Hop til indhold
IHC-User.dk

TorbenSørensen

Members
 • Antal indlæg

  1.757
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

TorbenSørensen last won the day on October 28 2018

TorbenSørensen had the most liked content!

1 Følger

Om TorbenSørensen

 • Rang
  IHC-Nørd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aalborg

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. I IHCAdministrator, er det kun beskeder til powerup og strømsvigt du vælger, og der kan rigtigt nok kun vælges 1 modtager. Prøv lige at læse manualen til SMS modem fra side 20-29... Der står det så fint beskrevet, hvordan der opsættes beskeder/kontroller i controlleren, hvilket foregår via IHCScenedesign, og her kan vælges op til 30 telefonnumre, som Henning også siger.
 2. Hvis dimmeren havde været monteret efter vejledningen, vil det jo netop passe at dimmeren er ON, efter at mem1 eller mem2 er blevet fremkaldt. Da der jo ikke er tilbagemelding på sådan en UNI400, får fb. ikke status retur om dimmeren rent faktisk blev tændt.
 3. Funktionsblokken kan ikke se, at du ikke har fortrådet mem1 og mem2, så den “tror” jo at dine dimmere får en puls og tænder, når du aktiverer mem-indgangene. Du kan ikke snyde de dimmere på nogen måde, da de kræver en 24V puls på de respektive indgange, for at handlingen også udføres fysisk og ikke kun i programmet.
 4. Nej, hvis ikke mem-klemmerne er fortrådet, kan du hverken gemme eller fremkalde noget niveau på hhv. mem1 og mem2
 5. Du kan finde dem under fanebladet Projekt i scenedesign.. Her kan du så bare klikke på dem du vil deaktivere, og vælge Fjern. Så skal du selvfølgelig huske at uploade det rettede scenedesign-projekt til controlleren bagefter.
 6. Angående hvilken opløsning du skal bruge på billeder i Scenedesign, skal du også lige overveje hvilken opløsning den skærm du vil bruge til Sceneview har. Et billede på 1100 x 688 pixel, vil eksempelvis ikke fylde meget på en 4K skærm.
 7. Har du husket, at forbinde Lysindikering fra dimmeren, til indgang Lysindikering i fb. 1.2.03.d.?
 8. Enig... Det er Conson Concept 2000 >>>LINK<<<
 9. Så skal du bare trække Udgang_Sol_Nede over på dit lampeudtag. Hvis lampen derimod styres fra en anden fb., bør du ikke gøre det sådan, men i stedet for styre den fb., ved eksempelvis at bruge pulsudgangene til tænd/sluk - det afhænger dog helt af hvilken fb. der bruges, for hvordan det gøres mest hensigtsmæssigt.
 10. Bruger ikke selv denne fb., men jeg kan se, at du i dit tilfælde skal indstille den som på vedhæftede... Hvilke udgange du skal bruge, afhænger så helt af, hvad du kobler den sammen med.
 11. Når den er placeret udenfor, og du vil bruge den flere steder med forskellige niveauer, kunne man jo f.eks. også lave en fb. med et antal udgange (evt. 1 udgang pr. rum), der bliver styret af de forskellige niveauer du ønsker. Så kan man derfra føre dem op til indgange for skumring i de forskellige fb. du har i hvert rum.
 12. Ja, det er en lidt dum fejl de har lavet dér. Det er så (desværre) absolut ikke den eneste funktionsblok, der er udgivet, hvor der ikke er helt styr på, hvad der egentlig sker ved powerup. Fordelen ved IHC er jo så, at man selv har mulighed for at rette i funktionsblokkene eller lave dem selv.
 13. Ja, så kan man evt. indsætte en indgang til lux-måling, og så lave settingværdi for hvornår der er mørkt nok. Så skal der nok laves en offset/hysterese-værdi for hvornår der er lyst igen, så det ikke sker, så snart lyset tændes i rummet, eller evt. lave spærring så længe Pir-timer tæller ned. Alternativt kan det også laves i en separat fb., hvor en udgang styret af lux-føleren, så trækkes op på den indgang for skumringsrelæet.
 14. Du skal gemme fb. under dit funktionsblokbibliotek.. Lav gerne en ny mappe, som f.eks. hedder 07. Mine egne fb., hvis den ikke allerede er der i forvejen. Derefter skal du genstart Visualprogrammet, og så skulle den gerne kunne findes blandt de funktionsblokke du kan vælge iblandt i Visual.
 15. Så prøv denne i stedet. Der er indsat valgmulighed under indstillinger, så du kan vælge om lyset må tændes, når der er lyst eller ej. Pir styring med konstant slukket_1.vis
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.