Jump to content

Nazir

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tak for hurtigt svar:-) jeg vil meget gerne købe lidt hjælp, kan du anbefale nogen som er eksperter indenfor området?
 2. Kære medlemmer, så har jeg ingen brug for jeres hjælp:-) jeg vil gerne kunne styre mine stikkontakter via min LK app men jeg kan kun se en kontakt i appen det er den eneste konfigureret under min installation. Jeg har 4 x dobbelt stikkontakter, hvordan opsætter jeg de andre 3 i min installation? Jeg har tilføjet ekstra kontakter i min installation men jeg ved ikke hvordan jeg skal finde hvilken datalinje de hver i sær har, er der en smart måde at finde fra til det?
 3. Kære eksperter Har lige opdaget at min IHC Visual Controller ingen strøm har og mit lys virker ikke. Jeg kan heller ikke logge på min controller. NOrmalt plejer en lampe på mon controller blinke stille og roligt men lige nu er der intet liv. Hvad kan jeg gøre?
 4. Så har jeg igen brug for lidt hjælp, i har været super flinke til at hjælpe mig før og håber i kan vil det igen. Jeg har lige sat en ny lampe op i stuen, den er sat til lampeudtaget i loftet men der er ikke noget lys. Jeg har downloaded mit project fra min kontroler ( visual 2) og jeg kan ikke se lampeudtaget, kan se mine spots og lamper på vægen. Hvordan kan jeg melde loftudtaget ind i mit projekt sp jeg kan tildele den et tryk?
 5. Så er det lykkes mig at få loaded et nyt firmware på min visual controller 2 hw 6.1 og nu virker min app igen som jeg ellers havde opgivet.. Jeg takker mange gange for jeres hjælp @ Lars1, Kandersen og Bjarne Sørensen, i har lige sparet mig for en ny controller :-)
 6. Hej Lars Tak for svar, jeg har nu fundet en loader 1.3.3 men den fanger ikke min controller, er det bedst at være på via USB? eller har jeg ikke fat I den rigtige loader? og har du evt. link til en loader jeg kan bruge?
 7. Hej igen Lars jeg har læst lidt på nettet omkring ihc Remote appen og det lader til at min controller som er hw version 6.1 ikke er understøttet, de nyere controller 2 ( fra 2012-2017) er understøtter. Findes der en work around eller skal jeg opgradere? Og så tilbage til mig oprindelig spørgsmål, kan jeg selv skifte controlleren ved bare at flytte ledningerne en ad gangen?
 8. Hej Lars, fair point:-) jeg får læst lidt og håber at blive klogere. Tak for hjælpen indtil videre
 9. Hej Lars tak for hurtigt svar, jeg har ikke kunne bruge min IHC Remote app på tlf efter ios Update til version 12, men fedt hvis Det kan virke igen efter en firmware Update. Vil du anbefale viewer eller gøre app’en det samme? Og findes der en nemt program som kan hjælpe med programmering af ihc? Jeg vil gerne slå min simulering fra .
 10. Jeg har en visual 1 controller som jeg gerne vil opgraderer til enten 2 eller 3. Mit spørgsmål er, kan jeg selv som forbruger udskifte denne hvis jeg bare flytter ledningerne fra den gamle over i den nye? Eller kræver det noget kodning eller andet som gøre at det ikk er lige til at flytte? Er der andet som skal udskiftes ved en controller opgradering?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok