Hop til indhold

bozidar

Members
  • Antal indlæg

    191
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

bozidar last won the day on March 10 2019

bozidar had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

bozidar's Achievements

  1. Er klar over at det er et ældre indlæg ,men jeg tror jeg står i samme situation nu. Kan du dele lidt om hvordan du løste det. Er der andre der har indspark er jeg meget interesset.
  2. Hi Andy Although not a IT expert i did setup Home assistant myself and it was quite easy. i dont believe you should a issue running it. Although your config file seems a bit off. Try what i did copy paste EXACTLY how documentation shows. No spaces or other stuff. Remember to correct IP adress.username and password. Like this - url: 'http://192.168.1.3' username: YOUR_USERNAME password: YOUR_PASSWORD
  3. Hej Igen Tusind tak for din hjælp ,men min viden om IHC programmering er meget begrænset. Jeg har oprettet en lokalitet og en tom funktions blok ,men kan ikke gennemskue hvordan jeg opretter et flag under indstillinger.
  4. Hej Michael Tak for dit hint mod denne tråd. Lige et hurtigt spørgsmål. Ser lige du skriver "at du har oprettet et flag" på ihc controlleren. Nogle der kan giver mig hint til dette ?
  5. Jeg kopierer dem ind næsten gang jeg genstarter ,men der kommer en del fejl i loggen ,
  6. Tak for input. Jeg har ikke adresse problemer ,så jeg forsøger at lege lidt med timeout..
  7. Hej Alle Jeg kører nu OH3 og det kører super fint og meget stabilt ,MEN jeg oplever hver gang at jeg genstarter OH at det tager langt tid at få "kommunikationen " op at køre mellem Controller og OH. Nogle gange tager det 30-40 minutter eller mere. De kommer som regel op at køre ,men jeg går ofte igennem flere genstarter inden det spiller. (fx ved opgraderinger ) Er der andre der oplever disse problemer ?
  8. Hej Forum Har leget lidt med home assistant og er egentlig imponeret over den lette konfiguration osv. Dog er jeg stødt lidt ind i et "sjovt problem" .Jeg har adgang til home assistant gennem APP ,en ikke direkte fra min Laptop mere. Har søgt i HA forummet , men fandt ikke det store. Nogen der har et input ? Er løst Mvh Bozidar
  9. bozidar

    Eksterne tryk til IHC

    Ja dog ikke med flic kunne dog ikke se hvorfor det ikke skulle virke. en "gateway" er dog sandsynligvis nødvendig som du selv er inde på. Jeg bruger openhab.
  10. Hej Nu skriver du ikke hvilken version du har installeret. Men hvis er du er lige startet , ville jeg nok anbefale at du går direkte på version 3 eller OH3 .selv om den stadig er i beta. Der er en del ændringer ,og bliver den gældende version allerede senere i december. se evt mere her .Der kan du også se en DEMO af programmet. ATT: Kandersen (Btw. openHAB 3 understøtter ikke disse filer). Er du sikker ? på gårsdagens webminar synes jeg at Kai sagde at begge måder er understøttet.
  11. bozidar

    Diverse "tekniske" spørgsmål

    Hej Forum Jeg har problemer med en magnet kontakt på min køkkendør. Jeg havde egentligt, dømt løs forbindelse ,men tror nu at den muligvis slet ikke er tilsluttet ,da den ikke reagerer på om man åbner/lukker døren. Kigger i tavlen og ser den skal være tilsluttet i tavlen i 5.03 iflg dokumentationen.Kablets farve er dog forkert iflg dokumentation ,men det lægger jeg ikke da dem der har lavet dokumentationen enten er stærkt farveblinde eller dovne, da mange af kablernes farve er dokumenteret forkert. Nå nu kommer det store dilemma. Hvordan tester jeg om det er det rigtige kabel ? Jeg finder samtidig ud af at der er et andet kabel der ligger og ikke er tilsluttet .hvordan finder jeg ud af hvad det er til ?? På forhånd tak
  12. Jeg tænker egentlig at det er med henblik på at kunne benytte telefonen til styring, scenarier, stemmestyring via f.eks. gooIgle assistent, dimming, ifttt og evt. Temperaturændring(kelvin). I så fald vil jeg anbefale dig at kigge på Openhab. Det ville give dig massivt mange muligheder for at "lege" . Her vil nærmest kun resourcer ( tid og penge) samt kompetance sætte grænser for hvad du kan gøre/lege med.
  13. Har du IHC dæmpere : Fordel ved HUE: er den reelle forskel vel at du kan skifte farve på hue Ulempe ved HUE Dyr opgradering for farve mulighed. Har du ikke dæmpere: Fordel ved HUE: Mulighed for dæmp og farveskift.(med 3. part software) Ulempe ved HUE: En dyere løsning end IHC dæmpere specielt over tid. jeg har selv en masse HUE ,men set i bakspejlet ville jeg nok have købt dæmpere istedet . Da man i et IHC scenarie betaler MEGET for farveskift mulighed og det ikke er noget vi bruger. Derudover har jeg forstået at "kompitabiliteten" mellem IHC dæmpere og LED er noget forbedret i forhold til da vi tog valget.
  14. Undskyld jeg bliver ved ,men forstår ikke helt dette. Så du tager telefonen tæt på NFC en når du er ved at være hjemme ? eller hvordan
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok