i komfort. 5. Hvis temperaturen svinger mellem for høj og for lav ændres hysteresen. 6. Når du til sidst har en konstant komfort temperatur kan du gå i gang med at måle temperaturen med et måleinstrument. 7. Nu kender du komfort temperaturen og kan indstille kalibrering og setpunkt med korrekte værdier.
 2. Klaus Larsen

  Gulvvarme zigza styret

  Zigza sensorerne til indbygning er optimeret / korrigeret til indbygning. Det skal forstås på den måde at vis man måler temperaturen i dåsen vil være højere en den temperatur som sensoren viser. Eller hvis sensoren ikke er monteret i en dåse vil den formegentlig vise en for lav temperatur. Sensoren har en lille egen opvarmning derfor er det ikke ideelt at måle rumtemperaturen tæt på sensoren (sensoren er korrigeret for denne) ligesom man ikke vil måle rumtemperaturen i nærheden af en radiator.
 3. Klaus Larsen

  Gulvvarme zigza styret

  Vær opmærksom på følgende ved kalibrering af Zigza temperatur sensorer. Moduler til indbygning er optimeret / korrigeret til måling når de er indbygget og front dæksel monteret. Man kan ikke kontrol måle temperaturen tæt på modulet da modulet har en egen opvarmning, man kan derfor ikke måle på fronten med et IR termometer eller måle med gulvføleren tæt på. Generelt har moduler der er indbygget har en langsom responstid og kontrol måling kræver derfor konstant rum temperatur over længere tid, man skal også være opmærksom på nøjagtigheden af det måleinstrument man bruger.
 4. Klaus Larsen

  Min controller starter ikke længere - Hjælp mig venligst

  Try remove power
 5. Klaus Larsen

  Ventilationsanlæg i forhold til IHC

  Eventuelt kan der tilføje en kombineret CO2 / Temperatur sensor til IHC http://www.zigza.dk/IHC_Varmestyring_Temperatur_Termostat_Fuga_CO2
 6. Klaus Larsen

  Zigza temperatur sensorer

  Sensoren har en konstant seriel data overførsel, det tager ca. 5,5 sekunder at overføre alle data, dette foregår kontinuerligt uanset om temperaturen ændres. Hvis temperaturen er 20 grader vil sensoren konstant med ca. 5,5 sekunders interval opdatere controlleren med 20 grader, så hvis du mangler data er det ikke fra sensoren.
 7. Klaus Larsen

  Zigza temperatur sensorer

  Der må være noget galt i din Openhab setup. Jeg har lavet 1 grad offset på D-Filter output så linierne ikke ligger oven i hinanden. D-Filter output vil altid have en værdi.
 8. Klaus Larsen

  Zigza temperatur sensorer

  Jeg har nu gennemført en del test og må konkludere at det er controlleren der fejler ved "Ude i hampen måling" ! Jeg har parallel koblet et input modul til 2 controllere hvor den ene (Venstre) er i normal brug og den anden (Højre) kun er konfigureret med nogle få temperature sensorer. Temperaturen der ses kommer fra samme sensor, samme kabling og samme input modul samtidig, der burde derfor kunne ses samme fejl på begge kontrollere hvis fejlen skulle stamme fra sensor, kabling eller input modul. Som det kan ses på billedet registres der på vestre controller 0 grader.
 9. Klaus Larsen

  Zigza temperatur sensorer

  Ja det er korrekt, og du skal bruge resource id fra D-Filter output i Openhab
 10. Klaus Larsen

  Zigza temperatur sensorer

  Brug denne blok til at filtrer til at filtrer pludselige fejl udsving på +- 2 grader Temperatur Filter.vis
 11. Klaus Larsen

  Zigza temperatur sensorer

  Prøv at montere den direkte i tavlen og i visual vælg log værdiskifte.
 12. Klaus Larsen

  Tracing

  Du kan eventuelt montere denne temperatur sensor på dit varmerør Zigza Type-B
 13. Klaus Larsen

  20% Rabat kode til Zigza

  Anvend denne tidbegrænsede kode IHCUSER20 for at opnå 20% på Zigza sensorer og Zigza alarm produkter.
 14. Klaus Larsen

  Gulvvarme regulering vha ds18b20

  Ds18b20 er kompatibel med Zigza sensor www.zigza.dk
 15. Klaus Larsen

  alarm fejl på Zigza brandmelder

  De skal blinke når de er i ro og lyse konstant ved alarm.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.