Hop til indhold

Jørgen Schwartz

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Jørgen Schwartz's Achievements

  1. Det kunne være virkeligt stort hvis du lavede en integration med Google home, så det var muligt at styre de forskellige indgang og niveauer samt forespørge status via tale.. Der efterhånden kommet ret mange lækre devices fra google som kunne være fedt at få til at styre lys mv... og som jeg forstår det kan de vist forstå udmærket dansk nu
  2. er sendt (havde åbenbart fået slået notifikationer fra ved svar i tråden - derfor det sene svar)
  3. Noget nyt med Homekit der ikke virker ?..
  4. Perfekt, så kommer der lyd ud. og det virker perfekt til iOS.. det her program er jo faktisk et must for alle der har IHC og Appleenheder i hjemmet... har svært ved at se hvordan jeg har kunnet klare mig 14 år uden På TTS til Sonos tolkes mellemrum som "plus".. det kan dog løses ved at bruge komma mellem ordene.
  5. Den havde jeg lige overset - troede det var nok jeg gemte kanalnavnet. Nu er servicen startet - og jeg kan forbinde til homekit så jeg kan komme igang med at rode rundt.. Kan dog stadig ikke få sonos TTS-delen til at fungere.
  6. Hej Claus Jeg var kommet til at vælge alle temperature.. så jeg havde fået kalibreringsværdierne men, nu er jeg "nede" på 17 temperaturfølere. Jeg har tilpasset alle navnene, clearet cache og genstartet ihc-bridge men kan stadig ikke få homekit servicen til at starte. Jeg har prøvet at lege lidt rundt med Sonos TTS under automatiseringer, jeg kan se at funktionen har kørt men der kommer ikke lyd ud af den pågældende højtaler - kræver det noget ekstra før det virker ? De tekster man kan skrive under Sonos->Sonos TTS, hvor er det meningen man skal kunne aktivere dem fra ?, det ville også være smart med en test-knap direkte på den side.
  7. Hej Så har jeg også forsøgt mig med ihc-bridge. Jeg har forbundet til controller og hentet projektet og kan se input/output/temp mv. men home-kit vil ikke virker (servicen er ikke startet) den viser heller ikke nogen QR-kode og kan ikke bruge manuel kode. Jeg kan heller ikke finde mine sonos-højtalere.. Er der et eller andet åbentlyst flueben jeg mangler at sætte hak i ? Det var heller ikke muligt at få image til at virke på en Pi 3 Model B+, den lavede rainbowscreen ved boot (jeg havde heldigvis en Pi3 ModelB liggende)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok