Hop til indhold

bbjensen

Members
  • Antal indlæg

    15
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Location
    8300 Odder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

bbjensen's Achievements

  1. bbjensen

    Dimmer gået i stykker

    Jeg bor sammen med en 16 år gammel IHC-installation og har aldrig kastet mig fuldblods ind i IHC-verdenen Det er en installation med kablede udtag og trådløse tryk. Jeg har en enkelt dimmer 350 lr, som ikke vil mere. Som jeg kan læse mig frem til, så er den hurtige (og vel med LK’s stop for controller-salg den eneste løsning) at skifte dimmeren til Uni 400. Men hvad gør I kloge hoveder af tanker om fremtiden ift. LK’s stop for salg controllere? Vil jeg kunne bruge de kablede udtag og trådløse tryk i andre smart-house-systemer på markedet? Hvad hulen gør man egentlig, hvis ens 16 år gamle controller går i stykker? Jeg ved godt, at man i et eller andet omfang kan købe en controller, men det er vel på lånt tid. På forhånd tak.
  2. Hej alle sammen, Hvordan konstaterer man hvilke wireless enheder der mangler batteri, når controllerens batteriindikator lyser rød?!? På forhånd tak.
  3. Fedest... når man har med amatører at gøre Nu virker det! Det var vist en ledning, som amatøren ikke havde helt styr på!
  4. Strømforsyningen havde ikke alufront! Den er monteret i september 2007. Nu har jeg monteret min nye strømforsyning, både “Power OK” og “24 Vdc” lyser fint grønt, men... det giver mig ingen lys!!! Kan/skal controlleren genstartes på en eller anden måde? Hvis vi antager at backup batteriet er ved at være dødt, vil det så hjælpe at tage det ud af ligningen?
  5. Hej, Jeg fik målt mig frem til at, at strømsforsyningen var død! Der var fin 230V ind, men ingenting igennem og ud. Så enden blev, at jeg har bestilt en ny strømforsyning på nettet - og da påsken har været på 'tværs', så kommer den først onsdag. Så håber jeg, at det blot er at skifte den og så spiller hele anlægget selvfølgelig igen Tak for din hjælp.
  6. Foreløbig stort tak for dine mange input. Jeg skal have fundet et multimeter et eller andet sted i nabolaget - så vender jeg tilbage
  7. Har nu haft de tre tynde ledninger ude i forskellige tempi inkl. ledningerne af back-up batteriet. Uden held! Skal jeg bekymres yderligere, så blinker Visual Controlleren ikke grøn mere i “OK”!!!
  8. Altså de tynde ledninger i bunden af “IHC 24V Power 72 W”? Bare lige for at være sikker? Der er plus på L1, L2 og L3!
  9. Tak for input. Taler du sikring i den almindelige eltavle - eller taler du sikring i modulet "IHC 24 V Power 72W"?
  10. Jeg har haft slukket helt ned med HFI relæet, om end kun ca. 1 minut. I samme tidsrum tog jeg ledningerne ud af back-up batteriet. Jeg har også et modul "IHCAlarm Backup" - der er ikke noget der lyser i det! Har lidt kvaler med at uploade billeder, får hele tiden en fejlmeddelelse.
  11. bbjensen

    IHC anlæg er gået død!

    Hej alle sammen, Ud over at hele huset er lagt ned pga sygdom, så er jeg også stået op til en død ICH tavle. Jeg er ikke IHC ekspert, men kan konstatere, at modulet "IHC 24 V 72 W" hverken lyser i "Power OK" eller "24 Vdc OK"., hvilket de vist bør gøre! I "IHC Visual Controller" modulet blinker der grønt ved "OK". Er der nogle husmodertricks eller er det besøg af en elektriker (når man nu ikke er det selv!)? På forhånd tak. /Bjarne
  12. Hejsa,Det hjalp - nu virker det. Et gennembrud for mig i IHC programmeringens kunst Nu må jeg se at komme videre til næste udfordring!Tak for hjælpen.
  13. Hej. Tak for svaret - nu har jeg gjort, hvad du skriver - men det kommer det ikke til at virke af Måske kan du se, hvad jeg gør galt (for jeg er sikker på det er mig! ) [img size=767]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/untitled.JPG
  14. bbjensen

    Timer styring

    Som en del andre erkender, så gælder det også mig. Jeg er nybegynder - og nu har jeg også fundet ud af, at det er 2.0 jeg bruger Jeg forsøger, at programmere noget timer styring ind i mit IHC anlæg. Men jeg kan ikke få det til at virke.Jeg har indsæt "2.01 7 dages ur, med 1 tænd tidspunkt" på fx. mit loftlys i bryggerset. Er der andet at gøre efterfølgende end at definere tænd og sluk tidspunktet? Skal jeg indstille noget under "input" og "output"?På forhånd tak.
  15. bbjensen

    Tidsstyring

    Som en del andre erkender, så gælder det også mig. Jeg er nybegynder ;-)Jeg forsøger, at programmere noget timer styring ind i mit IHC anlæg. Men jeg kan ikke få det til at virke.Jeg har indsæt "2.01 7 dages ur, med 1 tænd tidspunkt" på fx. mit loftlys i bryggerset. Er der andet at gøre efterfølgende end at definere tænd og sluk tidspunktet? Skal jeg indstille noget under "input" og "output"?På forhånd tak.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok