Hop til indhold

Silberg

Members
  • Antal indlæg

    17
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Seneste besøgende på profilen

789 profil visninger

Silberg's Achievements

  1. Jeg har tidligere leget med Captain og det er et rigtig fedt projekt med mange muligheder men jeg bryder mig ikke om det med at skifte "retning" på dæmpningen.. har fuld forståelse for at det andet er sværere(måske umuligt) at få til at fungere men tænker alligevel det burde kunne lade sig gøre... Jeg har fået Openhab til at aflæse værdien af "Lys Niveau" på en Trådløs dimmer hvis den er linket til en dimmer enhed.. hvis den ikke er linket ændres værdien ikke i IHC og derfor heller ikke i OpenHab. Tænker man måske kan lave et "virtuelt" produkt eller en FB i IHC som man kan styre fra 0-100, jeg har bare ikke selv ekspertisen til at bygge det, desværre.
  2. Silberg

    Dæmpning af HUE med IHC tryk

    Jeg har fået OpenHab2 fint op at køre så jeg kan styre alt lys, både IHC og HUE igennem OpenHab+HomeKit. Og med den nye (beta) IHC Binding v2.x er det jo blevet voldsomt meget lettere Jeg mangler dog stadig at få dæmpning af en HUE pære til at virke med et IHC tryk. Og med det mener jeg på den gode "gammeldaws" metode med "venstre kort tryk -> tænd, venstre langt tryk -> reguler op, højre kort tryk -> sluk, højre langt tryk -> reguler ned. Jeg har prøvet lidt forskelligt med at linke de to sammen og linke OpenHab items sammen med en FB i IHC men intet har den ønskede effekt, og jeg er lidt på bar bund efterhånden Er der nogen som har løsningen på denne udfordring? I så fald kunne jeg stå overfor at sælge samtlige af mine Wireless dimmere og sætte HUE pærer op i stedet
  3. Tak Henning, Det virker præcis som jeg havde tænkt! Jeg er simpelthen nødt til at komme ind i kampen med at lære og lave FB's selv. Findes der nogle guides eller lign til en nem start?
  4. G'aften, Jeg har en Verisure alarm som jeg med at smartplug har koblet til et 230v input modul. Når vi forlader hjemmet og slår alarmen til så tænder smartplug hvilket bliver tolket af en FB til at IHC skal slukke alt lys. Når vi så igen kommer hjem og slår alarmen fra så slukker smartplug og her kunne det så være fedt hvis jeg kunne få en FB til at tænde f.eks bryggerslyset. Men jeg kan ikke lige gennemskue om der er en FB som har to puls udgange til disse funktioner? Jeg har brugt FB 4.1.16 Fremkald Scenarie til "Sluk alt".
  5. Cool Min tanke var faktisk også lidt at der skal en custom FB til at løse det.. Jeg forventer at bruge to wireless tryk pr HUE lampe (feks. et 2/4SL batteritryk). Den venstre knap skal ved kort tryk tænde for HUE. Langt tryk skal dimme op (formentlig ved at FB continuerligt generer en puls pr 50ms). Højre knap skal virke på samme måde blot slukke og dimme ned. Jeg har endnu ikke det store kørekort til at bygge FBs i IHC så her er jeg nok lidt afhængig af en voksen
  6. Det spiller meget fint med tænd sluk fra IHC enheder til Hue Som Jason_Hill vil jeg også gerne kunne dæmpe.. skal nok lige have læst lidt mere op på det. Der findes jo en del dokumentation på Hue API Men kunne det ikke også være fedt hvis man kunne få information fra Hue over i IHC. F.eks brightness niveau til en funktionsblok så man i IHC App'en kan styre og se brightness på en Hue lampe.
  7. DEBIAN INSTALLATION:1. Installer Debian 8 x64 uden webserver. Husk at vælge SSH server hvis du vil fjernadministrere den. 2. Log ind med root rettighed3. skriv "wget silberg.eu/ihcinstall_debian.sh"4. skriv "bash ./ihcinstall_debian.sh"5. følg guiden---------------------------------------------------------------UBUNTU INSTALLATION:1. Installer Ubuntu 14 x64 uden webserver. Husk at vælge SSH server hvis du vil fjernadministrere den. 2. Log ind med root rettighed3. skriv "wget silberg.eu/ihcinstall_ubuntu.sh"4. skriv "bash ./ihcinstall_ubuntu.sh"5. følg guiden
  8. Jeg har haft det til at køre på en Debian 8 x64 i VMware Workstation. Jeg skal nok vende tilbage med en guide samt scriptfil, forhåbentlig en af de kommende dage
  9. Ville det være muligt at køre det fra en Synology NAS?
  10. Det lyder rigtig interessant med en wireless løsning. Jeg selv har nok tænkt at gå den trådede vej da jeg har fået fingrene i et 24v input og et 24v output modul til næsten ingen penge Nu mangler jeg bare et overdragerelæ men det burde ikke blive nogen udfordring. Udfordringen ser jeg i at få det bakset sammen en hurtig søgning gav lidt forskellige resultater vedr. 3vdc psu: http://elektronik-lavpris.dk/p29030/MW3K10GS/6XC_Plug-In_Adapter_1000mA_Stab._3VDC_til_12VDC/ Jeg tænker at denne må være fin til fomålet. Det kan Brian måske be/afkræfte?
  11. Hørt! Savner også noget udvikling. Flere af deres konkurenter begynder at komme så meget foran at man fristes til at skifte.
  12. Hej Terkild, Fik du dette til at virke? Jeg har selv en Powermaster 10 som jeg gerne vil koble sammen med min IHC. Jeg har hørt fra min forhandler at de har hjulpet en anden kunde med at tilslutte deres PM 10 til en IHC installation. Han kunne ikke huske detaljerne men det havde vidst ikke været så besværligt. Der findes både vejledning i LK's hjælpe fil til PowerMax funktionsblokken (FB 6.5.01) (kan godt bruges med PowerMaster) men også lidt vejl i PowerMaster manualen mht PGM modulet: PM 10 - side 31: http://www.visonic.com/data/uploads/powermaster_10_danish_installer_guide_d-303025.pdf PM 30 - side 24 http://www.visonic.com/data/uploads/powermaster_10_30_installer_guide_english_d-303222.pdf Jeg kan ikke gennemskue om man er tvunget til at have et input modul og et 12vDC overdragerelæ. Så vidt jeg kan se accepterer den indbyggede PGM i PM10 op til 30vDC og det er jo fint når IHC kører på 24vDC. Nå men jeg vil prøve at blive klogere på det og hvis jeg får det til at virke skal jeg nok få lavet noget dokumentation på det som kan deles med Jer andre herinde
  13. Mig bekendt ligger problemet i at LED pærer har meget lav modstand og dette kan de elektroniske relæer/transformere ikke finde ud af. De kan ganske enkelt ikke mærke at der er noget tilsluttet i den anden ende og derfor virker de slet ikke. LK har lavet nogle nye dæmpere som kan finde ud af LED pærer så du vil være nødt til at skifte dine "gamle" ud med disse for at kunne bruge LED. Jeg tror ikke at der er noget som vil gå i stykker, det vil bare ikke virke.
  14. Jeg har en 505DA101 liggende som jeg havde tænkt mig at begynde at bruge. Problemet er at jeg ikke er helt sikker på om jeg forstår tilslutningen korrekt. Enheden har kun tilslutning til LEDER og MELLEMLEDNING. Skal det forstås sådan at jeg tager og sætter: - LEDER i dimmeren - Mellemledning mellem dimmer og lyskilde, - NUL til lyskilde. Eller er jeg helt galt på den?
  15. Tak for svaret Begge to. Jeg har fået sat "TrippleTryk" ind i min styring og det virker ganske glimrende. Jeg ser frem til at lære selv og lave FB's når jeg står og mangler noget
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok