Jump to content
IHC-User.dk

TorbenSørensen

Members
 • Content Count

  1,766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

TorbenSørensen last won the day on June 20

TorbenSørensen had the most liked content!

1 Follower

About TorbenSørensen

 • Rank
  IHC-Nørd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aalborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De tangenter med 2 modhager i hver side er til wireless tryk. De andre er til fortrådede tryk.
 2. Var det ikke LK, som havde udloddet controlleren i den konkurrence du vandt i, for så er det da bare ringe til dem og spørge efter en bytter?
 3. Der er nu færdige funktionsblokke til Visual 1, som er fuldt kompatible med det "nye" tastatur (som efterhånden er gammelt). Tastaturet var også i handlen, før Visual 1 controlleren blev erstattet af Visual 2.. Der kan eksempelvis bruges fb. 1.23, fb. 1.24.a. eller fb.1.25. Det kræver selvfølgelig stadig, at det nye tastatur forbindes med de ekstra ledninger det har.
 4. Du kan prøve om vedhæftede kan klare jobbet. Kip med timer.vis
 5. Sådan én har jeg da vist til at ligge i gemmerne - har endda aldrig været i brug og stadig i uåbnet emballage.
 6. For mig at se, har du udfyldt indstillinger i IHCRemote som de eksempler i manualen, i stedet for at indtaste opsætning til din egen controller. Din egen controller skal først sættes op til dit eget netværk, og det foregår i IHCAdministrator. Den der ihc.cometpeople.com mener jeg i hvert fald var en test-controller som LK havde kørende (det ser ikke ud til at den er aktiv mere).
 7. Nu ved jeg ikke hvad dine forventninger er til WebSceneView, men det er altså bare en MEGET amputeret udgave af SceneView, som man kunne bruge til sådan en gammel PDA computer. Hvis du vil tilgå din controller på hjemmelavet grafisk brugerflade fra en PC over internettet, er det SceneView man bruger og IKKE WebSceneView (navnet snyder). I dag kan jeg nærmest ikke se, hvad man skal bruge WebSceneView til, når man nu har IHCTablet til iPad.
 8. TorbenSørensen

  sol op/ned FB

  Som Lars er inde på, skal du ikke bruge de stående udgange til at styre dimmeren som du har gjort...Det svarer til at du holder et tryk inde hhv. så længe der er mørkt/lyst. Brug istedet pulsudgange, når du styrer dimmeren direkte som du har gjort på vedhæftede screenshot.
 9. I IHCAdministrator, er det kun beskeder til powerup og strømsvigt du vælger, og der kan rigtigt nok kun vælges 1 modtager. Prøv lige at læse manualen til SMS modem fra side 20-29... Der står det så fint beskrevet, hvordan der opsættes beskeder/kontroller i controlleren, hvilket foregår via IHCScenedesign, og her kan vælges op til 30 telefonnumre, som Henning også siger.
 10. Hvis dimmeren havde været monteret efter vejledningen, vil det jo netop passe at dimmeren er ON, efter at mem1 eller mem2 er blevet fremkaldt. Da der jo ikke er tilbagemelding på sådan en UNI400, får fb. ikke status retur om dimmeren rent faktisk blev tændt.
 11. Funktionsblokken kan ikke se, at du ikke har fortrådet mem1 og mem2, så den “tror” jo at dine dimmere får en puls og tænder, når du aktiverer mem-indgangene. Du kan ikke snyde de dimmere på nogen måde, da de kræver en 24V puls på de respektive indgange, for at handlingen også udføres fysisk og ikke kun i programmet.
 12. Nej, hvis ikke mem-klemmerne er fortrådet, kan du hverken gemme eller fremkalde noget niveau på hhv. mem1 og mem2
 13. Du kan finde dem under fanebladet Projekt i scenedesign.. Her kan du så bare klikke på dem du vil deaktivere, og vælge Fjern. Så skal du selvfølgelig huske at uploade det rettede scenedesign-projekt til controlleren bagefter.
 14. Angående hvilken opløsning du skal bruge på billeder i Scenedesign, skal du også lige overveje hvilken opløsning den skærm du vil bruge til Sceneview har. Et billede på 1100 x 688 pixel, vil eksempelvis ikke fylde meget på en 4K skærm.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.