Jump to content
IHC-User.dk

FRBI

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

About FRBI

  • Rank
    Tekniknørd :-D

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hej. Jeg har en Opus 73 pir som ikke vil mere. Jeg bestilte en Opus 74 til erstatning, men da jeg kun har et 2 ledet kabel trukket ud til den gamle, er dette ikke en mulighed. Findes der en eller anden slags pir der kan bruges, og kun skal bruge 2 ledere, eller kan man koble en pir og et relæ sammen evt. og få dette til at virke ? Vil være meget ked af at skulle til og trække et nyt kabel til den da dette er ret omfangsrigt ! Mvh Frank
  2. Hej. Dækslet på min Opus 73 pir er gået i stykker og jeg har så købt en komplet opus 74. Nu kan jeg se at den gamle er forbundet med 2 ledninger, en til 0V på input modulet og den anden til en indgang. På Opus 74 ser det ud til, ifølge tegningen at der skal bruges 3 kabler. 0V - 24V og input ! Nu er mit spørgsmål om den kan monteres med 2 ledninger, 0V og input, ligesom på den gamle Opus 73, da jeg kun har 2 kabler til rådighed her På forhånd tak, Frank
  3. Hej Lars. Mange tak for din hjælp, nu kom jeg på igen. Jeg kører med en 6.1 Controller med Software version 2.8.4 og nyeste Firmware. Det kører ok men meget træg at connecte til og genstarter også af og til, især hvis jeg logger på med mobilen, så kan den godt finde på at genstarte. Den er fra 2007, så har nogle år på bagen. Hvor længe skal man regne med at de kan holde ? og hvis jeg skifter til en Version 3, vil jeg så slippe for ovennævnte problemer ? Ved opgradering til version 3, er det så plug and play ? Flytte kablerne over i og downloade ens Visual program til den og så spiller det ? Mvh Frank
  4. Hej. Jeg kan pludselig ikke komme på min IHC Controller mere, kun via USB. Når jeg logger på får jeg "Connection Error 192.168.1.22:8443 failed authentication due to invalid username or password ! Jeg har kigget på forummet og prøvet at hente ip reset.zip men ved ikke om det er den jeg skal bruge og i så fald hvordan !! Håber jeg kan få lidt hjælp her, for det er både på PC og mobil, både hjemme og ude. På forhånd tak Frank
  5. Hej Bjarne. den er lige netop fra Biltema de andre jeg har er Carlo gavassi em10, så du mener det er den der giver problemet ? Fejl i den jeg har eller bare generelt dem fra Biltema ?
  6. Hej Lars. De to ledninger fra SO udgangen sidder rigtigt for jeg kan se i service view at signalet går ind, og skifter til on når der er puls. Led pæren på kW måleren blinker hurtigere end signalet der kommer ind i IHC, og samlet kW på modulet forøges også hurtigere end i viewer delen som jeg har sat op med en blok, faktisk lavet af dig som jeg bruger til mine solpaneler også, og her virker det fint, både med dag, uge måned og totalt. Så den nye måler er sat op på samme måde men det er som om at det ikke er alle impulserne der blive opfanget ?? mvh Frank Birch
  7. Hej. Jeg har monteret en kW måler til at måle forbrug på et varmelegeme. Den har SO udgang med 1000 pulser / kW Jeg kan ikke rigtigt på viewerèn til at vise samme resultat som selve måleren og det er forbundet korrekt. Men jeg kom til at tænke på om det har betydning hvilket 24V indput modul jeg bruger ? om det skal være 24V eller 24V/3 På forhånd tak Frank Birch
  8. Hej Lars. Jeg kan godt se nu at det bare var at tilføje "udgang for spots i Carport = off" men kunne ikke lige selv komme på at det var nok. Det virker nu som det skal. Problemet var at når vi åbnede døren gik lyset ON, og med 3 blink så forblev det on til vi kom hjem igen, lidt træls. Senariet nu er at lyset tænder når vi åbner døren, alarm tilslut og de 3 blink og lamper OFF. Dog tænder lyset igen på PIR når vi går ud af indkørslen, men det slukker så igen efter 5 min så det er meget fint. Man kan jo også gøre blokkene for kompliceret Men mange tak for din hjælp. Mvh Frank Birch
  9. Hej Lars. Jeg har siddet og kigget på dit svar men er lidt i tvivl om hvordan dette skal gøres ! Er det den blok " alarm tilslutning med blink i Carport " jeg skal lave en mere af ? eller skal der ikke en blok til men kun en indgang mere ? Var det muligt at jeg kunne få dig til at vise det på selve blokken som er vedhæftet ? Det ville hjælpe mig meget Mvh Frank Birch
  10. Hej. Jeg har en blok hvor mit loftlys i Carporten blinker 3 gange ved alarmtilslutning, så man kan se at den bliver tilsluttet. Om dagen virker det fint for lyset er ikke tændt, og blinker 3 gange med off status når færdig. Men når det er mørkt så vil magnetkontakt sættet i bryggers døren tænde lyset i carporten når man går ud og ved alarmtilslutning med 3 blink så forbliver status on. Jeg har prøvet at ændre til 7 blink i stedet for 6 men kan ikke rigtigt få det til at virke !! Håber der er en der lige vil hjælpe med dette issue. Programmerne er navngivet "alarm tilkobling blink med lys i Carport" og "tæller for blink af lys i Carport ved Alarmtilslutning" Mvh Frank Birch (Blok for Udendørs).ifb
  11. Hej Henning. Ja du har ret, jeg testede som kip, og ja du har også ret i at man kan sidde og simulere nogle ting som man nok ikke vil gøre i praksis. Men nu har jeg lige simuleret din FB Varmeflytning 1.4 og den virker bare 100 % som jeg gerne vil have den til at virke. Du skal have rigtig mange tak for din gode og hurtige hjælp. Fortsat god weekend, Frank Birch
  12. God morgen Henning. jeg har lige siddet og simuleret lidt med din nyeste udgave af Varmeflytning 1.3. Jeg synes der er 2 små "fejl" i den. Hvis jeg starter Ventilator og Varme elementet automatisk og så bagefter slukker Varme elementet, så slukker ventilatoren også og ikke kun Varme elementet. Den anden ting er at hvis rumtermostaten starter ventilator og Varme element og jeg så vælger at slukke varme elementet, så slukker varme elementet godt nok og ventilatoren kører videre som den skal, men den interne variable "forsinket tilkobling af varme" tænder varme elementet igen !! Det lange tryk er fint. jeg kan jo bare stoppe anlægget og så bruge det lange tryk. Hilsen Frank Birch
  13. Hej igen Henning. Undskyld at jeg bliver ved !! Blokken du har lavet kører fint, jeg kunne bare godt tænke mig at når jeg slukker varmelementet manuelt, så vil ventilatorer forblive on, som det er nu stopper den. (så skal jeg først slukke varme elementet og bagefter starte ventilatoren igen) og det er jo ikke sikkert at jeg vil køre med varme elementet hele tiden når ventilatoren kører. Ville det være muligt f.eks. at sætte et langt tryk ind med en afspærring, så man hverken kan starte manuelt eller at rumføleren kan starte systemet ? Selv om jeg har sat lyddæmpere på ved alle udblæsninger og indsugninger og der kommer en hastigheds regulator på motoren, så kan det jo godt være at jeg ville stoppe det f.eks. om natten. Håber du vil være behjælpelig med dette også. Har lige været forbi din hjemmeside, flot, enkel og overskuelig. På forhånd tak Frank Birch
  14. Hej Henning. Du er bare hård til programmering af FB, den virker bare som den skal nu. Jeg takker mange gange for din assistance, det har hjulpet med meget. Hilsen Frank Birch
  15. Hej igen Henning. Jeg er lidt ked af at blive ved at trække på dig Den er lige ved at være der, har lige testet den og der er bare lige et par småting ! 1: Hvis rumtermostaten starter ventilatoren og varmeelementet og jeg forlader huset og sætter alarmen til så stopper varmeelementet som det skal og ventilatoren fortsætter men ventilatoren stopper ikke igen hvis rumtermostaten går OFF. 2: Er det muligt at kunne have en sluk funktion på selve varme elementet uanset om jeg manuelt har startet ventilator og varme element eller at det er rumtermostaten der har startet dem, hvis jeg nu ville vælge at slukke det Mvh Frank Birch
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.