Hop til indhold

Razzor

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

740 profil visninger

Razzor's Achievements

  1. Hej Claus, Det er bare et super fedt projekt! Glæder mig kun mere og mere til de fremtidige versioner. Har et par feature requests: Port styring: Har idag en anden raspberry pi som med Homebridge og et ekstra plugin bruger GPIO til at styre garage portene. Homebridge pluginet emulere en garageport som hvor ikonet mv. i "hjem" appen passer. Med en magnet kontakt kan man også se status på om porten er åben eller ej. Er det muligt om man kan definere input og output fra IHC til et homebridge plugin direkte i IHC-Bridge, derved behøver man ikke GPIO på raspberry pi. Videoovervågning: På før omtalte raspberry pi har jeg idag opsat så jeg kan se streams fra videoovervågning i "hjem" appen. Dette er igen gennem homebridge med et plugin som henter streamet fra video kameraet. Dette er rigtig rart så man kan se hvem der står ved hoveddøren når der er nogen der ringer på dørklokken. Dørklokke: Hvis man i IHC-Bridge kunne definere et IHC input som en homekit dørklokke. Derefter vil man, med overstående videoovervågningsplugin, kunne muliggøre at få en pushbesked med billede fra videovervågningen, når altså dørklokken aktivers. Det kræver blot at dørklokke og kamera er i samme "rum" i homekit "hjem" appen. Forbrugs opsamling: Vand, el, gas mv. Du har idag så man kan opsamle temperatur over tid. Denne funktion kunne være rigtig brugbar at udvide til først nævnte. Ved godt den er tricky da det kommer an på hvordan man skal samle data op. men hvis du kunne lave et API så man kunne skyde de forskellige data ind til IHC-Bridge som så samlede data op. Tænker så at man kunne med f.eks. esp8266 lave en opsamling af data og skyde mod APIet. Eller gennem IHC datalinje input, eller gennem raspberry pi GPIO. Ved ikke om det giver mening, men personligt kunne jeg rigtig godt tænkte mig at have bedre overblik over husets forbrug. Sikkerhed: Blot af hensyn til min sølvpapirshat, hvor meget kalder IHC-Bridge hjem? Tænker her på f.eks. CloudConnect funktionen. hvis du laver et reverse ssh tunnel hjem fra alle IHC-Bridge installationer kunne det være rart at være gennemsigtig på om funktionen er slået til eller ej.
  2. Lux måleren kan benyttes ved at tilkøbe Zigza 1-10v converter. Denne emulere en IHC temperature sensor udfra det 1-10v signal man giver den. Hvis servodan sensoren er sat i interval 1-100 lux så vil 1 lux være 1grad vist i IHC visual. 90lux vil være 90grader mv mv.
  3. Jeg har ingen tags på. Tænker kun det gør at jeg manuelt skal sortere dem når jeg ligger dem ind i homekit appen. Så man kan med fordel nok bruge tags. Men havde samme problemer med at når man justerede dimmeren så gik den op ned og indtil den faldt til "ro" igen. Dette blev løst ved at lave items som overstående.
  4. Mine dimmer items ser ud som dette og fungere som de skal med med dæmp gennem homekit. Status i homekit mv bliver også fint opdateret. /* kitchen */ Dimmer kokken_spisebord_dimmer { ihc="1660253" } /* livingroom */ Dimmer stue_sofabord_dimmer { ihc="274525" } Switch stue_standerlampe_switch { ihc="277342" }
  5. Spændende - ser rigtigt godt ud. har lige et par spørgsmål? - Kan man tilføje ekstra configuration til homebridge, uden at lave konflikt med IHCBridge. Har et par ubiquiti MFI udgange, noget garageport styring og IPCAMs som jeg allerede har haft kørende med homebridge. Hvis man kunne ligge det i konfigurationen af den homebridge som IHCBridge allerede bruger ville det jo være dejligt. - Hvor meget trafik forlader pien? Laver den "Phone home"? - Hvordan bliver opdateringen af IHCBridge? Skal man starte forfra hvergang der kommer en ny version eller? - Har i et roadmap? Vil det blive et produkt på et tidspunkt eller hvad er planerne for IHCBridge?
  6. Mine ønsker for en v3 controller vil være med fokus på integration. LK/Schneider skal om ikke opgive der egen, så se lyset i de home automation protokoler Amazon, Google og Apple har godt gang i. Hvis IHC snakker sammen med f.eks. Apple Homekit vil det være nemmere for "almindelig" folk at adoptere IHC og bruge den sammen med alle de andre smart enheder. IHC kan være basen for styring af lys, stikkontakter, varme etc etc. så har man noget der er stabilt(forhåbenligt). Integratioen med alle de andre produkter gør det lækkert.
  7. Hey, Er nu også kommet igang med openHAB på en raspberry pi. Har fået lang IHC bindingen ind, importeret certifikatet, lave mine første bindings til switches og det virker! Selv Homebridge opsætningen var til at finde ud af. Så nu kan jeg styre diverse lys med HomeKit og Siri. Fantastisk at skulle være fri af LK appen! Har dog min første dimmer IHC binding til gode, nogen der har prøvet det? Eventuelt vise sine item og site filer? @Raverlution er det lykkes dig at få lovet den første IHC binding med openHAB? Hvad er fordelen med domoticz frem for openHAB?
  8. Hey, Det er bestemt lovende med mulighed for 3. Parts integrationer. Det ser ud til at der er flere på siden der har fået Domoticz og IHC til at fungere sammen. Er der nogen af disse personer der kan give en kort "How to" guide for at komme igang? Hvis nogen ligger inde med halv færdige, færdige eller proff of concept integrationer så smid dem gerne på github eller her på siden så vi andre kan være med
  9. Jeg glæder mig som et barn juleaften Har du en ETA på beta'en og hvordan kommer man med på dit beta program?
  10. Hej Mikkel, Super glad for IHC Captain trods jeg ikke bruger de vilde funktioner. Min kone og jeg får en push beskeder når nogen ringer på ved hoveddøren. Glæder mig til at høre lidt mere om hvornår du måske frigiver 2-vejs kommunikation mellem IHC captain og IHC Controller? Måske man komme igang med en beta idag? Yderligere, du snakkede på et tidspunkt om nogen var interesseret i at kunne styre IR enheder fra IHC Captain, jeg vil gerne melde mig på banen, det kunne være fedt. Helt konkret kunne jeg godt tænke mig at kunne styre min varmepumpe så den kunne tænder og slukke alt efter varme overvågningen fra IHCen. Ellers er der kun at sige tak for et godt stykke software!
  11. Razzor

    Lysstyring

    Hej Henning, Det var faktisk også lige den funktionsblok jeg gik rundt og manglede. Mange tak
  12. Hey, Åbnede min controller da jeg var nysgerrig på selv samme. Tog nogle billeder, så dem kan du da starte med
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok