Jump to content
IHC-User.dk

Martin G.

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. Hej gutter : -) Findes der en billig og god løsning på at kunne lave en ekstra tænding på et 3 leder kabel Jeg har lave en ekstra terrasse og fået sat nye lamper op : -)(ikke ekstra kabel) Der sidder en box på være murer, så der kunne godt være plads til en modtager : -) Tænker også det er noget der skal kunne reagerer rimelighurtigt for der ville ikke være konstant strøm. Jeg har lavet en tegning : -) Hilsen Martin
 2. Hej Er der nogen her der kan hjælpe, med at få Jablotron Central JA-106K til at ringe op ved alarm til fx til en mobil telefon? Og sms På tros af : Jeg har installeret F-Link, Og under fane bladet ”Brugere” Er de forskellige Navne og telefonnummer indskrevet Og vider i fane bladet ”Brugerrapporter” ”Alarm opkald” Er der sat hak i de der skulle ringes op Og har installeret ”My Jablotron” V 4.1.0 på min telefon Hmm den ringer ikke op eller sms’er Hilsen Martin G.
 3. Hej igen det må jeg nok sige, 5 el-måler er det mon bi-måler?
 4. Oki man ikke sætte den nuværende controller til at lave status på måler?
 5. Oki på den måde jeg må kigge : -)
 6. Oki :-) Eller må der en controlleren nr. 2 op men kan sådan to controller snakke med hinanden på kryds og tværs? Hilsen Martin G.
 7. Hej igen Nej det er rigtigt men en god hobby , er der plads til udvidelse? hvis der lige findes på mere
 8. Huha tak for kigge Det er jo næsten kun en selv der kan bygge sådan en tavle: -) sådan en er næsten ikke til at købe for penge : -) tænker jeg : -) Hilsen Martin
 9. Velbekommen : -) er det muligt at se et billede af det?
 10. Huha ser godt ud : -)
 11. Hej Jeg har også en under tavle ude i min garage, jeg har 6 mm2. jorder ud fra min hovedtavle og en 10mm2 forsynings kabel ud. Hilsen Martin G.
 12. Hej Jeg har en Detektor JA-120PW og JA-114HN BUS udvidelse 4 indg. / 4 udg. Jeg kunne godt tænke mig at når min JA-120PW bliver aktiveret(ved bevægelse) så skulle den tænde noget lys. Når område er FRA koblet hvor den er sat til JA-120PW Og når JA-120PWs´ området bliver TIL koblet(alarmen tilkoblet) , så må den ikke aktivere PG – udgangen Er der nogen som kan hjælpe med det? Hilsen Martin G.
 13. Martin G.

  Jablotron og IHC

  Soylant : Har du styr på Jablotron ? Og op sætte med vider? (Altså i F-link ) Hilsen Martin
 14. BrianPedersen Hej Jeg har sendt noget til dig : -) F-Link er installeret på min Pc. Havde du lyst til at hjælpe lidt : -) Hilsen Martin G.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.