Hop til indhold
  • 0

Opsætning af stikkontakter i IHC app


Nazir
 Share

Spørgsmål

Kære medlemmer, så har jeg ingen brug for jeres hjælp:-) jeg vil gerne kunne styre mine stikkontakter via min LK app men jeg kan kun se en kontakt i appen det er den eneste konfigureret under min installation.  Jeg har 4 x dobbelt stikkontakter, hvordan opsætter jeg de andre 3 i min installation? Jeg har tilføjet ekstra kontakter i min installation men jeg ved ikke hvordan jeg skal finde hvilken datalinje de hver i sær har, er der en smart måde at finde fra til det? 

Link til kommentar
Del på andre sites

5 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

For at du kan se dine stikkontakter i IHCRemote eller IHCTablet, skal de være styret af dit IHC anlæg. Det er den ene, men de øvrige 3 er det sandsynligvis ikke. Om de kan tilsluttes anlægget afhænger af det antal ledninger der går fra din IHC tavle ud til stikkontakterne, alternativt kan stikkontakterne skiftes til Wireless stikkontakter.

Vedr. datalinjer mm, så vil jeg anbefale at du bruger noget tid på at læse, og forstå, brugervejledningen, alternativt kan du købe noget hjælp og komme hurtigere i mål. 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok