Jump to content
IHC-User.dk

MSJ

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej IHC-Users Vores varme regulering er holdt op med at virke i alle rum - på en gang. - Det er virker fint ind til nu, men det er nu som om at varmen ikke slår til (ud fra de ønskede temperatur vi indstiller) Selv om vi indstiller til 20 eller 30 grader, står TELESTAT på OFF (og jeg kan i APP se at varme ikke slår til) - dette er ens i alle rum, Nogen gode ideer om hvorfor varme regulering ikke virker mere ? Jeg kan I ServiceView slår TELESTAT ON/OFF så kan jeg i APP se at varmen slår til/fra - men reguleringen ud fra temperatur virker ikke mere i alle rum. Reguleringen er sat til RUM (hvilket har virket fint ind til nu) For 2 dage siden gik strømmen i huset, og blev slået til kort efter (om dette har noget med det at gøre, kan jeg ikke se) Varmen har reguleret fint (ind til nu) ud fra feks. en temp på 25 grader, så kan vi i APP se at den slår til og fra når den når den ønskede temp. Men varmen regulerer ikke mere, om vi sætter til 30 eller 15 grader - sker intet.
 2. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Tak igen.. Så jeg sætter "reguleringsform til RUM" og feks. 24 grader, så justerer gulvarmen selv RUM temperaturen ? - Så vi har gulvvarme der reguleres ud fra RUM temp. ?
 3. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Hej Henning, tak for info.. Jeg har ingen ledninger i ben 1 og 2 (så ingen eksterne gulvfølere) :-) Men jeg kan ikke finde ud af det med at i varmestyringen står RUM = 22,3 og GULV = 0,0 - sætter man så til regulering ud fra RUM og ser bort fra gulvvarmen ?
 4. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Hold nu op hvor bliver jeg klog af dette, og jeres super svar.. Tusinde tak, for en fantastisk support :-) Tak for Jeres svar, input og kommentar.
 5. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Super, - når jeg i serviceview ser på føleren står der ved gulv 0,0 - så der er nok ikke nogen gulv føler. Jeg sætter dem til RUM som du skriver og krydser fingere for at vi kan styrer varmen :-)
 6. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Tusinde tak, for super info !!! TAK !!
 7. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Nej - jeg er ikke sikker på at der er gulvføler udover at jeg i LK IHC Visual under "installationer" kan se en rum temp sensor og en gulv temp sensor
 8. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Jeg kan godt justerer varmen på RUM temp, i APP mv, men GULV står blot på 0,0 (og det kan vel næppe være korrekt) at rummet er 22,3 med gulv er 0,0 Hvorfor står gulv på 0,0 ?
 9. Jeg er helt ny i IHC verden - vi overtog et hus fra 2012, hvor der er installeret ALT i IHC.. Men jeg kan ikke finde ud af at styrer varmen, - når jeg ser i LK IHC Visual - så er der temp føler både til rum og gulv i alle rum. Men når jeg i IHCremote ser på de enkelte rum, vises der 0,00 i gulv temp. Hvordan styrer man gulv varmen, eller gør man kun dette via rum temp - og helt ser bort fra gulv ? Håber på at nogen af Jer IHC bruger har et godt forslag.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.