Hop til indhold

Guitarans

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

700 profil visninger

Guitarans's Achievements

  1. tak, Clemen. Jeg fik ikke skrevet at jeg ikke ejer sådan, endnu. men det lyder spændene.. tak ( og det vil sige at den flipper on eller off ret hurtigt ) ?
  2. Jeg roder lidt med arduino, og har kigget lidt på nogle temp sensore til IHC´en. Af hvad jeg kan se er komponenterne der bliver brugt til at sende info til ihc input´et meget simple!!! inspiration fra zigza. Der tænkte jeg at man sagtens kunne sende signaler fra en arduino omkring temp. Men hvad modtager IHC input´et for at få en temperatur måling ( eller hvad sender føleren ) ? Ifølge lk hjemmeside er det et Bit, meeen jeg tror ikke helt at det er et direkte Bit, nærmere nogle impulser. Er der nogen der kender lidt til det ? tak.
  3. Ejjjj, spændenene. Er det noget du vil dele lidt info omkring. Roder selv en del med arduinoen og tanken har strejfet mig at blande de to systemer..
  4. Nå, Men ja. Forummet har givet mig mange gode ideer til at lave på ihc installationen samt mange ideer, FB, osv osv.. Nu mener jeg at jeg har lidt at tilføje som har hjælper mig.. Lks IHC pir er rasendene dyre i mine øjne, så jeg tjekkede for en billigere løsning.. Jeg fandt nogle billige pir på 24 v men som sendte en 24v + som udgang :-/ Tænke, tænkte, forsøge, forsøge.. Jeg har lavet dette lille print som tilader strøm at vandre fra 0v til mit input når transistoren modtager en + på indgangs klemmen. sikringen sidder for at sikre en evt kortslutning i pir eller fejl af fumleringeren :-) Hvis der er nogle der ville vide mere skal i være velkommen...
  5. Hej Christian. Har du stadig et 24v output modul til salg? Mvh Anders
  6. Tak skal i have.. God Jul
  7. Hejsa. Er det ikke muligt at se om den fysiske indgang er on eller off når man taster F8 i Visuel programmet. Jeg kan fint taste mellem rum og skifte parameter på mit input; Men ville nu gerne vide om en indgang står i on fx.. Eller er simulering kun rent program Minded??
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok