Hop til indhold

Karsten V

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Karsten V's Achievements

  1. Tak, men jeg forventer at sælge begge i aften.
  2. IHC Wireless lysdæmper, LK 2 stk. lysdæmper til standard lampeudtag 250 W UNI Ø80 (505DA102) sælges. Det ene lidt brugt, det andet har aldrig været monteret (men jeg kan ikke sige, hvilket et af dem). Virker fint og sælges kun fordi, de ikke er velegnede med LED-pærer. Pris 150 kr. pr. styk.
  3. Hej Kasper. Hvis controlleren har RS232 stik og er nærmest delt i to halvdele, hvor der står "IHC controller" til venstre og "IHC I/O interface" til højre, så er det den originale IHC term controller (1. generation) og du skal bruge "Term IHC" programmet fra LK. Du kan finde programmet her: http://www.lk.dk/support/professionel/ihc-software. Det svære bliver at finde en PC, som programmet kan køre på!
  4. Jeg tillader mig at tvivle. For mig at se, er IHC desværre fuldstændigt dødt. På min arbejdsplads har vi ansat flere folk fra LKs udviklingsafdeling indenfor intelligente systemer, og det er ikke mit indtryk, at der er mange tilbage hos LK/Schneider. Der har været snak om en ny version af controlleren i årevis, men intet er sket. LK forsøger ikke engang at holde liv i skuden ved at antyde, at der på et tidspunkt kommer noget nyt. Det er ligesom fastnettelefonen - blot et system, der skal malkes så længe det kan lade sig gøre men hvor ny-investeringer er lig nul.
  5. Karsten V

    Er Ihc Døende?

    Rygterne vil vide, at LK ikke har fået lov af Schneider til at satse ret meget på IHC. Efter sigende skulle udviklingen være barberet ned til et minimum - en enkelt udvikler (vist nok) i Tjekkiet. Rigtigheden af dette kan næsten bekræftes ved at se på LK's produknyheder eller blot ved at se på, hvor tit der sker opdatering af IHC-delen af LK's hjemmeside. Jeg har svært ved at finde alternativerne, men hvis jeg skulle bygge et nyt hus i dag, så ville jeg sørme være betænkelig ved at vælge IHC.
  6. Jeg har i min installation svagstrømstryk med LED ved alle døre. Tanken er, at venstre del af trykket bruges til at tænde/slukke en enkelt lyskilde, mens højre del af trykket bruges til scenarier/sluk-alt m.v. LED'en er tændt, når den tilhørende lyskilde er slukket og omvendt. Det gør det nemt at finde kontakten ved døren i mørke. Det virker fint, omend jeg hurtigt løber tør for udgange på controlleren. Jeg har imidlertid et problem med at styre et wireless lampeudtag, da jeg ikke kan se, at der er nogne mulighed for at få at vide fra funktionsblokken om lampestedet rent faktisk er tændt eller ej - og dermed kan jeg ikke sættes status af LED'en korrekt. Jeg kunne selvfølgeligt koble netspændingen til wireless lampeudtaget via et 230 V outputmodul, men det virker som en tosset løsning. Er der nogen der har et bedre bud på, hvordan jeg kan få set LED'en korrekt, så vil jeg blive rigtigt glad?
  7. Kære IHC venner. Jeg er kommet i tvivl om, hvordan jeg skal sætte to IHC controllere sammen rent kablingsmæssigt, når disse forsynes fra to forskellige strømforsyninger. IHC Control Manualen (version januar 2011) beskriver i Bilag B, hvordan jeg kobler to indgangsdatalinier fra den ene controller sammen med to udgangsdatalinier på den anden og omvendt. Så vidt så godt, men når man har to strømforsyninger er der noget med, at 0v (IHC 0v) skal udlignes mellem de to strømforsyninger. Som jeg har fået fortalt det, skal jeg trække et kabel fra 0v på den ene strømforsyning til 0v på den anden, er det korrekt?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok