Hop til indhold

Kim carlsen

Members
  • Antal indlæg

    97
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    3

Kim carlsen last won the day on January 14

Kim carlsen had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Kim carlsen's Achievements

  1. Jeg kan selv skifte kondensatorne, så der er ikke den store udgift der. Og så var det mest om der var noget der havde erfaring med denne reparation. Virker den gamle strømforsyning, kan den bruges som backup, der hurtigt kan monteres, så man ikke skal have ledninger hængende ud af tavlen til den eksterne strømforsyning, mens man venter på reservedele komme frem, hjis man en dag skulle stå med samme problem igen
  2. Hej Lørdag morgen vågnede vi op til et mørkt hus, hvor intet IHC virkede. Så inden jeg havde fået morgenkaffe måtte jeg i tavlen og kunne se at strømforsyningen var død. Jeg fik sat en alternativ på og har bestilt en ny til tavlen (Siemens Logo). Men er der nogen der har fixet en IHC strømforsyning? Som regel er det jo blot kondensatorne der er tørret ud og kan også se de er bulet godt ud. Nye er bestilt og så må vi se om den kan genoplives
  3. Spændende. Jeg overvejer lidt samme retning, men en af mine anker er omkring salg af bolig. Er det noget en ny køber kan overtage uden at skulle være programmør. IHC var/er trods alt noget manbnemt kan finde en der kan hjælpe med. Hvad har du gjort af tanker i den retning?
  4. Kim carlsen

    Setup i nyt hus

    Wiser kan snakke med Z2M, så jeg antager det er 100% Zigbee. Schneider Electric 545D6102 control via MQTT | Zigbee2MQTT. Det er i hvert fald ikke en lukket protokol som de gamle IHC wireless.
  5. LK har stoppet produktionen 31/8 IHC og Home Automation fra LK gør din bolig intelligent - Lauritz Knudsen
  6. tak for svar. @Lars1 kan du forklare hvad der kommer ud af synk? Hvis den blot skal kippe udgangen, er der vel ikke noget? E 1.1.04 følg/invertering du tænker på?
  7. Hej Jeg skal have flyttet lyset i min lade over på IHC. Der er i dag de gode gamle drejeafbrydere til lyset, som jeg gerne vil bibeholde. Dels fordi de nærmest er uopslidelige men også fordi de passer til stikne. Men findes der en funktionsblok, til kip, der kan bruges til disse, så man kan nøjes med at dreje dem en gang? Den skal kippe/pulse, ved skift fra on->off og off->on
  8. Kim carlsen

    Vand lækage sensor

    Hej Er der nogen der har en god lækage sensor, der kan sættes på/ind i vandinstallationen, som kan bruges til at måle om der er brud. Der findes en del på markedet, men det er løsninger der kræver opkobling til diverse cloud services. eks Leakbot, Grohe sense guard. Man kan evt lave det med en ekstra vandmåler, med optisk aflæsning, men ville se om der var noget mere moderne og færdig løsning. Mine krav er: -Den skal opfange et lille konstant vandforbrug (eks utæt vandhane) samt rør brud. Hvis opløsningen er god nok kan jeg selv programmere dette. -Ingen internet/cloud services krævet. -Skal kunne tilsluttes IHC eller andet home automation.(wifi/zigbee) -VA godkendt til drikkevand. evt med indbygget magnetventil. Er der nogen der har input til et produkt?
  9. Jeg bruger det ikke selv, men der er masser af video om det. eks
  10. Hvilken kode? Det er beskrevet her i dokumentationen til IHC integrationen; IHC Controller - Home Assistant (home-assistant.io) Bemærk: på en Visual 2 kontroller (som jeg har), er certifikaterne for gamle, så det virker kun med HTTP. Hvis du kører manuel setup, kan du bruge Mikkels side IHC projekt dokumentation (jemi.dk) til at finde ID'er. Det er klart det tager en del mere tid, hvis man først skal opsætte HA fra bunden.
  11. Nu er kaffekopper jo en journalistenhed, så alt er relativt men vil sige 5-10min for en der kender HA for at opsætte integration og lave en graf på en dashboard. Det er klart det tager lidt mere tid at lave dashboards osv alt efter ens krav til design og hvis man aldrig har rodet med HA, Openhab eller andet er der jo en indlæringskurve.
  12. Selve integrationen tager ikke mere end en kop kaff's tid, hvis man har sine ID'er fra IHC klar til manuel setup. Automode er hurtigere, men ikke så fleksibelt. Det er klart, så kommer der alt muligt automatik, som kan tage længere tid. Herfra kan man smide data videre til influxDB/Grafana, hvis man virkelig ønske at nørde data/grafer.
  13. Det er også den indbyggede integration jeg bruger. Config er magen til din, blot med http.
  14. Kan sagtens være certifikat problemer som Lars nævner. Jeg kører http. Det er i øvrigt en version 2 controller. Ka ikke lige huske versionen.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok