Hop til indhold
IHC-User.dk

Szafranski

Members
 • Antal indlæg

  529
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Szafranski

 • Rang
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tappernøje

Seneste besøgende på profilen

773 profil visninger
 1. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  I dag da jeg kom forbi igen, så var den pludselig på nettet. Så havde åbenbart gjort det rigtigt og den skulle nok bare bruge lidt tid.
 2. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  Korrekt
 3. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  Korrekt
 4. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  Jeg har tjekket lampen, den lyser orange?? Mht. Gbit/Mbit så skal jeg lige tjekke op på dette i morgen.
 5. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  Har lavet genstart ved hver ændring jeg har forsøgt mig med. Det sjove er, at når jeg har genstartet lukket ned og åbnet igen, så står der de oplysninger jeg har indtastet, men når den forbinder via USB, så skriver den i "loade vinduet" ip fra tidligere ejer. Skal se om jeg kan fange et screenshot.
 6. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  Tak for svar, vil give det et forsøg i morgen. Gateway er "vel" 192.168.1.254, når router tilgås fra denne? Har nu ikke problemer med DHCP på min egen router fra YouSee og en 6.2 controllere. Men helt klart et forsøg værd
 7. Szafranski

  Netværksproblem HW 6.1 "Løst"

  Har en god ven, som har købt et hus med IHC Visual 2 uden Viewer. HW6.1 nyeste firmware 220. Har i administrator, sat flueben i alle felter (Som er mulige) Den har en gang været tilsluttet nettet, men han har en anden forbindelse (Waoo/Fibia) end tidligere ejer. Skal lige tilføjes, at jeg har søgt efter svar i forrummet . Den kan tilgås via USB, her har jeg fjernet tidligere brugere og oprettet en til ham. Nu har jeg så forsøgt, at få den på nettet. Routeren starter på 192.168.1.254, derfor har jeg sat Gataway til dette. Er det korrekt? Undernetmaske er i routeren 255.255.255.0 (Standard) Kan se i routeren, at DHCP kører fra 192.168.1.64 - 192.168.1.253 Har sat IHC til 192.168.1.102 (Som ikke er brugt i forvejen) Dns har jeg brugt 8.8.8.8 og 8.8.4.4 Når jeg så åbner routeren og ser på forbundne enheder, så kommer den ikke frem og den kan heller ikke finde den i Visual. Vi snakker på lokalt netværk. Gør jeg noget forkert?
 8. Szafranski

  'Sluk alt' Funktion

  Når du engang har fået løst dette problem, så kan du få hjælp her inde til, at lave en fiktiv lampe, så du kan se status på dine dimmere, hvor vidt de er tændt eller slukket. Men det er korrekt, at du ikke kan sætte niveau
 9. Szafranski

  'Sluk alt' Funktion

  Du skal ikke være ked af, at din elektriker ikke har fået sat det ordentligt op, eller jo du har jo betalt for det. Men jeg var ude for det samme for 10år siden. I dag er jeg lykkelig over, at have lært selv, at kunne ændre i mit program og med stor hjælp her fra forummet. Men det er givet godt ud på den lange bane. Jeg synes ikke tavle dimmerne er dårlige, de er bare begrænset.
 10. Szafranski

  Google Assistant eller Google Home

  Det der bare er med Home Assistant, det er at du har en brugerflade hvor du kan tilføje forskellige "Plugins" uden at skulle rode i koden. Der er nogle ting ting som du selv skal indsætte, men det er faktisk rimelig overskueligt.
 11. Szafranski

  Google Assistant eller Google Home

  Det er noget med en cloud service de tager penge for. Google assistant vil ikke virke, hvis du ikke benytter denne cloud. Jeg er ikke en haj til det eller til at forklare det :-/
 12. Szafranski

  Google Assistant eller Google Home

  Du kan også kigge på Home assistent. Det er lidt som IHCbridge. Du skal selv indsætte lidt kodning, men det er ganske nemt. Dog skal du være obs på, at den første måned er gratis, der efter koster det ca. 400år årligt.
 13. Szafranski

  Udskifte indbygningsspots

  Det kan jo være der findes en spot med G4 lyskilde, som egner sig specielt godt til vådrum. Så kan du bare skifte dem og stadig benytte din nuværende trafo
 14. Szafranski

  IHC med stemmestyring

  Jeg har ikke haft overskud til sætte mig ind i Openhab. Så mente en Plug and Play alla Bridge. Ved godt google home er der :-)
 15. Szafranski

  IHC med stemmestyring

  IHC-Bridge kan godt stemmestyres via Siri. Jeg testede det for et års tid siden på min IPad (Både med sæt af lys niveau og få oplæst temp i de forskellige rum.) Det er det der er så smart med netop Bridge, IOS ser det som en smart enhed. Håber dette også kommer til Google Home. Men er til Android og derfor var det ikke aktuelt for mig. Det var derfor jeg spurgte om han var til Android i eller iOS, først i tråden.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.