Hop til indhold
IHC-User.dk

Szafranski

Members
 • Antal indlæg

  522
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Szafranski

 • Rang
  Platinum Boarder

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tappernøje

Seneste besøgende på profilen

742 profil visninger
 1. Szafranski

  'Sluk alt' Funktion

  Når du engang har fået løst dette problem, så kan du få hjælp her inde til, at lave en fiktiv lampe, så du kan se status på dine dimmere, hvor vidt de er tændt eller slukket. Men det er korrekt, at du ikke kan sætte niveau
 2. Szafranski

  'Sluk alt' Funktion

  Du skal ikke være ked af, at din elektriker ikke har fået sat det ordentligt op, eller jo du har jo betalt for det. Men jeg var ude for det samme for 10år siden. I dag er jeg lykkelig over, at have lært selv, at kunne ændre i mit program og med stor hjælp her fra forummet. Men det er givet godt ud på den lange bane. Jeg synes ikke tavle dimmerne er dårlige, de er bare begrænset.
 3. Szafranski

  Google Assistant eller Google Home

  Det der bare er med Home Assistant, det er at du har en brugerflade hvor du kan tilføje forskellige "Plugins" uden at skulle rode i koden. Der er nogle ting ting som du selv skal indsætte, men det er faktisk rimelig overskueligt.
 4. Szafranski

  Google Assistant eller Google Home

  Det er noget med en cloud service de tager penge for. Google assistant vil ikke virke, hvis du ikke benytter denne cloud. Jeg er ikke en haj til det eller til at forklare det :-/
 5. Szafranski

  Google Assistant eller Google Home

  Du kan også kigge på Home assistent. Det er lidt som IHCbridge. Du skal selv indsætte lidt kodning, men det er ganske nemt. Dog skal du være obs på, at den første måned er gratis, der efter koster det ca. 400år årligt.
 6. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Det kan jo være der findes en spot med G4 lyskilde, som egner sig specielt godt til vådrum. Så kan du bare skifte dem og stadig benytte din nuværende trafo
 7. Szafranski

  IHC med stemmestyring

  Jeg har ikke haft overskud til sætte mig ind i Openhab. Så mente en Plug and Play alla Bridge. Ved godt google home er der :-)
 8. Szafranski

  IHC med stemmestyring

  IHC-Bridge kan godt stemmestyres via Siri. Jeg testede det for et års tid siden på min IPad (Både med sæt af lys niveau og få oplæst temp i de forskellige rum.) Det er det der er så smart med netop Bridge, IOS ser det som en smart enhed. Håber dette også kommer til Google Home. Men er til Android og derfor var det ikke aktuelt for mig. Det var derfor jeg spurgte om han var til Android i eller iOS, først i tråden.
 9. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Til dels korrekt. Forskellen er bare, at man i Mine øjne fik lavet en ok erstatning for glødepæren. Men nu mange år et indtoget af led, endnu ikke har formået, at lave en fuld god erstatning for halogenen. Samtidig kan det undre mig, at man har så travlt med netop denne del. Varmen fra en pære indgår i det total kilowatt forbrug i hustanden. El/Vindmøller er co2 neutrale. Skifter du en 40w pære til 7w, så flytter du blot energien over på din varme kilde og den er med større sandsynlighed ikke co2 neutral.
 10. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Dette er ikke lavvolt men 230v uden trafo. Der sidder som sagt klemme til jordledningen, men der kommer intet ud på den anden side og klemrækken sidder på plast. Lidt svært at se på dette. https://www.dmlights.com/nordtronic_quick_install_high_nr_1215_white~15XW0
 11. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Mine spot fra Nordtronic må være dobbelt isoleret eftersom der ingen jord er, blot en klemme til den. Men de skriver, at ledningen skal kunne modstå op til 90grader
 12. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Der frembringer da en lille glæde. Jeg hørte "halv" den ene dag i radioen, noget om at regeringen eller eu ville forbyde halogen inden for en kort årrække. Tænker bare at det stiller mange, med en stor udgift til udskiftning af 12v spot installationer.
 13. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Det er et skide irriterende problem. Jeg har selv nogle Gu5.3 jeg gerne ville skifte til 230v. Jeg har bokse bag ved og ledningen er godkendt, men uden jord. De øvrige 230v jeg har, benytter ikke jord, men kablet skal bare være der for, at det er lovligt.
 14. Szafranski

  IHC med stemmestyring

  Er du på Android eller Ios?
 15. Szafranski

  Ihc wireless puck relæ. 1 eller flere faser

  Mit spørgsmål røg nok lidt hurtigt afsted og jeg google bare hurtigt relæet og læste info på en enkelt shop, uden at finde produktblad. Men synes bare det løber lidt op, hvis jeg skulle have 3 relæer. Gider du uddybe hvad en kontraktor er?
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.