Hop til indhold

Msstone

Members
  • Antal indlæg

    32
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Msstone's Achievements

  1. Msstone

    IHC Tablet

    Nej kun en fra Yousee
  2. Msstone

    IHC Tablet

    Hej Forum Efter jeg har fået ny internetforbindelse og dermed router kan jeg ikke tilgå IHC Tablet når jeg er hjemme og har wifi via eksterne accesspoints. Hvis ipad er koblet op på det AP der er indbygget i routeren fungerer det fint. Hvis jeg slår wifi på ipad fra fungerer det også fint. Altså er problemet at når jeg er på indersiden af routeren. I IHC tablet taster man jo ikke lokal IP adresse på IHC controlleren som man gør i IHC remote. Er der nogen der har haft lignende problem og løst det?
  3. Lige præcis. Takker mange gange.
  4. Prøver lige at forklare det lidt bedre. Jeg har fra min alarm (ikke IHC-alarm) en udgang der giver en puls/kip når den frakobler. Den vil jeg gerne have ind på en indgang der hedder "Tænd konstant" men som er afhængig af skumring. Det (velkomst) lys den tænder vil man så kunne slukke efter behov på de respektive tryk. Som jeg ser den FB Kandersen henviser til er det et status signal, altså konstant signal fra alarmen. På den måde vil de lamper der styres jo også have et konstant tænd signal og vil ikke kunne slukkes. Syntes også det er det jeg har skrevet i første omgang, men er det mig der er galt på den?
  5. Tak Kandersen, det er tæt på. Jeg ville bare gerne have en puls indgang for alarm frakoblet i stedet for et stående signal. Måske Torben ved lejlighed ville lave denne lille ændring
  6. Msstone

    Velkommen hjem

    Jeg søger en FB med indgang for skumring samt tænd konstant som aktiveres med puls fra alarm når den frakobler. Scenarier on/off tænder så det ønskede lys. Lyset slukkes manuelt på deres respektive tryk Syntes ikke liiige den kombination er der.
  7. Jeg har kun 1.2.04 og 1.2.10?
  8. Msstone

    Udv. lys med dimmer

    Hej IHC Usere. Jeg vil gerne have mit udv. lys til at virke på følgende måde: Når skumring går on skal lys tænde på 10% Hvis pir påvirkes tændes til 90% Når klokken bliver xx slukker lyset men tænder ved påvirkning af PIR på 90 %. Klokken xx tænder lyset igen på 10% og tænder ved PIR på 90% Når skumring går off slukker det hele. Det er trådløse lampeudtag med dimmer der tænder lyset. Er der nogen der har en FB der kan dette? PFT
  9. Det er controllerens IP adresse Du skal skrive i adresselinjen. Du skriver at DU kan downloade frem og tilbage via USB, men ikke kan få forbindelse via USB? Du skal også installerer IHC Visual. Vh. Msstone
  10. Man kan ikke umiddelbart logge alle hændelser samtidig? Se vedhæftede screendump
  11. Msstone

    Log af hændelser

    Hvordan er det log i ServiceView skal virke? Jeg ville gerne se alle hændelser da jeg har noget lys der ikke helt opfører som jeg syntes det skulle, men det eneste jeg kan se er en masse batterifejl på et tryk. Ville gerne se både linkede produkter og "virtuelle" produkter som ur og skumring Er der nogen der har erfaringer med dette?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok