Hop til indhold
IHC-User.dk

Mads Lind

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Mads Lind

 • Rang
  Mini Nørd

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Mads Lind

  Brug af Dimmer i home assistance

  Hej. Jeg er ved at optimere min installation både i forhold til et korrekt setup og til brug af home assistance. Jeg har 5 stk. Servodan dimmers som funger rigtig fint ved tryk. Men jeg kan ikke få dem vist i home assistance har nogle af jer knækket koden til at få dem vist korrekt der?. (eller bare få vist dimmer generelt i home assistance) På forhånd tak. Mads Lind
 2. Mads Lind

  Ønsker til nyt IHC Json software

  Hej Allesammen Jeg er ved at lægge sidste hånd på et værktøj som omdanner den ret lukkede kommunikation til IHCén (med og uden viewer) til et mere tilgængeligt Json format. Det hele forgår via software på en raspberry pi som laver en "server". Jeg har fokuseret på integration til de større udbyder af IOT. Nuværende muligheder: Automatisk Homekit integration. (Virker på Iphone + Iwatch) IFTTT integration. Oprettelse af Scenarier. Planlagte scenarier (tænd lys kl 20:00) Oprettelse af funktionstryk. (ekstern url kald ved tryk på kontakt) Tryk og hold scenarier. (til dimmer, hvis man ønsker 50% lysstyrke) Sonos integration. (play, pause, grupper, kategorier, playlists) Philips hue integration i Scenarier. (samt lysstyring) Jeg kunne godt tænke mig at høre om jeres ønsker / ideer til en sådan platform?.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.