Hop til indhold

Terne

Members
  • Antal indlæg

    131
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Terne

  1. Nærhed er blot den almindelige rækkevidde for bluetooth eller wifi, og “kendt” telefon er en som er parret med bluetooth eller tilmeldt wifi-nettet. Håber jeg kan undgå Raspi da jeg ingen erfaring har med dette produkt og programmering heraf.....
  2. Er der nogen der kendt et fix og færdigt produkt som indeholder et relæ som trigges af at en kendt mobiltelefon kommer indenfor rækkevidde (og uden at der skal køre en given app på telefonen - dvs den skal også detektere uden nogen form for tastning på telefonen)? Det skal anvendes som trigger til div “komme-hjem”-aktiviteter i IHC-systemet.
  3. Download evt et af de hjemmesimuleringsprogrammer der ligger her til download.
  4. Tak for besked. Dette system har dog kørt absolut problemfrit hos mig i 4-5 år.
  5. Du burde kunne anvende et signal fra en strømskinne med forbrugsoverrvågning til at trigge et signal til IHC hvorved du kan lade dette styre en sluk-alt-funktion.
  6. Du ville kunne købe en brugt ver 2 controller og strømforsyning brugt for ca 2500. Derefter har du alle muligheder for at styre din trådløse installation meget mere effektivt og avanceret ligesom du kan anvende app til styring - herunder fjerntilgang
  7. Det lyder som en lidt besværlig fremgangsmåde fremfor at anvende en dæmpbar lyskilde sammen med IHCs scenarier. Kan dog sagtens programmeres i en hjemmebygget FB.
  8. Kan anbefale det fra OK benzin
  9. Husk også at der kun kan tilkobles 64 wireless enheder (som man ret nemt kommer op på)
  10. Terne

    Opdatering af firmware

    Nogen her der kan svare på om opgradering af firmware hhv. Vision SKAL foregå via direkte USB-opkobling til controlleren eller om dette kan foregå via LAN? Pft
  11. Terne

    Udv. temperatur føler

    Ja, det kan du sagtens, men en magnetventil "kalker fast" så det er bedre med en drejeventil. Begge typer skal dog "motioneres" ca. hver 14. dag (hvilket man sætter programmet til at gøre om natten)
  12. Terne

    IHC Røgsensor - Test

    Køb noget testspray. Det virker fint og effektivt.
  13. Terne

    IHC Røgsensor - Test

    Køb noget testspray. Det virker fint og effektivt.
  14. Terne

    Programmering

    Det lyder som lidt af en mundfuld hvis det hele skal programmeres fra bunden. Hvor ca i landet bor du?
  15. Er du tæt på - eller over grænsen med 64 wireless enheder. Så kan det ske at der pludselig er forsinkelse på wireless enheder eller at de ikke virker i perioder.
  16. Hvor mange wireless enheder har du i systemet? Max er 64, men har erfaring for, at det godt kan drille allerede før du når dette antal. Det hjælper også sommetider at nulstille wireless-enheden for så at linke den igen bagefter.
  17. Meget enig med Henning. Lad os nu ikke tale et system, som for langt de fleste virker 100% efter hensigten, med i et sort hul. Mine egne erfaringer har som regel altid været, at når jeg har oplevet problemer, skyldes det meget ofte egne fejl i programmering eller lignende.
  18. Hvilken controller version (står på fronten af controlleren i tavlen)?
  19. Nogen der ved om 80 mm lampeudtag i relæudgaven findes i forskellige versioner (gammel/ny), hvor en ny måtte være mere "tolerant" for LED-pærer? Hvis ja, hvorledes ser man så forskel?
  20. Ville helt klart vælge en drejeventil som motioneres med nogle dages mellemrum. Har hørt at selv om man motionerer magnetventiler kalker de alligevel til og fejler
  21. Sikker på at du har skiftet til CR2032 batteri?
  22. Gad vide om det er hardware eller software-betinget at der er nogle som tilsyneladende har mange problemer, mens mange andre aldrig oplever problemer....
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok