Hop til indhold

Tommy Rathcke

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Tommy Rathcke's Achievements

  1. så fik jeg det til at virke, slettet den del af programmet den lå i og lavet det igen, linket den og så virket det
  2. ja det har jeg både når jeg unlinker og linker dæmperen virker fint nok hvis men trykker på knap 1 og 2 på den, det er bare det der link der ikke rigtig vil lykkes
  3. Jeg har lige skiftet min gammel Wireless Ø80 lampested med dæmp , da den gamle holdt op med at virke, til en ny den der går fra 5-250w Mit problem ligger i at jeg ikke kan få den ny til at virke, når jeg linker den ved at trykke A også 1, når den at linke inden jeg har trykket på 1. men det virker ikke når jeg trykker på afbryderen, heller ikke inde i IHC programmet, der sidder en pære der virker i den I IHC programmet siger den godt nok den er linket med den virker ikke. Er der nogle der har en god ide til hvad det kan være
  4. ja det har jeg, der sidder en glødepære Dioden lyser heller ikke når man trykker på knapperne, den reager slet ikke
  5. Er der nogle der har haft problemer med at en Wireless ø80 med dæmp er holdt op med at virke efter kun 4 år. Har haft pilt spændingen fra et stykke tid også sat den til igen, den vil ikke linkes og dioden på den lyser heller ikke når man trykker på knapperne andre forslag end at købe en ny :-)
  6. kan man teste om ens Link lan virker? den lyser.
  7. Har prøvet at slukke og tænde min controller og så kunne jeg godt få mit usb til at virke, det virket ikke før, men jeg har stadig problemer med at tilslutte via mit trådløs net der hjemme som jeg tidligere har brugt. Jeg har tidliger haft problemer med at portforward hos waoo men ringet der ind og de gjorde et eller andet så jeg fik det til at virke.
  8. Jeg har problemer med at jeg ikke kan komme i forbindelse med min controller, det er ikke så lang tid siden jeg fik waoo kan det ha noget med det at gøre?
  9. Jeg har en alarm pir som jeg gerne vil have til at tænde min Wireless uni dæmper, har prøvet mig med lidt forskellig fb men syntes ikke rigtig jeg kan få det til at virke rigtigt. den tænder godt nok dog med lidt forsinkelse, men den slukker ikke igen. kan man overhovedet lave det med en alarm pir og hvordan?
  10. Er der andre der har problemer med at installer den nyeste firmware? jeg kan ikke få forbindelse til min controller gennem firmware programmet, kan sagtens hente det ihc program der ligger på controlleren nogle der kan hjælpe?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok