Hop til indhold

Momme

Members
  • Antal indlæg

    124
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Momme's Achievements

  1. Jeg tror ikke det er understøtte. Men jeg ved du ikke er den eneste med problemet så prøv at skriv til openhab og spørg om ikke de kan lave er driver til en ekstra Ihc kontroller. Du kan også prøve selv. Det burde bare være søg og erstat #ihc med #ihc1 og så bruge den nye drive til en ekstra kontroller
  2. jeg bruger https://youcontrol.dk/moduler-til-z-wave/z-wave-plus/aeoezw090-c.html uden de store problemer.
  3. Det er ikke nødvendig du kan med en zware usb adapter bruge samme pi som køre openhab. Jeg mener det jeg har er til under 600,-
  4. Eller er der flere driver der køre z-ware f.eks. Fibaro RGBW controller.
  5. jeg har denne blok liggene og på norske, jeg har også en der er oversat til dansk men tænkte du gerne ville have den på norsk varmestyring_NO.vis
  6. Elko termostat er fulgt kompatibel med Ihc med er ikke med i den danke sw. pakke. De bruger samme protokol der er bare man bruger bare ikke den del der indeholder valgt temp i den danske udgave. Jeg vælge at købe den svenske udgave da den er nået smartere og så klippede de dele jeg skulle bruge fra den svenske sw.
  7. Jeg har tror jeg har en blok du kan bruge. Jeg bruge selv den føler (købt hjem fra sverige) hvis jeg husker rigtigt har rette den dansk blok til fordi den passet bedre til mine behov. Jeg er ikke lige ved pc'en med mit Ihc men jeg prøver at nå at finde det jeg har(nok lørdag eller søndag) Jeg er ikke sikker på det er det du søger men det kan nok hjælpe dig lidt videre.
  8. Momme

    Openhab2 +IHc +Z-Wave

    Jeg har pt ikke tid til at lave den store guidet til openhab2 Men jeg bruger openHABian jeg skal nok prøve at få lagt et par eksempler på hvordan det er lavet i openhab2. Men en komplet guide bliver det ikke. Jeg vil gerne hjælpe men prøv at læse trådene her og openhab2s hjemme side så er man lang.
  9. Momme

    Openhab2 +IHc +Z-Wave

    Ja jeg bruger en raspberry pi 3 med en "Z-Wave Plus - Aeon Labs USB Adapter with Battery GEN5" Pf prøver jeg at få osram Lightfy (det er ca. det samme som philips hue men jeg syndes farvene er lidt bedre)
  10. Momme

    Openhab2 +IHc +Z-Wave

    Så lykke det at få Ihc og Zwave til at sankke samme via openhab2. Jeg har valgt at lade IHC bestemme og så brugt Openhab til at sende besked til Zwave om at tænde og slukke. Jeg bruge også openhab som inteface til mobilen da det køre super med udlæsning af temperature osv. Hvorfor Zwave? Det hele starte med at der ikke var grave ledere nok ned, over til carporten (og jeg gad ikke grave de 30 meter) med zwave kunne jeg få en relæ med 2 udgenge og 2 indgang. så nu kan jeg have lys ude+inde + 2 stk pir alt samme forbundet til 1 dims https://youcontrol.dk/moduler-til-z-wave/moduler/z-wave-on-off-moduler/fibaro-relay-insert-2-1-5-kw-fibefgs-222-ny-med-storre-klemmer.html
  11. Momme

    Dongel til Z-Wave

    Tak for svaret. Jeg har pt sat openhab på pause til efter jul, da jeg er startet i nyt arbejde så jeg er lidt bombet når jeg kommer hjem.
  12. Momme

    Dongel til Z-Wave

    Er der nogle der har erfaring med Usb dongle til Z-wave der er forbundet til en Raspberry Pi der køre OpenHab. Jeg har kikke på denne: https://youcontrol.dk/moduler-til-z-wave/z-wave-plus/aeoezw090-c.html
  13. Du kan ikke direkte, men med f.eks. openhab kan man lave bro mellem zwave eller zibee og ihc men det kræver at man har en server der køre det (evt en raspberry pi )
  14. Momme

    Er Ihc Døende?

    Det kan godt være ihc ikke er død, men det er ved at være nået utidssvarende. De trådløse enheder har for kort rækkevide og det er et lukke system der ikke er særlig godt til at snakke sammen med andres produkter. For 8 år siden var det ok men idag er tiden ved at løbe fra et lukket system som ihc. Et andet problem er når man stopper for opdatering en enhed af man har lavet for 4 år siden. (Hw.ver.6.1) det giver ikke glade kunder. Jeg har selv en controler der køre 6.1 og er nået træt af at der ikke er opdateret til sendeste vertion af java. Det er jo ikke en dims til 100kr. købt i kina som man bare smidre ud når den ikke er tidsvarende. Så heller en rasberry pi og f.eks zwave og dominic eller openhab. Her får du en åben standart hvor der er flere spillere på market og man kan samkøre næsten alt.
  15. Jeg glemte lige et par link: http://www.openhab.org/ https://github.com/openhab/openhab/wiki/IHC-Binding
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok