Hop til indhold
IHC-User.dk

BrianPedersen

Members
 • Antal indlæg

  783
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

BrianPedersen last won the day on September 28

BrianPedersen had the most liked content!

1 Følger

Om BrianPedersen

 • Rang
  Platinum Boarder

Contact Methods

 • MSN
  brian@w-net.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Herning

Seneste besøgende på profilen

1.307 profil visninger
 1. BrianPedersen

  Eldiagram over hele hus-projektet

  Her er lidt af hvert: http://www.axencrone.net/el-mappen/2/Installationssymbloer/afbrydere.html
 2. BrianPedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Ja.. ikke lige at jeg vil købe dem, men det skulle jeg da næsten mene at du brude kunne.. tjek hvad de koster fra ny, og så 50-60% af købsprisen burde være muligt.. kan være de tager lidt tid at sælge, da de fleste nok vi have ø80 dimmere.... men der kunne jo være nogle der lige manglede en enkelt eller to..
 3. BrianPedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Og så sælge de kombi dimmere du har har i overskud de burde nok kunne indbringe 2-300kr stykket brugt. .........
 4. BrianPedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Det var hvis mig der kom til at bilde dig ind at du kunne... hvis der ikke er en nul klemme på dimmeren, så kan du ikke bruge den, kun som tryk, der skal være en belastning på..
 5. BrianPedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Ud fra hvad jeg kan google mig til, så er 505DA101 en kombi dimmer, og den er fuld programmer bar, hvis du har en controller, det handler historien dog ikke meget om, om du har.. iøvrigt hvis du skal dæmpe lyset, så vil en Ø80 dimmer HW2 være at foretrække, den har det noget bedre med at dæmpe led.. Hvis det hele kører stand alone, og du har så mange enheder, jeg kan ikke lige regne ud, hvormange enheder du løber op på... det er lidt forvirrende, men så vil jeg da klar anbefale dig at få en controller, så kan du netop få meget mere glæde af dine tryk, hvis du da ikke har det.... jeg mener dog at LK siger max 32 trådløse enheder, men der er hvis nogle der har forsøgt med flere, hvor det virkede fint fint... Og nej, du kan ikke fjerne lysdæmper funktionen i en kombi dimmer, med mindre du har controller, og bruger kombi dimmeren udelukkende som tryk, og har et relæ eller udgangsmodul til at trække lamperne Iøvrigt vil jeg anbefale dig at få fat på en elektriker der har forstand på IHC, da det ellers hurtigt kan ende i nogle forkerte løsninger..
 6. BrianPedersen

  Lysdæmpende lamper virker ikke (længere)

  Godt du har fundet et firma der har IHC kompetencer... bliver spændende at se hvad han siger til det...
 7. BrianPedersen

  Lysdæmpende lamper virker ikke (længere)

  HPFI... det må være noget tastefejl, eller automatisk stavekontrol... nu vil jeg ikke anbefale lægmand at rode inde bag afdækningen på hans el-tavle, hvilket det kræver at fjerne 24V forsyningen.. manden kan jo komme til skade hvis han ikke ved hvad han laver... derfor jeg anbefalede ham at slukke "HIFI" relæet...
 8. BrianPedersen

  Lysdæmpende lamper virker ikke (længere)

  ja... du kan uden problemer tage strømmen til IHC controlleren... bare sluk hifi relæet.. det skal controlleren kunne holde til, der skal jo gerne ikke ske noget ved et evt strømsvigt... sørg dog lige for at du har gemt programmet på computeren inden, hvis og såfremt og i fald at der skulle ske noget, hvis den evt er blevet ramt af noget torden, og dør ved genstart, men har dog aldrig oplevet at de dør senere ved genstart.. Det er lidt sjovt at dit tryk som det eneste reagerer korrekt, det er jo den eneste der er på batteri, og vil på den måde ikke blive ramt hvis det nu er torden... Med hensyn til dimmerene...du har pære i dem, når du prøver at linke dem, ik..?
 9. BrianPedersen

  Simpel tænd sluk kontakt slukker ikke helt?

  Det er lampen der er problemet, eller LED pæren i denne, hvis den kan skiftes, der er for billig... når den er slukket, så lader lampen lige så stille elektronikken i pære op, da dine ledninger løber sammen med andre ledninger der er strøm på, induceres der en lille strøm i ledningen til din lampe, det lader din pære op, lige så stille, og når der er nok, så tænder pæren, dog meget kortvarigt, for så er det "opladede" strøm brugt, og den venter på en ny opladning...
 10. BrianPedersen

  Lysdæmpende lamper virker ikke (længere)

  Og velkommen til forresten....
 11. BrianPedersen

  Lysdæmpende lamper virker ikke (længere)

  Hvis det hele er røget på en gang, så er det sikkert wireless funktionen i controlleren er er smuttet, eller en dårlige forbindelse i antennen.. controlleren skal have en antenne monteret før wireless virker, tjek om antennen er monteret korrekt i controlleren, og at den ikke er gået løs eller kabel til antenne er skadet.. har du prøvet at tage strømmen fra controlleren og se om det hjælper..? selve wireless modulet i controlleren kan også være røget, så er det en ny controller.. Lidt skræmmende at der er 5 elektrikere der ikke kan hjælpe dig.... tror du har fat på de forkerte firmaer.. det var en opgaver jeg nemt ville kunne diagnostisere på.. men det er lidt svært at hjælpe i sådan et forum.. når man ikke selv står med installationen.. men prøv det med antennen.. det er også sket før at en wireless enhed fiser af.. men det sker sjælden med mere end en af gangen.. med mindre du har været ramt at tordenvejr.. men det er nu næppe tilfaldet når dit tryk hellerikke virker, hvis du vipper afdækningen af trykket, lyser dioden så når du trykker på programmerings knappen?? (det plejer af være en god indikation på om der er strøm på batteriet)
 12. BrianPedersen

  Hvor henter jeg firmware 2.8.4 ?

  På LK´s hjemmeside http://www.lk.dk/mit-lk/ihc-software
 13. BrianPedersen

  openHAB2 IHC binding

  I think, that none of the wireless things in implemented... I have a lot of wireless, so i'am returning to version 1...
 14. BrianPedersen

  openHAB2 IHC binding

  @Pauli Anttila How do I add a wireless dimmer..? when I press the + sign, there is no dimmer function to select, is that function not yet implemented ?? and then in my list I have 36 low battery, and also 36 signal strength channels, but I only have maybe 10-15 wireless devices, and have no idea what they are, they are only followed by a number.... Everything else that I have tested works fine.. thanks for the great work...
 15. BrianPedersen

  openHAB2 IHC binding

  Dahm. i have missed this post... but great with a version 2, just installed it.. first time, my devices was not showing up, just tried to add it one more time, and that works, but I don't see any dimmers, is there no support fore dimmers?? I have only ø80 Wireless dimmers...
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.