Jump to content
IHC-User.dk

Rise Olsen

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rise Olsen last won the day on January 4

Rise Olsen had the most liked content!

About Rise Olsen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fantastisk arbejde. Har nu opdateret og håber den er lige så stabil jeg har oplevet med 1.27.
 2. Hej Mikkel, V1.25 virker meget stabil og jeg har ikke haft nogen problemer med den. Er rigtig positiv. Tak for et super produkt.
 3. Hej Mikkel Jeg er generelt super glad for IHC Captain, men efter jeg er begyndt at benytte HUE integrationen og har lagt KIP funktionen på et nogle tryk, stopper IHC Captain med at reagere på trykkene ca. 24 timer efter genstart af enten RPI eller servicen. Indtil v1.14 (mener jeg) skete det kun engang i mellem, men med de nyere versioner (pt. 1.19) sker det hver 24. time. Det er lidt mærkeligt (og træls). Jeg har en IHC controller HW v6.2 der kører firmware 2.8.4.
 4. Jeg oplever, at HUE styringen stopper ca. 24 timer efter en genstart af Pi. Nogle gange kommer trykkende til at virke igen af sig selv efter nogle timer. Ser frem til den nye version :-)
 5. Hej Claus, Kan det være en idé til en fremtidig version, at man kan slå moduler/funktioner til og fra? Så kan må slå de moduler til som man bruger og en side effekt af dette er så også, at man kan slå et modul fra der gør at feks. Homekit ikke længere kan køre og i det hele taget bruges der så færre ressourcer, når moduler som man ikke vil bruge ikke kører. Jeg kunne også tænke mig en log funktion, så man kan fejlsøge lidt, når noget ikke virker. Det er pænt frustrerende for os nørder, at vi er blinde. :-)
 6. Hej Claus, er der planer om at understøtte RP 3 model B+ ? Hvis ja, vil det blive inden for et par måneder?
 7. Mikkel, du er min helt Det virker og jeg er på v1.06 og min config fra v1.01 virker. Tak.
 8. Hej Mikkel, Jeg har fået lidt udfordringer, efter forsøg på opgradering fra v1.01 til v1.06 Jeg loggede på web i/f og fik den beskrevne fejl. Så loggede jeg på via ssh og kørte wget -q -O - jemi.dk/ihc/installihc?new | sudo bash -s fixrights Herefter klikkede jeg på ja på web i/f og jeg kom til det normale billede. Efter lidt mere end 5 minutter, valgte jeg at genstarte PI'n via web i/f og den kan nu ikke starte op. Jeg har kørt ./showmonitor.sh og får følgende fejl på skærmen: IHC Service is starting. Please wait... PHP Warning: mkdir(): No such file or directory in /opt/ihccaptain/includes/global.php on line 253 PHP Notice: Undefined index: HTTP_HOST in /opt/ihccaptain/includes/global.php on line 327 PHP Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /opt/ihccaptain/includes/global.php on line 329 Har du en idé om hvad jeg kan gøre eller skal jeg flashe nyt image? Forøvrigt, hvis man kører wget kommandoen uden -q får man en "404 Not Found"
 9. Hej Mikkel, Har hentet den nye version og restore min backup fra v0.996 og må sige, at det ser ud til at køre. Det første jeg bemærker er, at den er så meget hurtigere til at hente projektet fra IHC controlleren. Jeg har lånt en HUE bridge og 1 lampe af en ven og det spiller også - kan tænde og slukke og fade op. Fade ned er satte svært at få til at virke - jeg er nok ikke hurtig nok. :-( Jeg må justere lidt på parametrene og se hvad jeg finder frem til. Glæder mig til at lege mere med HUE funktionaliteten og ser frem til at IKEA Trådfri kommer med. :-) /Lars
 10. Men det kræver så, at man køber en Philips Hus Bridge også... For at opdatere pærerne i IKEA Trådfri kræves en IKEA Trådfri gateway.
 11. Hej Mikkel, Super produkt du har strikket sammen Kører pt. v0.996 og ser frem til de udvidelser der er i nyeste version. Jeg tænkte, at et naturligt skridt videre, når du har fået Philips Hue til at virke, kan være at implementere IKEA Trådfri :-) Jeg har fundet noget info, der måske kan være inspiration for dig :-) https://www.npmjs.com/package/node-tradfri Jeg har ikke pt. selv IKEA trådfri, men påtænker at købe det, når der er en løsning til at styre det via installationen. /Lars
 12. Integration med Netatmo Weather Station (https://www.npmjs.com/package/homebridge-netatmo)
 13. Den som Bjarne henviser til, brugte jeg da jeg havde min v1 controller. Det fungerede super godt.
 14. Hej Claus, Jeg har et par forslag til mulige forbedringer i IHC-Bridge til en fremtidig version. 1. Mulighed for at stoppe og starte IHC servicen fra web i/f? Flere af os har jo som bekendt, lidt udfordringer med at bruge Visual når IHC-Bridge kører. I starten slukkede jeg for IHC-Bridge når jeg skulle lave ændringer, men det er jo lidt træls. Så jeg fandt ud af, at ved at logge på devicen med SSH og så stoppe pm2-init servicen (sudo systemctl stop pm2-init) kan Visual komme i kontakt med IHC controlleren og når jeg så er færdig starter jeg servicen igen (sudo systemctl start pm2-init) og så logge på web i/f og loade ny projekt fil ind. 2. IHC-Bridge automatisk loader projekt filen fra IHC controlleren enten automatisk eller når man klikker på en knap. IHC-Captain loader projekt filen hvergang man logger ind på web i/f. 3. Et sted i web i/f hvor man kan se hvilken version man bruger af IHC-Bridge. /Lars
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.