Hop til indhold
IHC-User.dk

Szafranski

Members
 • Antal indlæg

  505
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Szafranski

 • Rang
  Platinum Boarder

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tappernøje

Seneste besøgende på profilen

675 profil visninger
 1. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Tak for feedback. Jeg går i krig. Har levet en lille tegning af projektet
 2. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Jeg har Captainen kørende, men vil helst holde mig til en type wireless. Har rigelig problemer med forstyrrelser på at hvad der er trådløst. Så at smide yderligere på der kan lave rod, vil jeg helst undgå :-)
 3. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Jeg har desværre ikke trukket link kabel der ned, men har i mit fyrrum og det kunne også ha været en mulighed. Men controlleren er fyldt.
 4. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Det er helt korrekt forstået og er klar over at trådløs strøm ikke eksisterer :-) I loftet kommer ledningen ud lige før lysstof armaturet og her tænker jeg måske at sætte et trådløst LU og så tager jeg og hiver den ene stikkontakt ned og smider en samledåse med wireless relæ i. Så får jeg bare lavet faste faser på de to, inden i tavlen. Har dog et alternativ. Har en udendørs stikkontakt ved mit fyrrum. Her kan jeg muligvis få boret ned gennem sokkel og så trække et kabel ud der. Men så skal jeg bare grave 15m ekstra op i haven. Det var mest af alt, for at slippe for at ødelægge alt for meget af haven.
 5. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Det hjælper desværre ikke på antal ledere. Skal jo have strøm til de nye steder. Det kabel jeg allerede har ud, er et 5 leder og der er alle brugt
 6. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Jeg har fået den fantastiske idé, at bygge en pergola i min have. Jeg vil gerne have trukket noget strøm der ned, til bl.a. et par bed lamper og noget Sonos. Al strømmer der, må gerne tændes samtidig. Plus at jeg skal have en konstant til min robot plæneklipper. Meen vejen til min tavle er under en støbt hævet terrasse og så igennem et 50mm træk rør, som muligvis allerede er fyldt på. Alternativt har jeg mit skur, hvor jeg har en 5 leder. Dog bruges Leder 1 til led loft lys, (Direkte i første armatur og så serie) Leder 2 er til to udendørs lamper. Leder 3 - 4 Ip68 stikkontakter. Nogen forslag til noget wireless, som kan bruges i skuret, for så at få flere muligheder? Skuret er isoleret og med tagpap, dog er der ikke støbt gulv. Så ved ikke hvordan det er i forhold til fugt og ikke Vandtæt materiel.
 7. Szafranski

  v1.06 - Captain stopper

  Jeg har samme problem
 8. Szafranski

  Link problem. Gammelt tryk linkes

  Har købt et nyt tryk og vil gerne sætte det op i stedet for et gammelt et, som er blevet lidt misfarvet. Når jeg unlinker det gamle tryk og linker det nye, så er det det gamle som linkes, selvom jeg trykker på det nye. Hvad gør jeg for at få linket det nye?
 9. Szafranski

  IHC Erfaringer til fremtidens Smart Home

  Kan du uddybe lidt mere specifikt, hvad det er de ønsker at vide? De virker ikke til tidligere, at have haft interesse i hvad deres kunder efterspørger.
 10. Szafranski

  SONOS-styring via IHC-Captain

  Det virker lidt voldsomt :-) Jeg synes ikke der var den store forsinkelse, når jeg tændte med tryk. Det var i hvert fald hurtigere end at starte via app. Mht. Tid, så har jeg lavet den på 400
 11. Szafranski

  SONOS-styring via IHC-Captain

  Du skal bare huske en lille forsinkelse mellem de to kommandoer. Til at starte med havde jeg også musikken til at skrue ned, før den stoppede. Men det blev lidt irriterende, for nogen gange blev jeg i tvivl om jeg havde fået trykket, da der gik et par sek før den gjorde det. Derfor lavede jeg det om, men du kan jo prøve dig lidt frem.
 12. Szafranski

  SONOS-styring via IHC-Captain

  Det kan jeg egentligt godt se logikken i :-) Men der hvor jeg skal have to pulser med lille mellemrum, der bliver jeg nød til at bruge udgangen til de forskellige handlinger. Så for at gøre det på samme måde med det hele, så har jeg brugt en fb + Jeg kan opsætte tryk med volumen op/ned i IHC tablet
 13. Szafranski

  IHC-Bridge 2

  Nyeste. Lige hentet i dag
 14. Szafranski

  IHC-Bridge 2

  Efter at have været væk fra IHC-Bridge i et godt stykke tid, ville jeg gerne prøve igen. Men jeg kan bare ikke få det til at virke. Den skriver i status. Homekit - Kører ikke (Kan ikke få Home appen til at finde IHC-Bridge) Licensstatus - Ikke aktiveret (Jeg har både prøvet at lave en nøgle, men også bruge min gamle. Intet af det virker) Hvordan komme jeg videre?
 15. Szafranski

  SONOS-styring via IHC-Captain

  Det håber jeg også. Men eftersom jeg kun bruger det til Sonos og Push på træpiller. Så er det underordnet om det er Captain eller Bridge som gør det for mig, og så har jeg bare brug for det mest stabile. Det er det samme jeg har gjort, men du skal jo bruge en fb for at få synlige tryk i Captain og her har jeg bare brugt 4 indgange og 4 udgange fb´en og så kun benyttet to af dem
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.