Jump to content
IHC-User.dk

Terne

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

About Terne

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

517 profile views
 1. Nærhed er blot den almindelige rækkevidde for bluetooth eller wifi, og “kendt” telefon er en som er parret med bluetooth eller tilmeldt wifi-nettet. Håber jeg kan undgå Raspi da jeg ingen erfaring har med dette produkt og programmering heraf.....
 2. Er der nogen der kendt et fix og færdigt produkt som indeholder et relæ som trigges af at en kendt mobiltelefon kommer indenfor rækkevidde (og uden at der skal køre en given app på telefonen - dvs den skal også detektere uden nogen form for tastning på telefonen)? Det skal anvendes som trigger til div “komme-hjem”-aktiviteter i IHC-systemet.
 3. Download evt et af de hjemmesimuleringsprogrammer der ligger her til download.
 4. Tak for besked. Dette system har dog kørt absolut problemfrit hos mig i 4-5 år.
 5. Du burde kunne anvende et signal fra en strømskinne med forbrugsoverrvågning til at trigge et signal til IHC hvorved du kan lade dette styre en sluk-alt-funktion.
 6. Du ville kunne købe en brugt ver 2 controller og strømforsyning brugt for ca 2500. Derefter har du alle muligheder for at styre din trådløse installation meget mere effektivt og avanceret ligesom du kan anvende app til styring - herunder fjerntilgang
 7. Det lyder som en lidt besværlig fremgangsmåde fremfor at anvende en dæmpbar lyskilde sammen med IHCs scenarier. Kan dog sagtens programmeres i en hjemmebygget FB.
 8. Kan anbefale det fra OK benzin
 9. Husk også at der kun kan tilkobles 64 wireless enheder (som man ret nemt kommer op på)
 10. Terne

  Opdatering af firmware

  Nogen her der kan svare på om opgradering af firmware hhv. Vision SKAL foregå via direkte USB-opkobling til controlleren eller om dette kan foregå via LAN? Pft
 11. Terne

  Udv. temperatur føler

  Ja, det kan du sagtens, men en magnetventil "kalker fast" så det er bedre med en drejeventil. Begge typer skal dog "motioneres" ca. hver 14. dag (hvilket man sætter programmet til at gøre om natten)
 12. Terne

  IHC Røgsensor - Test

  Køb noget testspray. Det virker fint og effektivt.
 13. Terne

  IHC Røgsensor - Test

  Køb noget testspray. Det virker fint og effektivt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.