Jump to content
IHC-User.dk

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Prøv med vedhæftede. Inden du selv kan bruge funktionsblokken skal den gemmes i Visuals funktionsbloks mappe, hvorefter Visual genstartes. God fornøjelse. Hoeberg.vis
 3. Yesterday
 4. Hej alle. Håber I kan hjælpe. Er ikke super skarp i softwaren. Jeg har 2 stk. PIR, som ved bevægelse tænder nogle bestemte udgange. Det drejer sig om lys udenfor. Jeg har det til at virke helt OK i dag. Det jeg ønsker er, at adfæren for hvilke udgange der skal tænde, skal ændres efter et bestemt tidspunkt. Pt. tænder 3 udgange ved bevægelse efter skumring, men jeg ønsker så at efter midnat, skal kun de 2 udgange tænde. Nogen med den gyldne løsning dertil? På forhånd tak
 5. Hejsa, Har et af de der forfærdelige IHC visual controller 1.0 med svagstrøms tryk Der sidder dimmers på hver rum desværre og de påvirker mine LED HUE spots og slukker og gøre ved. Jeg har intet at bruge IHC til, er det i første omgang muligt at slippe af med dimmers ? eller skal man af med hele installationen ? Vil det være billigere at få en Visual 2/3 på end at fkerne skidtet ? Ring evt på 29690970, hvis du er kyndig i dette og på sjælland (bor i Nordsjælland)
 6. DU ER HELT FANTASTISK!!! tænk sig det var så simpelt, kunne virkelig ikke få det til at virke. MANGE TAK! for hurtig og god hjælp!
 7. Du mangler en hændelse for "systemtid = Aften", for at programmet kigger funktionsblokken igennem. Så vil Aften i hvert fald virke. Mht Nat, er der to ting. Den ene at du har sat tidspunkt til 00:00:00. Prøv med 23:59:59 i stedet. Og så ændre programmet til at kigge på om system tid er mindre end morgen, eller (ikke og) større end nat.
 8. Last week
 9. Jeg forsøger at lave et program, der kan lave forskellige "Enum" som kan bruges i andre programmer: 07.00-08:00 = Morgen 08:00-20:00 = Dag 20:00-00:00 = Aften 00:00-07:00 = Nat Jeg kan ikke få det til at virke... "Morgen" og "Dag" virker men kan ikke få Aften og Nat til at virke Nogen der kan hjælpe? Døgntilstand (060420 0129).ifb
 10. Det ligner en IHC pir. Og den ved siden af er IHC skumringsrelæ. Hvis det er en IHC pir, så skulle den gerne have et indgang på et input modul. Og det samme med skumringsrelæet.
 11. Godaften Efter længere tids problemer med at konvertere fra TermIHC til HW6.2 har jeg nu endelig fået liv i den nye controller. Jeg har mistet alt programmering fra den gamle controller, derfor nu følgende problemstilling: - Er disse pir et IHC produkt der kommunikere med controlleren eller blot en almindelig 230v afbryder/pir sat i serie med udgangen? På forhånd tak Med venlig hilsen Chris
 12. Hej hvordan montere i jeres Wireless Puck relæ i en indmuringsdåse? Har købt en 46mm dåse, men dette er ikke nok. har i foreslag til hvilken type dåse der så kan bruges? - Kristian
 13. Ja opdateringerne kan ikke indeholde alt det nye specielt små hygge ting.
 14. God ide at prøve. Men det ville undre mig meget hvis det skulle være det.
 15. I såfald er det opdateringer du har glemt Den Rpi jeg kører på med, er den jeg startede ud med, som løbende bare er blevet opdateret.. Så det er vel et par år siden, elle hvor lang tid du nu har været i gang med IHC Captain. Yep, det ændrede det. Nu kom der data..
 16. Prøvede i går at trigge den manuelt. Der kom, som forventet noget i loggen. Nu har jeg pillet den helt fra oppe i indgangsmodulet, så giver jeg den et par dage. Nu er jeg jo hjemme og holde øje hvis der skulle blive styrregn og frost Jeg får normalt alarm om høj vandstand, hvis jorden er bundfrossen og der så kommer heldagsregn et par dage, så kan jorden ikke optage vandet.
 17. Fixer det lige. Tak for feedback
 18. Jo du har nok noget baseret på et ældre image. Log ind via ssh og kør: sudo usermod -G video www-data Og genstart rpi fra menuen.
 19. Okay var ikke klar over den "feature". Korrekt, det er den i screenshot´et.. Nu er det ikke fordi det er noget jeg bruger ofte, men jeg tænkte på om ikke det ville være smart at kunne "dumpe" loggen til en fil, ligesom fx konfigurationen?
 20. Det er fordi jeg har lavet en genstart efter 24 timer for at kunne holde en stabil forbindelse med IHC controller. Hvis ihc captain har kørt i 24+ timer og klokken er mellem 4 og 5 om natten genstarter IHC captain. Hvad er det for en log du ikke kan gemme? Hvis det er den i screenshot så kan det godt være sandt at den ikke lige kan kopieres
 21. Velbekomme, glad for det lykkedes for dig. P.S. Bare fordi funktionen er avanceret, behøver programmet ikke nødvendigvis at være det.
 22. Tjek! Jeg er nødt til at tage mig sammen her i påsken og fået prøvet Finn´s scripts. Ikke at det løser problemet med at få det over i IHC. Men kan jeg i det mindste bare få noget data ud, så er jeg et godt skridt på vejen. Finn har måske endda en ide til, hvordan man kommer derfra og til IHC eller openhab måske.
 23. Korrekt. Det er også derfor jeg skriver “med det rette udstyr” det er både hardware og software.
 24. Jeg har lidt forskelligt ihc til at ligge efter en opdatering af min egen installation 1 stk. Visual controller 820BA202 2 stk. Visual controller/viewer 820BA400 Den ene er ny og ligger i original emballage. 2 stk. Dimmer 350cr 120B1243 1 stk. Voice modem 120BA202 Giv et bud hvis der er noget som har interessse! :-)
 25. Hej @Mikkel Skovgaard Endnu et spørgsmål.. Under kontrolpanel og status, der ser det sådan her ud hos mig.. Men jeg synes nogle af informationerne fra Rpién mangler, (de 4 nederste punkter). Burde der ikke stå noget i dem:
 26. Kandersen

  IHC Captain log

  Hej @Mikkel Skovgaard Er jeg helt tosset på den, eller kan jeg ikke gemme loggen fra IHC captain i en lokal fil? Jeg har prøvet at markere og lave en copy/paste.. Men min markering forsvinder lyn hurtigt, fordi loggen laver en refresh (tror jeg) så jeg kan ikke komme til det ordentligt. I min søgen efter hvorfor mine tryk til IHC Captain ikke virkede i går, fa jeg ud af, at både IHC controlleren og IHC captain har været genstartet, (inkl openhab osv.. Så der har nok været strømudfald). Men så kom jeg til at se noget i loggen, som jeg ville spørge om, og derfor havde behov for at gemme (eller lave copy/paste).. Derfor fandt jeg ud af det her problem.. Anyway, her er et screendump, (så må vi gøre det sådan): Den næst nederste linie, "Autostart in: 1 days, 0 hours, 0 minutes and 0 seconds" Hvad er det?
 27. Men der mangler vel noget software fra at komme fra den wireless mbus måler og ind i IHCén?
 28. Jeg ville stole på loggen, hvis det var mig. Men jeg ville også teste den trigger fra din brønd.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.