Jump to content
IHC-User.dk

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Hej Nogen der kan knække denne programeringsblok? Har en vind sensor med 3 kopper. 1 omgang er 1m/s og en puls på en indgang, hvordan laver jeg en blok der viser vind hastigheden? Eller noget i den stil. Kan også godt være fx 10 impulser på xx minutter er xx m/s.
 3. prebsi

  Halogen

  Min IHC er visual 1.32. Men er ikke sikker på mit problem er IHC relateret. Lad mig høre Jeres mening: Problemet er nogle halogenlamper i loftet stuen (se vedhæftede foto). Den består af 6 halogenspots, som kan lysdæmpes - når de virker. Det som sker hver gang man prøver at tænde dem, er følgende: Først ingen reaktion. De tænder ikke. Dernæst ca. 10 minutter senere kan man prøve igen, og nu tænder de, men de kan ikke dæmpes. Det er bare tænd/sluk. DERNÆST - hvis man prøver ca. 10 minutter senere igen, så tænder de OG nu virker lysdæmpningen. Så disse 3 trin med en pause imellem er nødvendige, før det hele virker som det skal. Næste dag er det forfra - først ingen tænding overhovedet, så tænd/sluk, og så endelig virker også lysdæmpningen. Så det er faktisk temmelig forudsigeligt - men irriterende alligevel. Jeg har ikke ændret min IHC programmering i mange år, så kan ikke tro det er der, den er gal. Er det så mon transformeren, det er galt med, tror I? Eller måske lysdæmperen? Eller noget helt tredje? Jeg har flere lysdæmpere i min tavle - men er ikke sikker på om jeg selv tør give mig i lag med at bytte om på to af dem, for at se om det flytter problemet samtidig - det ville jo ellers afsløre, hvis det er lysdæmperen det er galt med. Men måske nogen her har oplevet noget lignende - eller i øvrigt har forslag til min videre fremfærd for at løse problemet?
 4. Yesterday
 5. cis2131

  IHC bridge

  Hej Mikael. Hvis du lige sender din aktiverings nøgle på en privat besked, så skal jeg nok lige sende den en opdatering. Claus
 6. Lars1

  Output 230

  Ja relæerne i IHC output modulet erstatter den afbryder du normalt har siddende på væggen. Relæerne/udgangene styres via programmet i din IHC controller. Du bør bruge 1/2 time på at læse IHC vejledningen, som du kan finde under hjælp i LK IHC Visual programmet som du bruger til at programmer LK IHC. I den villedning er detaljerede beskrivelser af hvordan IHC virker etc.
 7. Kandersen

  Output 230

  Korrekt - de betragtes som mellemledninger til lamperne, (i dit tilfælde. Det kunne også være til alt muligt andet, fx stikkontakter osv). Disse out 1 - 8 er dem du kan tænde/slukke for via logikken i IHC controlleren. Det rigtige er vel at se det som: L1-4 og L5-8 er grupperede indgange. Dvs du kan have en fase på den ene og en anden fase på den anden (du kan også have samme fase på begge). Out 1 - 8 er så udgange på de respektive grupperinger.
 8. danial1

  Output 230

  Dvs. L1-4 og L5-8 skal have en fase fra min gruppeafbryder, og out 1 - out 8 køre mellem ledning til lamperne?
 9. Lars1

  Output 230

  L1-4 er forsyning for udgang Out 1 - Out 4. L5-8 er forsyning for udgang Out 5 - Out 8 Med andre ord. L1-4 og L5-8 skal forbindes til din gruppe afbryder, og Out 1 - Out 8 til dine lamper etc. Hvis du har en lampe som du ønsker skal være tændt hele tiden, så få en elektriker til at flytte ledningen over på den tilhørende L terminal. Du må IKKE sætte spænding direkte på udgangene.
 10. danial1

  Output 230

  HEJ Jeg har lige et spørgsmål angående ihc. På min output 230, på klemmen "L-58" har jeg konstant 230v hvilket der også skal være. Men spørgsmålet er så, at de øvrige klemmer, altså out 8, out 7, out 6 og out 5 skal der også være konstant 230v? Fordi det har jeg ikke, så bliver derfor nød til at lave en lus fra min gruppeafbryder, og ned til hver output. Hvor mine lamper så lyser hele tiden, og kan ikke slukke dem.
 11. Hej Mikael, Som jeg forstår dig, har du forsøgt at forbinde både via LAN og USB, uden det gør nogen forskel, eller.? Har du afkoblet LAN stikket fra kontrolleren når du forbinder via USB? Har du "ikke LK anordninger" som forbinder til kontrollerens LAN port, eksempelvis OpenHAB? Jeg ville starte med at isolere kontrolleren mest muligt, ved at forbinde til den via USB og samtidig sikre at den ikke er LAN forbundet, for at se om det igen giver den hastighed og stabilitet du indledningsvis erfarede. Hilsner Ole.
 12. Last week
 13. Hej! Jeg har ikke leget med ihc i mange år nu, men kan sagtens programmere og installere afbryder endnu. Har så en spørgsmål omkring hvordan man montere en pir føler op til en ihc. Pir føler skal kun tænde og slukke hvis nogen kommer i rummet eller slukke efter nogle minutter når der er ingen bevægelse er. Pir er type b.e.g luxomat pd2-m-2c-11-48. Hvad er funktionsblokken der skal anvendes og hvordan forbinder jeg den til ihc'en.
 14. Næste gang du oplever at der stortset er forbindelse til internettet, så prøv at pille netkablet ud af IHC controlleren. Jeg er 99% sikker på at det ikke er den som er problemet. Du kan også købe en billig switch med management adgang og sætte den mellem routeren og IHC controlleren. På den vil du have adgang til port statestikker etc.
 15. Hej igen næ nej de har såmen ikke lige sådan noget de kan sende ud, og nu er der stort set ikke forbindelse til internettet, nu venter vi lige på at TDC kommer med nogle af de der tilbud med gratis oprettelse, så ka vi prøve om det virker,
 16. Tænker ikke det er det store problem, da den altid vil blive åbnet elektronisk og kun i nødstilfælde vil man bruge nøglen. Bruger men nøglen til at låse op med så skal man bare bruge nøglen igen til at låse med. Eller overser jeg noget?
 17. Går signalet direkte i TV'et eller i en settop box? Prøv at stille på de 2 små skruer på IHC net basic boksen næste gang det sker. Jeg er 99% sikker på at signalet ikke er forsvagt, men forvrængt p.gr.af for høj styrke. Jeg havde et tilsvarende problem med min IHC NET antenne forstærker og en loft antenne. Problemet blev løst ved at ned juster forstærkningen på IHC NET antenne forstærkeren. Princippet er præcist det samme i IHC NET basic boksen.
 18. Hej genier. Jeg har (som måske bekendt) en havelåge. Den har en indgang fra et IR-Øje. Dette IR-øje har et relæ og slutter forbindelse når der ikke holder en bil og bryder forbindelsen når der holder en bil. Styrringen til lågen har en forbindelse ud og retur fra dette relæ i IR-Øjet, og jeg kan måle forbruget til 18v 3,6mA. Jeg vil gerne stjæle en kopi af dette signal til mit IHC system, så jeg ved om der passeret nogen igennem denne IR-stråle. Jeg tænkte blot at kunne sætte et relæ med i serie over forbindelsen, men det relæ jeg har klikker ikke (Tænker at det kræver for stor en strøm for at aktivere... ) Har forsøgt med to relæer, har kun navn på det ene: finder: 38.51.7.024.0050 EAN:8012823122991 https://gfinder.findernet.com/public/attachments/38/EN/S38EN.pdf Jeg ville naturligvis montere relæet med fly-back diode. Og fra relæet til IHC input 24/3 modul Er jeg helt på vildspor eller skal jeg blot finde det rette relæ eller ? På forhånd tak. Min ide forsøgt tegnet. - Photocellen repræsentere IR-Øjets relæ...
 19. Nej, billedet går sort, og der er en note om at signalet er kodet (som om vi ikke har abonnement). TDC siger at det sker når signal styrken går under 55 (går iflg Tdc ind med 63) og gælder alle premium kanaler som sendes over denne styrke s´ min udfordring er hvordan jeg kan bibeholde el forstærke Tdc’s Signal når det går ind i huset. Iflg LK forstærker IHC boksen signalet med 2-3 ’de6 ske5 i perioder, idag søndag f5a 15-19 så kommer kanalerne tilbage
 20. Funktionsblok søges. Jeg ønsker en styring til ventilator på toilet i forbindelse med tørring af tøj Ønsket er, at der i en periode på 24 timer kan tændes en ventilator eksempelvis 5 minutter hver time. Herefter skal ventilatoren være permanent slukket. Kan det laves?
 21. Hej Claus vil du prøve at sende en opdatering til min pi, jeg kan ikke få homekit til at starte.
 22. Alle 3 kan faktisk have ret. Jeg går ud fra at det er et IHC net Basic anlæg i har, og når du siger kodet, går jeg udfra at du mener billedet bliver forvrænget med store firkantede "pixels". Hvis dette er korrekt kan problemet være at signalet er for kraftigt før IHC net basic boksen. Der sidder 1 eller 2 små justering skruer på IHC net basic boksen til at juster signalet og forstærkningen. Prøv at stille på dem næste gang du oplever problement.
 23. Vi har IHC anlæg i sprit-nyt L&R hus. TDC måler indtag til 62-63, men dagligt forsvinder premium kanaler (bliver kodede I flere timer) - dette sker når signalet falder under 55 (alm kanaler som DR virker fint). TDC siger at de leverer korrekt kontinuerligt signal, LK siger at det er TDC da deres boks burde forstærke signalet - og L&R påstår nogen gange at det er vore nye B&O fjernsyn som er for følsomme. Selvom B&O ved besøg har målt korrekt. Så hvad kan vi gøre?
 24. Ja det er til at fiksere dåserne. Ellers er det ikke nemt at skrue den fast i bunden af kanalen. De skal også helt frem til lampeudtaget så der ikke er luft imellem.
 25. HOLD.....NU......KÆFT, jeg er træt af min controller v.3 Det virker som om den balancerer på en knivsæg når det kommer til at connecte den med visual, ihcremote, usb og hvad ellers der er af muligheder for forbindelse til det skrammel. Når det så endelig lykkes at få visual til at forbinde, siger den enten kommunikationsfejl, eller: der er ikke noget projekt at hente!!! Hvad er nu det for noget??? Da den blev startet op første gang, var det som om der var ild i den i forhold til den gamle v.2, men det har denondelyneme godt nok aftaget i vandvittig grad. Er der nogen der har nogle fif, eller gode råd inden jeg kaster et anker ind gennem fronten på “vidunderet”?
 26. Ahh, det var dåserne jeg var nysgerrig efter. Pladen er vist en praktisk løsning
 27. Jeg har beskrevet det et sted her i gruppen, måske under vis mig din tavle. Jeg kunne kun finde disse to billetter i min tlf. Dåserne er så vidt jeg husker 55 mm og pladen er vist 18 mm. Det er skåret så dåserne går stramt i hullerne og pladen stramt i kabalen. Dåserne er forbundet med 16mm plastrør og forsynet med 7 ledere. Jeg tror ikke tehalit br kanaler er godkendt til løse ledninger på trods at at der skal værktøj til at åbne dem. Se deres datablad. Generelt skal skruerne være isoleret fra for at kunne opretholde dobbelt isolation. Hvis man i en egnet kanal har flere grupper med løse ledere skal kanalen mærkes op med den info.
 28. @Bjarne Sørensen Hvad har du i Tehalit kabelbakken under dine ø80 udtag? Og apropos kabelbakke.. Jeg kan simpelthen ikke huske det.. Men må man trække løse ledningerne i sådan en? (og fra forskellige sikringsgrupper).
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.