Jump to content
IHC-User.dk

Jason_Hill

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Jason_Hill

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

544 profile views
 1. Jason_Hill

  Philips Hue

  Vil du dele din opsætning om hvordan du har fået groups til at virke Lige nu styre jeg bare via en funktionsblok med de forskellige outputs.
 2. Jason_Hill

  Philips Hue

  Du må sige til hvis det stadig driller.
 3. Jason_Hill

  Philips Hue

  Hej Kandersen Som IHC captain skriver længere oppe i tråden kan du kippe via: Lave reglen at den er "Hvis input værdien er forskellig fra den forrige værdi" og så sætte parametre på til at være {"on":[newvalus]} Så kan du kippe lyset på en kontakt.
 4. Jason_Hill

  Philips Hue

  Dim op og ned kan jeg ikke hjælpe med endnu. Du kan jo tage 4 lys ON/OFF blokke, lade være med at sætte nogen udgang på og definere udgangen i Captain. Så snart jeg lige har tid til at nørde med det angående dimmer skal jeg nok ligge noget op.
 5. Jason_Hill

  Philips Hue

  Hej Silberg. Jeg har stadig ikke løst problemet med at dæmpe lys op og ned (har heller ikke nørdet helt med det endnu). Jeg har gjort det at jeg har lavet en pre-konfig funktionsblok. 1 tryk= ON/OFF pre defineret brightness niveau 1. 0,5 sek tryk = pre defineret brightness niveau 2. 1,5 sek tryk =pre defineret brightness niveau 3. Er da en start på det. Farve værdi i nummer.
 6. Den tanke havde jeg også tænkt men da jeg har en stofa router kan jeg ikke gå ind og sætte fast IP adresse. Jeg har så gjort det at jeg skrev til Stofa at mit Modem gik on/off hvor jeg så fik tilsendt et nyt. siden jeg har fået et nyt har jeg ikke haft nogen fejl. Så har lidt ladt den ligge der.
 7. Snakker vi et wireless lampeudtag? umiddelbart ser programmet ok ud. Hvordan ser det ud når du simulere? Kan du tænde lampeudtaget via serviceview?
 8. Kan godt tænkes. Ville prøve at sætte dem som statisk men kan man desværre ikke på stofa router
 9. Jason_Hill

  Philips Hue

  Rigtig fin guide. Er der mulighed for at dæmpe op og ned også. Jeg er med på hvordan man sætter den til et bestemt brightness niveau, men vil gerne have muligheden for at kunne dæmpe op og ned på mine tryk også.
 10. Hej Mikkel Hvis min router mister forbindelsen til internettet og kommer på igen mister IHC captain forbindelsen til SONOS. her skal man genstarte IHCCaptain før at det virker igen. Har testet dette ved at slukke for min router og tænde igen. Internet forbindelsen bliver genskabt, IHC Captain siger OK men mine tryk virker ikke til styring af Sonos før IHCCaptain er blevet genstartet.
 11. Hej jeg kan sagtens få IHC captain til at styre sonos og kan sagtens få den til at reagere over mine tryk knap, men hver morgen jeg står op er jeg nød til at genstarte IHC captain for at få det til at fungere med Sonos igen. Jeg kan stadig styre lys via captain men kan ikke få den til at kommunikere med sonos med mindre jeg genstarter captainen. Har også prøvet at starte sonos op først og så derefter prøve med knapperne. virker heller ikke. Nogen ideer til hvad jeg mangler at gøre.
 12. Jason_Hill

  Philips hue

  Hej er der nogen der lige kan pege mig i den rigtige retning hvordan jeg styre philips hue via ihc captain med URL eller noget andet? Mvh Jason
 13. Har ikke IHC appen men det burde være det samme som på captainen. Der bliver det vist istedet for "højre tryk" "venstre tryk" osv. Så hvis man ikke kan huske hvad sine tryk går til i appen kan man navngive dem. Dog lidt omfangende arbejde.
 14. Den løsning jeg tror vil passe dig bedst er "Visility". Her kan du integrere, SONOS, PHillips HUE, Nilan og meget mere. http://www.visility.com/ De har to løsninger. En bridge du kan sætte i tavlen til omkring 6k og en skærm du kan indbygge i væggen til 11k.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.