Hop til indhold
IHC-User.dk

TorbenSørensen

Members
 • Antal indlæg

  1.718
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

TorbenSørensen last won the day on October 28

TorbenSørensen had the most liked content!

1 Følger

Om TorbenSørensen

 • Rang
  Platinum Boarder

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aalborg

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Hej Torben.

  Jeg prøver at benytte FB "Sol op og nedgang v6.1", således at et lys tænder (sol_nede=on benyttes) når det bliver mørkt. Mellem 18:00 og 06:00 skal lyset være slukket.

  Skumringsfunktionaliteten virker helt perfekt men jeg kan ikke få "Ignorer Sol_Nede_om_natten" til at virke ordentligt. Funktionen er aktiveret (sat til Ja)

  Kl. 18:00 slukker lyset som det skal (Sol_Oppe=On) men kl. 06:00 tænder lyset ikke igen (Sol_Nede=On), selvom det er mørkt.

  Har du nogle gode ideer til hvorfor Sol_Nede ikke aktiveres igen via Uret?

 2. TorbenSørensen

  Skift af LK OPUS 73 PIR til SERVODAN PIR

  Blå/sort skal du have på 2 (-) Rød/brun skal du have på 4 (NPN) Gul/grå kan du ikke bruge på den servodan. Du skal dog have fast 24V+ ud til den servodan, og den skal du have monteret en ledning på i din tavle, da den højst sandsynligt ikke er ført med ud til den gamle OPUS 73 (den blev ikke brugt til den type PIR).
 3. Er det i stil med dette du søger? Hvis stikk. bliver tændt på det lokale tryk, starter en timer som slukker stikk. igen ved udløb? chr.kj.vis
 4. Har svaret i denne tråd >>>LINK<<<
 5. TorbenSørensen

  Farvekoder på IHC NET kabel kontra T568A og T568B

  Her er info om farvekonvertering fra LK.. Fundet i PDF fra LK >>>LINK<<<
 6. TorbenSørensen

  Servodan sensorer - konvertering

  En Servodan 41-274 er med NPN udgang, så den kan du montere direkte på et input24/3 modul.
 7. TorbenSørensen

  IHC installation død

  Ja, der er ingen klemme til jordforbindelse på den model, der sælges i dag.
 8. TorbenSørensen

  mere end en 24V telestat på et output

  Hvis du starter ventilmotionen manuelt fra 5.2.01.h Betjeningspanel, kører ventilmotionen så længe indgangen er ON.. Den kræver et stående signal, og kører ventilmotion i alle de varmeblokke, som er forbundet korrekt til FB. Betjeningspanel. Den ventilmotion i varmeblokkene, som du har indstillet til 10 minutter hver 7. dag, bliver styret internt i funktionsblokken. Det fungerer på den måde, at hver gang telestaten i varmeblokken går OFF, gemmer den klokkeslet internt i FB. Hver gang dette klokkeslet passeres, tæller den +1 dag også internt i FB. Hvis telestaten på et tidspunt går ON, nulstilles tidspunkt, og det starter forfra igen. Hvis de 7 dage går, uden at telestaten har været ON, starter ventilmotion i den pågældende varmeblok. Dvs. at her starter det ikke i alle rum, men kun på den ventil som ikke har været ON i 7 dage i streg. Det havde jeg for en del år siden en længere diskussion med en tidligere medarbejder fra LK om, da man i 5.2.05.b. havde fjernet ventilmotionen. Her forgik det kun gennem en pumpefunktionsblok, men problemet her var så, at hvis der bare var et rum, som kaldte på varme, blev de andre ventiler ikke motioneret, da tiden til næste pumpe/ventilmotion så blev nulstillet. Han kunne ikke rigtigt se problemet, men ventilmotionen for hver telestat, blev dog alligevel genintroduceret i 5.2.05.c., så lidt hørte han da efter. MEN - LK har desværre lavet fejl i varmeblokken (igen igen).. Nu ved jeg ikke om du bruger 5.2.05.c eller 5.2.05.d.? I 5.2.05.c. er der den "lille" fejl, at når ventilmotionen stopper, hopper den interne tæller for antal dage på 1 med det samme. Dvs. at der så er 6 dage til næste ventilmotion i stedet for, forudsat at telestaten selvfølgelig forbliver OFF, men det er jo ikke verdens undergang. Værre ser det dog ud i 5.2.05.d. Her har LK så rettet den lille fejl med dagene, men har så fået lavet en værre én af slagsen.. Når ventilmotionen startes, starter udgangen til pumpen selvfølgelig også, så den også bliver motioneret (det gør den også i 5.2.05.c.), men i 5.2.05.d. slukkes pumpen ikke igen, når ventilmotionen slutter. Der kører pumpen bare derudaf, indtil temperaturen har været en tur under setpunktet. Det er ikke så smart. Angående at du har nogle rum, som ikke har lavet en ventilmotion, kan der måske også være en helt anden grund til. Som flere herinde tidligere har opdaget/beskrevet (kan ikke huske om du selv har oplevet det), er der nogle som oplever nogle helt skæve temperaturer, som retter sig tilbage efter 5-6sek. Hvis nu temperatursensoren sender en målt temperatur på f.eks 0 grader til controlleren i 5-6 sek., går udgangen til telestaten ON og OFF igen. Derved bliver tiden til næste ventilmotion nulstillet internt i FB, for nu har telestaten jo været ON, men problemet er bare, at den jo ikke når at åbne på så kort tid, og derved får man så måske ingen ventilmotion hele sommeren.
 9. TorbenSørensen

  IHC/SA Unidimmer 400 skifte mode?

  Et wireless tryk kan ikke sende signal fra 2 knapper på samme tid, så derfor gemmer den memory på den du får aktiveret først.
 10. TorbenSørensen

  IP-adresse til controller

  Har du husket at åbne op for adgang til controlleren via netværk? Hvis nej, får du i hvert fald ikke hul igennem. Det gøres i IHCAdministrator under fanen "Adgangskontrol".
 11. TorbenSørensen

  Udvendige stikkontakter kobles fra “sluk alt”

  Ja, hvis du vedhæfter dit program, er det meget nemmere at hjælpe.
 12. TorbenSørensen

  kan ikke logge ind i controller via web

  Hvis du loader den firmwarefil som hedder reset_users_access i controlleren, er det kun brugere som bliver slettet. Tjek lige bagefter, om tilladelser til at tilgå controller fra netværk er "vinget af". Her er en tidligere post om samme problematik. >>>LINK<<<
 13. TorbenSørensen

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Du har vel ikke tilfældigvis et Link10 kabel ud til dit skur også, til et evt. tryk? Hvis du har, er der også den mulighed, at placere et output230 modul i skuret, hvilket så giver dig 8 udgange at gøre godt med. Det kræver selvfølgelig at du har plads til flere outputmoduler på din controller.
 14. TorbenSørensen

  Initialværdi "ON"

  Ved ikke om det vil løse dit problem, men på en eller måde er det jo egentlig en konflikt ved første opstart, at initial værdi er sat til ON & at der er sat flueben ved at den skal gemme aktuel værdi ved strømsvigt... Udgangen har jo aldrig været ON, så måske det er fordi controlleren både får at vide at udgangen skal være ON og huske at den var OFF... Efter du har sat dem ON i serviceview, kan du jo prøve at genstarte controlleren fra IHCAdministrator, og se om den så ikke husker at udgangene skal være ON.
 15. TorbenSørensen

  Problemer med unlink af wireless tryk

  Er du 100% sikker på at det nu også er et 4-tryk? Det kan nemlig ikke lade sig gøre at linke et 4-tryk som et 2-tryk eller omvendt. Prøv lige at tjekke LK-nummeret på bagsiden, om ikke der står 505DA001? Et 2-tryk ligner nemlig et 4-tryk når tangenterne er fjernet, men de 2 nederste knapper bag afdækningen har ingen funktion.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.