Hop til indhold

lh03

Members
  • Antal indlæg

    66
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    2

lh03 last won the day on January 23 2020

lh03 had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

984 profil visninger
  1. Hej Torben Ahh - vidste ikke at instillinger skulle være Memory 2. Nu virker den som den skal - perfekt!! Mange tak igen igen...
  2. Hej Torben Mange tak..! Desværre fungerer den stadig på samme måde, dvs. kalder MEM 2 og så MEM 1 ligegyldigt om det er dag eller nat. Den skal som nævnt kun gøre det om natten. Om dagen skal det alene være MEM 2.
  3. Hej @TorbenSørensen. Du lavede denne funktion til mig for ja 5½ år siden. Tiden går. :-). Jeg bruger funktionen med LED-pærer som kun kan tænde på lav styrke ved først at få fuld styrke og dernæst lav styrke. Din funktion virker imidlertid ikke med "nat" funktionen, da den kører MEM 2 og MEM 1 hver gang. Dvs. om natten skal den først starte på MEM 2 og derefter MEM 1. Om dagen skal det jo være en ren MEM 2, hvor den kalder på fuld lys. Ja - havde du tid til at kigge på det, ville jeg sætte stor pris på det. Venter gerne :-). mvh Lasse
  4. Tak skal I have. Det lyder jo ikke til, at det løser problemet med en ny lyssensor. :(. Jeg må se hvad jeg gør - måske må jeg bare sætte en alm. kontakt på (gud forbyde det :-)).
  5. Tak, Lars. Ladeboksen sidder dog over PIR'en på samme væg, og der er samme problem om ladeboksen er i brug eller ej. Men OK - det kan ikke afvises at have betydning. Hvis jeg skal prøve at købe en anden PIR, har du så evt. et bud herpå? Pft.
  6. Der blev aldrig svaret på denne - men jeg endte med at få god support af Nilan selv. Det var dog ikke helt simpelt at gøre selv, bl.a. fordi der skal flyttes en ledning mv....
  7. Hej alle. Nu har jeg pludselig fået samme problem med mine gamle OPUS 73 PIR. Skete muligvis efter at en Clever-installatør satte en ladeboks op - men det ændrer næppe noget (har dog også prøvet at tilslutte en anden OPUS 73, der stadig fejlede). Tror I ikke stadig jeg skal købe en ny PIR? Hvad anbefaler I man køber nu til dags? Vil måske gerne undgå at tilslutte 24 V til, da det er så bøvlet at finde det korrekte kabel i min virvar-installation. :-)
  8. Fandt I ud af, hvor man kan downloade denne software? Skal man have login til Nilan?
  9. En forskel er, at den længe ventede IHC DIN LED dimmer åbenbart kun kan bruges med Visual 3. Det er ærgerligt.
  10. Det ser rigtigt fint ud i vieweren. Dog vil jeg gerne undvære "no-charge" start og slut-funktionen. Dvs. jeg behøver kun normal (hvor jeg indstiller no charge-perioden) og override. Pft.
  11. Jeg kontaktede dem igen, og så lagde de app'en tilbage på kontoen, så jeg kunne downloade gratis. Lidt besynderligt at de ikke gjorde det første gang.
  12. Tak, Lars! Jeg får kigget på det snarest!
  13. Således opløftet fik jeg overbevist Apple Support om, at de skulle "give" mig app'en igen. :-). Tak for svar, Bjarne og Kandersen.
  14. lh03

    IHCTablet kræver nykøb

    Hejsa Jeg har lige reinstalleret min iPad. Den havde IHCTablet. Efter reinstallation kan jeg ikke længere downloade IHCTablet sammen med de andre app's uden at betale 389 kr...! Alt andet virker. Jeg havde oprindeligt købt IHCTablet i maj 2012 - er der nogen som ved om der er kommet en ny udgave i mellemtiden (og ikke bare en opdateret version af den oprindelige udgave) - og om det er derfor, at den ikke længere er vist? Der står copyright 2014 ved IHCTablet på App Store, så det kunne måske tyde på, at der er kommet en ny udgave? Jeg har forsøgt at ringe til Apple supporten - og selvom jeg kan vise kvittering på mit køb, så er de lidt afvisende. Jeg har også prøvet forskellige Apple ID'er. Anyone? Ellers må jeg bide i det sure "æble" og købe igen. Pft.
  15. Det med de 18 timer og timeren betyder bare, at den skal gå tilbage til det normale ur igen på et tidspunkt - indtil jeg aktiverer "override-uret" f.eks. 3 dages senere. Men ja - jeg skal kunne lade hurtigere og mere sikkert. Pt. bruger jeg mormorlader - og det er uholdbart.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok