Jump to content
IHC-User.dk

michael christiansen

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

About michael christiansen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg sendte min på mail og åbnede den fra mail app på iPad. Hold nede på den vedhæftet fil så kommer ihc som mulighed.
 2. Hej Ville lige høre om man kan bruge ihc gulvvarme føler uden at skulle have rum føleren på, da jeg har to i overskud jeg ville bruge til noget frem og retur temp. Mvh Michael
 3. Hvis du vælger dokumentation i visual og så reporter og installationdokumentation så kan du hurtigt finde fejlen når du ser på adresserne..
 4. Hvor for ikke bare lade telestaten stå åben til temp er nået og så lukke den, eller sætte den til at lukke en halv grad under.så det passer med rest varme.
 5. Hej Frank Det nemmeste er hvis du mailer projektet til den ipad det skal på, for så trykker du bare på det i mailen og det åbner selv
 6. Jeg bruger denne her og har så en timer på den ene lys indgang cirkulationspumpe.vis
 7. du har ikke fået vedhæftet din .vis fil altså filen fra visual
 8. det kan nogle gange drille hvis rummet har været over den satte max temp så er det ikke nok bare at sætte den på beboet igen. Jeg sætter gerne temp ned til 5 g og der efter tilbage til det ønskede setpunkt
 9. prøv med 5.2.05.b jeg har også haft lidt problemer med a versionen
 10. Det kan være waoo routeren har tildelt din controller en ny ip adr det skete for mig. Jeg havde ip 192.168.1.3 og efter havde jeg 10.0.0.3 så det kan være det
 11. Lidt ret har de nu altså for min controller er sat til default og har nu kørt upåklageligt siden 3 maj med nyeste firmware.
 12. Takker og bukker det var lige det der skulle til..
 13. min controller er gået i sort så jeg kan ik tilgå den fra andet end firmwareloader har så prøvet reset user og factory default men hver gang siger den at firmware versionen er for gammel hvad gør man så..
 14. Jeg har også skiftet portene og har heller ik problemer siden og det er 5 dage siden
 15. Nu ligger det jo bare sådan at mange ting må man selv løse for lk er ikke lige frem kendt for at være den hurtigste knallert på havnen, det er jo netop en af grundene til at vi har dette forum. Så at sige folk skal stoppe med at prøve at finde ud af hvad der er galt svare til at skyde sig selv i foden. Og husk der er ik nogen der siger man skal læse tråden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.