Jump to content
IHC-User.dk

Clemen

Members
 • Content Count

  739
 • Joined

 • Last visited

About Clemen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Altså reagerer de ikke på dine tryk eller? Jeg har en del HEOS i huset, og har oplevet at det ikke er helt forskelligt om jeg binder domoticz til den ene eller anden højtaler.
 2. Kan du ikke fange den via et alm. netværkskabel? Forstår ikke denne: "Desværre har vi ikke fået enabled Wifi så kan ikke få fat i den den vej." Controlleren har ikke wifi
 3. Clemen

  Udfald på Wireless

  Hvor sidder de montereret? Tæt samlet i tavlen?
 4. Clemen

  Tænd sluk ur

  Du kan også bruge det virtuelle skumringsrelæ der ligger her i forum og på den vis få det til at tænde når solen står op og slukke når solen går ned.
 5. Læser først nu at du skriver for et par år siden. Læste det åbenbart som at det var en helt ny installation.
 6. Suk! Uni 400 er håbløse da du ikke har respons i ihc systemet. Derfor har du bl.a ikke mulighed for at definere et dæmpningsniveau i ihc Remote. Er de trådet korrekt har du to mem indstillinger på to forskellige dæmpningsnivauer samt en sluk alt. Halogen? Hvorfor har man ikke i nybyg brug LED? Alt i alt virker det desværre som at din elektriker burde lave denne løsning for 10år siden og ikke i dag. Desværrre. On topic: Prøv at uploade dit program så har vi mulighed for at se om kodningen af dine dæmpere er korrekt.
 7. Clemen

  Intern lydgiver

  Det ændrer ikke på at du skal finde de tre kabler i tavlen. Dine interne lydgivere skal trådes i et output modul. Det er egentligt bare en sirene der hyler når den for strøm. Derfor skal den på et output modul og det skal kodes efterfølgende.
 8. Hvordan man styrer den? Ikke forstået? den tilføjes i visual som et B&o modul, og trådes som et indgangsmodul direkte i controlleren.
 9. Clemen

  Intern lydgiver

  Lydgiveren har 2 funktioner en høj og en lav tone Hver tone skal have +24v når den skal være aktiv og altid stel. Du skal derfor forbinde den til 2 x 24v output i tavlen (hvis du da ønsker begge toner) Alternativt kan du forbinde den til 1x 24v output og en tilsvarende stel. Din +24v du finder idag i dit stik kan meget vel bare være en fast 24v, som ikke er tilkoblet en udgang på et output modul.
 10. Ikke korrekt, rygterne siger der kommer ny controller i år.
 11. Det værste er næsten at bestiller man dem fra en grossist, eller forhandelr der har lagervarer så er man ikke sikker på at få 2.01 da de alle har samme varenr.
 12. Jeg lavede det i excel, der kan du let rette til så de passer på de print ark fra LK
 13. Hvis kun 1 er taget i brug så skynd dig og returnere de resterende. Og køb en ø80 dæmper i stedet for, det virker til at det du egentligt gerne vil er at styre både nivau etc. via ihc wireless app.
 14. Og så skal du have en wireless controller
 15. ø80 dæmper kan styres rigtigt fra IHC Dem du har købt er bare en universal dæmper.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.