Jump to content

MSJ

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Controller er opdateret, og temperatur sensor virker (den virker hvis jeg monterer den i et andet rum) Jeg vil tro at det er en forbindelse fejl fra tavlen/controlleren til temperatur føleren.
 2. Tak for alle de altid gode forslag - TAK Jeg tror fejlen er i tavlen, da jeg kan bytte føleren om mellem rum, og så virker de. Der er 24V til føleren. Tilbage er kun at jeg får samme "fejl" uanset hvilken føler jeg monterer på ledningerne. Men tavlen skal man vel ikke begynde at "lege med" ? - jeg ved nu hvilke ledninger der er tale om.
 3. BONUS info Jeg har bytter føler om med en som virker - og dette ændre intet, - dem som ikke viser temp, viser hele fint temp når den bytter plads med en i et andet lokale. Så det er IKKE følerene der er fejl .
 4. Godt bud, - ville man kunne afmonterer en af dem som virker og bytte den ud med en af dem "der måske" er defekt ?
 5. Begge følere er monteret i rummet - med 3 ledninger 2 x 24v og 1 x signal.
 6. Hej I super gode IHC user.. Jeg har 2 rumfølere der "driller Begge står i "Alarm = On" - og de registrerer ikke temperaturen korrekt. - jeg har med en føntørrer prøvet at varme på virke dem (for at se om temp, siger) - men intet sker. Den ene stor fast på 26,5 og den anden på 0,00 Det skal siges at det hus vi har overtaget var stort set alle "konfigurationer" ikke korrekt, - så følere i et rum ikke matchet det som den hed i "IHC anlægger" - alt dette har jeg nu fundet ud at og kodet ind (så føler, og rum passer sammen) - men disse 2 kan jeg ikke få til at "virke" Jeg kan se
 7. Hej IHC-Users Vores varme regulering er holdt op med at virke i alle rum - på en gang. - Det er virker fint ind til nu, men det er nu som om at varmen ikke slår til (ud fra de ønskede temperatur vi indstiller) Selv om vi indstiller til 20 eller 30 grader, står TELESTAT på OFF (og jeg kan i APP se at varme ikke slår til) - dette er ens i alle rum, Nogen gode ideer om hvorfor varme regulering ikke virker mere ? Jeg kan I ServiceView slår TELESTAT ON/OFF så kan jeg i APP se at varmen slår til/fra - men reguleringen ud fra temperatur virker ikke mere i alle rum. Regulering
 8. Tak igen.. Så jeg sætter "reguleringsform til RUM" og feks. 24 grader, så justerer gulvarmen selv RUM temperaturen ? - Så vi har gulvvarme der reguleres ud fra RUM temp. ?
 9. Hej Henning, tak for info.. Jeg har ingen ledninger i ben 1 og 2 (så ingen eksterne gulvfølere) :-) Men jeg kan ikke finde ud af det med at i varmestyringen står RUM = 22,3 og GULV = 0,0 - sætter man så til regulering ud fra RUM og ser bort fra gulvvarmen ?
 10. Hold nu op hvor bliver jeg klog af dette, og jeres super svar.. Tusinde tak, for en fantastisk support :-) Tak for Jeres svar, input og kommentar.
 11. Super, - når jeg i serviceview ser på føleren står der ved gulv 0,0 - så der er nok ikke nogen gulv føler. Jeg sætter dem til RUM som du skriver og krydser fingere for at vi kan styrer varmen :-)
 12. Tusinde tak, for super info !!! TAK !!
 13. Nej - jeg er ikke sikker på at der er gulvføler udover at jeg i LK IHC Visual under "installationer" kan se en rum temp sensor og en gulv temp sensor
 14. Jeg kan godt justerer varmen på RUM temp, i APP mv, men GULV står blot på 0,0 (og det kan vel næppe være korrekt) at rummet er 22,3 med gulv er 0,0 Hvorfor står gulv på 0,0 ?
 15. Jeg er helt ny i IHC verden - vi overtog et hus fra 2012, hvor der er installeret ALT i IHC.. Men jeg kan ikke finde ud af at styrer varmen, - når jeg ser i LK IHC Visual - så er der temp føler både til rum og gulv i alle rum. Men når jeg i IHCremote ser på de enkelte rum, vises der 0,00 i gulv temp. Hvordan styrer man gulv varmen, eller gør man kun dette via rum temp - og helt ser bort fra gulv ? Håber på at nogen af Jer IHC bruger har et godt forslag.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok