Jump to content
IHC-User.dk

Morten Stryhn

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Morten Stryhn last won the day on February 21 2019

Morten Stryhn had the most liked content!

About Morten Stryhn

 • Rank
  Mini Nørd

Profile Information

 • Location
  København

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så hvis jeg forstår dig rigtigt, så er det på Apple TV er der er sket en ændring i opsætningen? For det har virket i lang, lang tid uden problemer (med Apple TV som hub) - indtil for nogle dage siden.
 2. Hej, I går da jeg ville tænde lyset og ikke var hjemme, var der intet svar til IHC installationen. Det virker fint når jeg er hjemme og på wifi. Nu sidder og kigger på det og kan ikke se hvad fejlen skulle være - jeg har ikke rodet med IHC Bridge installationen i flere måneder. Når jeg slår wifi til på telefonen og er hjemme virker det, men ligeså snart jeg slår wifi fra og kører på mobilnettet, er det intet svar (se vedlagte). Nogen der kan hjælpe? Morten
 3. Jeg har installeret IHC Bridge på en Raspberry Pi for at kunne bruge Homekit app'en på telefonen. Det spiller bare - nemt at installere og kører uden problemer. IHC Bridge har sit eget forum her på siden
 4. Morten Stryhn

  IHC Utgått

  Jeg har spurgt Schneider-Electric og svaret er: Hej Morten, Tak for din henvisning. Vi er ikke ved at udfase vores LK IHC Wireless. Det er en fejl i system og vi er ved at rette op på det nu Igen, tusinde tak for dit skarpe øje! Mvh, Anna
 5. Da de lancerede rammerne var det i hvert fald en del af markedsføringen at det var nye FUGA rammer, så man kunne udskifte gamle rammer, hvis man ønskede det eller satte nye stik op og ønsker samme design over hele linien. Se her hvad jeg fandt på lk.dk (http://www.lk.dk/support/professionel/faq-ny-fuga): Spørgsmål: Rammer i eksisterende dåser Kan LK FUGA®SOFT, LK FUGA®CHOICE, LK FUGA®PURE designrammer installeres i eksisterende (allerede indsatte) dåser? Svar: Rammer i eksisterende dåser Ja, de kan alle installeres sammen med de gamle indmurings- og indstøbningsdåser. Med hensyn til de blå og grå forfradåser, er det en anden sag. Her er det nødvendigt at udskifte til den nye vindtætte forfradåse. Dette kan lade sig gøre da det er samme hulstørrelse til begge dåser.
 6. Den har jeg haft og det betyder at disken er fuld, skrivebeskyttet eller beskadiget. Jeg startede forfra med at hente image og oprette kanalerne, og jeg har ikke haft problemer siden.
 7. Er der nogen der ved hvad denne her fejl skyldes: Fatal error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/html/connections/Connection.php on line 661Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sessions/sess_0curmktr8mcbtn2rsc3e5oj707, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0 Jeg får den når jeg prøver at åbne IHC-bridge i en web browser.
 8. Tak for info - har opdateret Visual også, men stadigvæk samme fejl - kan penge controlleren, men ikke finde den.
 9. Jeg har lige opdateret den i weekenden og der genstarter den controlleren.
 10. Ja - fejlen er: LK IHC Controller blev ikke fundet. men <192.168.0.3:443> svarer på ping
 11. Den interne IP er 192.168.0.3 Jeg har rettet IP adressen i IHC Bridge.
 12. Sådan - remote support er sat til. Tak for din hjælp - med så fedt et koncept vil det være synd ikke at få det til at køre 100%
 13. Det er bare spøjst det er startet efter jeg installerede IHC Bridge og koblede controlleren herpå. Controlleren kører med LAN kabel til en wireless router.
 14. Dem har jeg fem af. I morges kunne jeg logge på controlleren og hente projektet, men her til aften kan jeg ikke logge på controlleren via Visual, men jeg kan godt via Administrator. RPI3 med IHC Bridge har været uden netværkskabel i snart et døgn. EDIT: Har fået adgang med USB-kablet, men kan stadigvæk ikke komme på via wifi.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.