Hop til indhold

Henrik Dolmer

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Henrik Dolmer's Achievements

  1. Hej, Jeg har siddet og rodet lidt med IHCTablet, og det er nemt og overskueligt. Men hvorfor er der ikke en opdateret brugervejledning??? Jeg har fundet ud af at exportere mit projekt. Jeg skal nu importere det på mine andre Ipads........ Men hvordan laver man en import??? Håber der er nogle der kan hjælpe. /Henrik
  2. Hej Gilbert.. Jeg syntes ikke dit link peger på noget der handler om curl. Og Martin……….. rigtigt kedeligt at høre!!! Håber snart du får tid, jeg tror ikke jeg er manden for atfinde guldkornet.
  3. Hej. Jeg kan ikke programmere php, men kan programmere så meget anden. Men jeg har downloaded eksemplet her fra tråden. og kopieret siden ind på min Synology DS1512+ (DSM 4.3) og rettet i filen til min IHC Controller (software version 2.7.166). Jeg har lavet en enkelt scene med et enkelt element som jeg så regnede med at kunne læse... Men når jeg kalder php siden fra min computer på min synology website retunere den ingen data… Skal jeg installere noget bestem for at kunne bruge curl på min synology? Eller er der nogen der har nogen ideer til hvad jeg gør galt…... Jeg håber virkelig der er nogen der kan hjælpe!!
  4. Tak for et fedt site. Jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde nogen der har lavet noget aflæsning af WebSceneView med classic ASP.Der er nogle gode simple PHP eksempler, men jeg er altså en ASP fyr, sorry. Er der ikke nogle der har et simpelt eksempel som jeg kan arbejde videre med?
  5. Jeg er en privat ihc nørd. Jeg har været beta tester for LK i forbindelse med ver 2. Jeg har hjulpet til med intergration med Windows Media Center.Min installation indeholder, Control, Wireless, Viewer, Varmestyrring, Vinduesstyrring, Gardinstyrring og ikke mindst, er mit ihc intergreret i mit Media Center.LK har droppet at udvikle videre på intergrationen af IHC i Windows Media Center (Jeg er ihvert fald blevet \"fyret\")Jeg har længe selv ville intergrere IHC i mit Media Center på en anden måde end den som LK har lavet. Jeg har i den gruppe, som jeg var en del af hos LK forsøgt at få oplyst hvordan man kan bruge de dll'er som kommer med IHC installationen. Men ingen hjælp fra LK.Man skulle jo tro at LK kunne gennemskue at det ville være en fordel for dem selv, at have open source, så folk som mig selv kan lave smarte 3. part programmer for dem.Jeg har selv forsøgt at snage lidt i deres dll'er og har da også lidt held med dette, men det er et stor arbejde. Derfor skriver jeg dette indlæg for at høre om der er andre der har samme interesse og vil være med til at lave en lille programmeringsguide til .net programmering op imod IHC controlleren????Skriv endelig!!!!!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok