Hop til indhold

Anders Bjerregaard

Members
  • Antal indlæg

    17
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

531 profil visninger

Anders Bjerregaard's Achievements

  1. PlayPause og Sonos favorit er pludselig stoppet med at virke. Ved Sonos favorit starter Sonos, men skifter ikke til favorit iht. indstilling Ved PlayPause starter sonos, men vil ikke stoppe igen ved anden aktivering Jeg kan godt stoppe Sonos ved aktivering af Pause funktion. Volume funktion virker også ubeklageligt. Har Sonos lavet en ny API eller hvad er der sket? Det pudsige er at jeg godt kan start/stoppe Sonos via home app (shuffle).
  2. Hej Claus Ja, jeg har haft slettet cache da det ikke virkede. Den skriver i browserinterfacet at det ikke kører
  3. Hej Claus desværre ikke - se ss netop taget
  4. Super, jeg har aktiveret remote support og sendt dig en pb. tak
  5. Hej jeg har IHC-bridge 2.11 og har kørt upåklageligt i et års tid. Idag stoppede homekit med at fungere, der står “Kører ikke”. Har prøvet at genstarte både homekit, raspberry samt slettet cache, men skifter status til “kører ikke” efter kort tid. Hvad kan fejlen være? Jeg har aktiveret Remote support
  6. Tak for svar - det virkede
  7. Hejsa Jeg har netop tilføjet en ekstra Sonos højtaler, men den findes ikke i IHC-Bridge - hvad skal man gøre for at "opdatere"?
  8. Så fik jeg snakket med dem igen, og der er ikke noget at gøre, de vil ikke ombytte! De troede i forbindelse med 2.7.199 at det var radiomodulet der var årsagen til dårlig kommunikation, men viste sig at det var et firmware problem som skulle være fixet i 2.7.220. Derfor ingen ombytning! Jeg har prøvet at tømme kontrolleren helt og lave et simpelt program med et tryk, og en lysdæmper. Problemet var der stadig! RSI er på 15+ hvilket skulle være ok!
  9. Tak for jeres svar. Som sagt er mine wireless enheder sløve, der er delay på 3-400ms selvom rsi er på over 15. Er selv autoriseret men har ikke virksomhed. Jeg må ringe til dem igen på mandag
  10. Hmm, det har de åbenbart trukket tilbage igen, for jeg kunne ikke få den ombyttet! Er der andre der har haft samme problem, og fået tilbudt en ny kontroller?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok