Hop til indhold
IHC-User.dk

SilverLine

Members
 • Antal indlæg

  332
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om SilverLine

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Syd Fyn
 • Interests
  Biler, hifi, elektronik og IHC

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. I forhold til f.eks. philips hue, er IHC da også på ingen måder nemt og intuitiv at programmere, og ændre i efterfølgende. Helt groft set, skal det stadig sættes "tungt" op med en windows computer som eneste måde, præcis stadig som var det for 15år siden. Måden det hele skal programmeres på, er også stadig den samme måde som 15år siden i grove træk, og man har stadig java at kæmpe med oven i. Omvendt med philips hue, foregår det hele meget nemt og intuitiv fra en app, som ikke skelner til at du KUN kan bruge det med en iOs device eller android. Det er mig simpelthen en gåde, at det skal opsættes op på denne tunge måde stadig, og at man i 2019 stadig kun kan gøre det med windåse og med java lorte problemer.
 2. Uden viewer.... Samme som din. IHC-captain spiller virkelig perfekt....
 3. Jeg opgav at få min Hw 6.1 til at virke på LK`s app, som nu er blevet ubrugelig for mig. I stedet lagde jeg IHC-captain på min raspberry pi, og hold nu op hvor er det bare så meget federe, og kører 10x mere stabilt og hurtigere end LK appen. Og du har så mange flere muligheder, at du føler du nærmest ar fået en ny controller.
 4. Hmm mærkeligt.... Ikke sikkert du kan hjælpe. Men nu har jeg fundet adressen på min egen "custom lokalitet", hvis jeg kopiere den adresse ind på min android mobil i browseren, åbner den lige så fint min egen lokalitet, så kan jeg i browserens menu punkt vælge "føj til startskærm", som på den måde laver en genvej fra min homescreen på mobilen. Det mærkelige er så at når jeg trykker på denne genvej den laver, så åbner "default lokaliteten" igen op, og altså ikke den direkte genvej til min egen. Skriver jeg så igen den direkte adresse , åbner den fint. På min computer virker det perfekt at lave en direkte genvej til min egen lokalitet, men på mobilen som er der jeg vil bruge det mest, vil den kun åbne hele min installation..
 5. Kanont, mange tak, det giver god mening. For pokker hvor kører det hele bare mere snappy i ihc-captain, ved bare "simple" ting, som at tænde og slukke lys. Lk's app har tit latency, og er fandens tung og ustabil, i hvertfald hos mig, på HW 6.1. Godt gået :-), det har jo givet helt nyt liv til en gammel controller. Donation hermed givet...
 6. Lyder lovende :-) Jeg har lige installeret ihc captain for første gang i 2år. Der er godt nok sket meget siden sidst, virkelig en fornøjelse. Bare det at installere på, er godt nok nemt. Regn snart med en donation igen. btw. Det kan være det er et dumt spørgsmål. Men jeg har f.eks oprettet nogen tryk til at styrer mit Sonos, og det virker perfekt. Men så snart jeg lukker gui'en i min browser, holder funktionerne op med at virke ? Skulle det ikke kunne virke "stand alone" uden at være logget ind på gui'en fra PC'en ? Endelig... Så har jeg oprettet min egen lokalitet, med kun de funktioner jeg ønsker at bruge, kan man få den til at defaulte til den "custom" lokalitet, når man åbner gui'en.... Så man ikke hver gang starter med at se hele sin ihc installation ?
 7. Du har ingen planer om Google assistant, til at styre udgangene på ihc'en i en nær fremtid ?
 8. Jeg har tit behov for at have flere ledere i én klemme. F eks nul ledere .. så der tænker jeg ikke de er så smarte ?
 9. Og du har prøvet standard løsningen "sluk og tænd, så virker det igen " ?
 10. Byder 1000kr for : IHC Visual Controller / Viewer - Controller Hw. V6.2
 11. Kanont. Jeg må prøve igen. Og den kører stabilt i din installation nu ?
 12. Så du startede også med at få fejlmeddelelse, efter et stykke tid ?
 13. Jeg bruger den firmware loader her fra siden, som de blev anbefalet til den nye fw
 14. Først 2,7,199 , så 2.7.200 og så 2.8.4 efter hver firmware upgrade. Lod jeg den kører lidt, to så strømmen fra den, og lod den boote op igen og være helt klar, inden næste firmware upgrade. Firmware loaderen melder bare fejl ved omkring 74% når det er 2.8 4 jeg prøver med, så det hjælper helt sikkert ikke bare at lade den stå.
 15. Prøvede lige med den gamle firmware loader fra download sektionen, og 2.8.4 fra Lk's site. Men det virker ikke for mig, den når til 74% og så får jeg en fejlmeddelelse, og ihc controlleren begynder at blinke helt fabrilsk, ind til den gamle fw kommer over på den igen. Og ja, det er med tomt projekt uploadet først. Det ser ud til jeg skal ønske mig en version 3, for at kunne bruge mobilen igen :-/
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.