Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27-10-2020 in all areas

  1. Lars Jacobsen

    IHC gulvvarme styring

    På dit billede af skærmen kan du også se at sensoren kun er forbundet til 1 indgang på inputmodulet. Ergo er der nok kun rumføleren. Var gulvsensoren fysisk monteret, skulle der også være forbundet en signal ledning så data kan overføres. Det kan kun kontrolleres ved fysisk at kikke efter som Kandersen skriver.
    1 point
  2. Kandersen

    IHC gulvvarme styring

    Du kan også se det på din mobil. Hvis du går ind i varmestyrings funktionsblokken. Så er det øverste punkt "Reguleringsform". Her angivet om det er rum, gulv eller både rum og gulv. Hvis din er sat til rum, ligesom alle mine er, så regulere den kun ud fra rum temperaturen, og du (jeg) kan derfor ignorere gulvføleren, fordi den har jeg slet ikke
    1 point
  3. Kandersen

    IHC gulvvarme styring

    Ja det hedder produktet som standard. Hvis du kigger i serviceview så burde du kunne se om der kommer en temperatur ind. Det skal lige sige, jeg har ikke gulvføler på mine ihc temperatursensore. Så jeg ved ikke hvordan den viser det, hvis der er gulvføler.
    1 point
  4. Lars Jacobsen

    Ny med IHC

    Der skal du så nok lige søge efter tråden: java problemer igen igen igen. heri er der forslag til hvilke kombinationer der virker/skal være på PC og i controller for at de er kompatible. Alternativt så prøv mikkelS alternative Visual https://jemi.dk/ihc/starter/ Han har for øvrigt også et super dokumentations værktøj hvis ellers der er indtastet de rigtige oplysninger i dit IHC Projekt. https://jemi.dk/ihc/docs/
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok