Hop til indhold

Liebhaverne Tv2


Recommended Posts

Ja JDM data som er hans eget firma har haft integrations og interface entreprisen, med at få det hele til at spille sammen, og den alene lød på 3 ud af de 20 mill. som ombygningen kostede. Og det skal ligges til de 10 mill. Som han gav for ejendommen.

Og mens vi er ved fremtidsdrømmene kan man jo tage et kik her:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=6Cf7IL_eZ38&vq=medium

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja JDM data som er hans eget firma har haft integrations og interface entreprisen, med at få det hele til at spille sammen, og den alene lød på 3 ud af de 20 mill. som ombygningen kostede. Og det skal ligges til de 10 mill. Som han gav for ejendommen. Og mens vi er ved fremtidsdrømmene kan man jo tage et kik her: http://www.youtube.com/watch_popup?v=6Cf7IL_eZ38&vq=medium

Det ville være lækkert..

Link til kommentar
Del på andre sites

Øv altså

 

Fik ikke set det i onsdags, der var nemlig lidt snak om det på arbejde. Og nåede heller ikke genudsendelsen idag. Er der ikke nogen muligheder for at se det ? Ud over tv2 play, som vil have 119kr for et måneds abbonoment :o

http://programmer.tv2.dk/articlenew.php/id-62981776:liebhaveri-i-odense-du-kan-stadig-nå-det.html?forside

Link til kommentar
Del på andre sites

Sagde han ikke der var to af alt ? kan squ kun se et vinkøleskab :)

Udover alt teknikken, så var det dælme også et lækkert hus!

Selv om det er "nedsat" med 10 mill. Koster det stadig små 100.000 /md

Man kan få rigtig mange biografture med popcorn og souround for det beløb. Ja og resturant besøg med kok og hele molevitten, uden man efterfølgende skal kæmpe med at gøre køkkenet fint og rent igen.

Ja jeg tænker bare folk syntes mit hus er vildt overdrevet mht kabling mm og det kostede 1/10

Men ja liebhaverhuset i Odense et er gennemført, men det er vel også mest et udstillingsvindue. Man må blive syg af at bo/leve i det kliniske hvide hospital hver dag.

Link til kommentar
Del på andre sites

Link til kommentar
Del på andre sites

Bare roligt det skal nok blive sendt igen, hvis da ikke det allerede er 3 eller fjerde gang det bliver sendt. Jeg har ikke haft TV2 side det blev en betalings kanal, men ligenu har bokser åbnet for den så alle kan se den. Gud hjælpe mig om de ikke pt. sender de udsendelser fra CPH lufthavn, som de allerede genudsendte da jeg sidst kunne se TV2 for 2 år siden. :( Den største forskel er vist at de har byttet vejr værter med DR. :wacko:

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok