Hop til indhold

Franklof

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male

Franklof's Achievements

  1. Det lyder sgu smart. Tak for det. Jeg må så lige finde ud af, hvordan det så fungere med Visual. Jeg har endnu ikke selv haft forbindelse til controlleren med en computer - det er så nyt det er for mig Kender du til et godt sted at læse sig til IHC Visual programmering for dummies ?
  2. Hej med jer erfarne IHC gutter. For mig er IHC helt nyt. Jeg har installeret IHC tablet på min ipad, og har fået lavet den styring, jeg gerne vil. Nu har jeg to spørgsmål, som jeg håber, en kan kan hjælpe med at besvare? 1.Er det muligt at bygge scenarier direkte i IHC Tablet app'en? 2. Er der en som kan forklare, hvordan man importere et projekt i IHC tablet app'en? Jeg har et projekt på en Ipad, som jeg har formået at eksportere til Dropbox. På en anden iPad vil jeg så gerne have dette importeret. Kan sgu bare ikke finde ud af hvordan? På forhånd tak for gode råd. Mh Frank
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok