Jump to content
IHC-User.dk

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Hej, Er der nogen der har erfaring med at integrere en NAD reciever med homeassist for at få stemmestyring? Om det nemmeste f.eks. er via rs232 over rasperry pi?!
 4. Kandersen

  Sluk alt funktion

  Hvis bussen havde været 2km lang, så kunne jeg forstå det. Men ellers ikke.. Det er jo direkte pinligt, hvis det er årsagen!
 5. Ny FW til Visual 3 kontroller- nogen der har prøvet og kan anbefale at lægge den ind? Flere har crashet kontrolleren ved at lægge ny FW ind tidligere... / Jørgen. Har selv lagt den ind. Via lokalnetværk. Ingen problemer overhovedet. Den ene RS485 dimmer jeg har er også opdateret-uden bump på vejen. Nu skal vi så bare have Henning på banen og fortælle os, om denne FW opdatering har løst det problem med sluk alt o.a., som han beskriver andet steds her på sitet.
 6. Last week
 7. Ja - du skal tilbage til den forrige doktrin fra LK - Udgange må gerne styres fra flere funktionsblokke. Hvilket er stik modsat den de ellers prædiker, og som Allan også henviser til. Så nu skal fælles sluk, tænd, blink osv, uanset om det er på rum niveau, hele etager eller hele huset, have et fælles signal. Hvis f.eks. sluk signalet sendes til en ny funktionsblok og derfra videre til dæmperen, så fejler signalet. Der er simpelthen for meget trafik på 485 bussen. Hvis du har dæmperen så prøv med denne simple opstilling. 1 dæmper hvor begge kanaler bruges til hver sin tænding og et to tryk til kip af hver tænding. Tænd den ene tænding. Sluk den, og tænd umiddelbart derefter den anden. resultat = den der skulle slukkes bliver kun dæmpet og den der skulle tændes forbliver slukket. Dermed er dæmperen 100% uanvendelig i avancerede installationer som tilbyder kunderne bare nogle få nødvendige valgmuligheder som f.eks. om lyset i rummet skal slukkes ved godnat, tændes ved velkomstlys, blinke ved dørklokke osv. Hvad det skylles ved jeg ikke, men jeg tænker at den første dæmper sender "live" signal om det aktuelle lysniveau, og at dette "fylder" for meget, men det er kun mit gæt. Om det bliver rettet i en kommende opdatering vides ikke, men jeg håber meget at det sker.
 8. EjvindHald

  Sluk alt funktion

  Kan du anbefale, hvad man i stedet kan gøre ved disse LED dimmere?
 9. Hej Søren Som du selv oplever er det lidt af en jungle at finde noget der virker. Tridonic virker for Kandersen, men var ikke tilfredsstillende til mig. Den brummede højlydt og dæmpningen var meget ulinær og passede slet ikke med de Hilux R10 pærer jeg bruger. Mit udgangspunkt var at finde ledbånd hvor jeg var tilfreds med lyset. Ved 12v er der det største udvalg. Dernæst kiggede jeg på RA værdi og farvetemperatur. Høj RA værdi fordi det var til køkken brug og farvetemperatur på 2700-3000 da det så ville passe med Hilux R10. Sunflux og hilux havde det største udvalg. Jeg endte med at købe en meter af hver lystyrke fra hilux. 350, 950 og 1600lumen. 1600lumen er klart favoritten fordi dioderne sidder så tæt at det giver en næsten ubrudt lysstribe. Ulempen er at de bliver sindsygt varme ved 100% styrke. Efter en times tid kunne man ikke holde på dem og køkkenskabet var ved at være varmet godt op. Man kan med fordel indstille dæmperen til til en lidt lavede max værdi feks 90-95%, det giver marginalt mindre lys men gør en stor forskel på hvor varme de bliver. Tilbage til spørgsmålet: Hvis jeg skal give dig et godt bud er det at klippe den over og bruge 2 goobay drivere. Ellers er der snappy som var den næste jeg ville have testet hvis ikke goobay virkede tilfredsstillende. De har den endda som en 75w model. https://detled.dk/led-driver/2647-snappy-daempbar-led-driver-12v-triac-dim-75w-5709276005120.html Hvis du bruger de 400,- må du gerne give en melding på hvordan det gik.. mvh lasse
 10. Ja - hvis der bruges alm. 230v output eller wireless som her. Metoden er direkte ubrugelig med de nye LED dimmer til DIN skinne - desværre.
 11. Du sender din Sluk Alt puls udgang ind på den funktionsblok som styrer dit lampeudtag. Dette er den mest stabile metode. Og for overskuelighedens skyld er det også en god ide at have lokaliteten Sluk Alt som du har lavet til hoved sluk alt blokken.
 12. jeswal

  Sluk alt funktion

  Hej Arbejder med "sluk alt" og er ikke sikker på jeg har fået fat i den lange ende, selvom jeg har læst tråden.. Ser det rigtigt ud? Sidder i sommerhuset og kan derfor ikke afprøve det IRL hjemme (og kan vist kun gøres i ServiceView)? For "min" overskueligheds skyld har jeg lavet en LOKALITET "SLUK ALT" hvor jeg trækker tryk ind og laver output til de forskellige enheder der skal slukke. Er det en gangbar metode eller roder jeg mig ud konflikter? Hvor er forskellen på FB 1.102 jeg bruger her og FB 4.1.16? på forhånd tak/VH Jesper
 13. Hej Lasse, jeg har selv Hilux LED 1600 Lumen båndet. Mit bånd er 3 meter langt, hvilket vil sige ca 60W.....har du et forslag til en driver? I min tavle har jeg IHC 2 kanals dæmper. mvh Søren
 14. Hej alle, kan en 2 kanals LED lysdæmper dæmpe en Osram OptoTronic OTe 13 led driver 350mA https://www.lite-house.dk/shop/osram-optotronic-ote-3530p.html?gclid=Cj0KCQjwupD4BRD4ARIsABJMmZ95HDH7aVVMGQPH8ZJcbBaQspSzfCHpY7ARgRiIyDR-k1cBmncKOPQaAoboEALw_wcB Og hvis den kan, er der så noget der skal indstilles et eller andet sted? Driveren driver 4 stk Nordtronic Elena https://www.lampeguru.dk/nordtronic-elena-stjernehimmel-spot.html mvh Søren
 15. Interessant.. Men hvor finder man nye firmwares henne?
 16. Hej @Kandersen tak for svar yes jeg fandt tråden - tak jeg har fundet problemet . Den lus der sad ved brandspjælds klemmerne sad forkert . Den må være flyttet ifbm opdatering af firmwares . Så den blev rykket fra klemme 3 og 4 til klemme 5 og 6 sådan som jeg husker det . Nu kører skidtet igen btw så kan jeg orientere dig om at USB connectoren på main boardet er beregnet til st opdatere firmware med . Du bruger denne udgang sammen med lodams lmt100 software (til Windows) du kan finde den på lodam / blitzer Electronics hjemmeside . Det er lmt100 demo versionen der bruges .
 17. Hvilken type udtag er det ? Tænd/sluk eller en dimmer ? hvis dimmer hvilken hw version ? Pæren hvor mange watt er den på ? Husk minimum belastning jvfr. Spec/vejledning. Prøv evt. at nulstille/resette lampeudtaget og link det igen til controlleren.
 18. Hvis jeg sætter en pære i lampen lyser den konstant.
 19. Jeg har en lampe i loftet som jeg ikke kan tænde og sluk. Jeg kan kode mit lampeudtag med controller men der sker ikke noget. Nogen der kan hjælpe? Det skal siges at lampeudtaget er nyt
 20. Ok troede kun det var 1 år, jeg snakker lige med ham så ser vi tak for info
 21. Der er jo 2 års reklamationsret i DK. så kontakt installatøren/forhandleren.
 22. det tror jeg ikke der er længere, fik den i 18 mener jeg det var, der er vel ikke mere en 1 års garanti på dem
 23. Nej, det kan du ikke. Men du kan muligvis få fat i den via firmware loaderen og forsøge at uploade nyeste firmware. Men der er 99% chance for at den skal byttes ud. Håber du har garanti.
 24. hej igen nej det kan jeg ikke, kan man evt oploade nyt firmware via sd kort og forsøge med det
 25. Nej, desværre ikke Den der fejl 03/brand alarm er meget specielt. Mit anlæg har den ikke, mig bekendt. Og synes heller ikke rigtig jeg har set noget om den nogen steder. Der var en tråd for noget tid siden omkring denne alarm, hvor der var en der ville bygge sensoren ind manuelt. Det var, så vidt jeg lige husker, noget af et mas med at finde den rette. Og den kan vist heller ikke afstilles uden af det foregår mekanisk. Prøv om du kan finde tråden, måske er der noget i den som kan bruges.. Mit bud er, at funktionen brand alarm er "overstroppet" i anlæg, der ikke har den kontakt/switch der skal bruges. Ligesom følere fra eksterne varmeflade er, hvis ikke de er i brug. Måske er denne "overstropning" gået på dit board. Det vil i så fald forklare, hvorfor du ikke kan afstille alarmen.
 26. Jeg har tre af disse. De virker rigtig godt, sådan da. Den ene får lyset til at blinke ind imellem, men det er endnu tvivlsomt om det er led driveren. Der sidder en UNI250 dæmper foran, som styre alle tre LED drivere.
 27. Overblik (tavle opbygning med klemmer, pænt snoet op osv), er også betydningsfuldt i forbindelse med fejlretning. Ikke kun ændringer i installationen.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.