Jump to content
IHC-User.dk

bozidar

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bozidar last won the day on March 10

bozidar had the most liked content!

About bozidar

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bozidar

  Google home

  Jeg er stadig ny med openhab så vi skal måske lige have en af de garvede gutter til at svare, men openhabian kommer standard men version 2,4 stabile hvis jeg ikke husker forkert . Men du kan let opgradere til 2.5m4 så er ihc bindingen inkluderet og skal ikke hentes seperat . Den ligger iøvrigt så vi jeg husker på github men har ikke lige et link og ja jeg har selv købt google home (i dk ).netop fordi den kunne dansk . Har også Amazons alexa Som er bedre understøttet i openhab men det er bare ikke så naturligt og bruge det på engelsk.
 2. bozidar

  Google home

  1) Ja Google home forstår Dansk , så det der er relateret til Google (fx Tags) kører du bare på. Generelt i Openhab vil jeg nok undgå det.Er dog ikke heæt sikker på hvordan Openhab håndterer det. 2) Der skal som skrevet "tags" på det som du vil styre ,men programmering nej. Det er jo teknisk set Openhab der "får fat i Ihcen" .Google home skal dog have en Openhab plugin/skill installeret for at det virker. 3) Nu ved jeg ikke hvilken version du kører ,men spørgsmålet er om du skal opgradere til en 2.5.x Beta version så er bindingen integreret (har kørt super stabilt her ).. Så er du og sikker på at du har den mest opdaterede version. Der har været nogle ændringer/opdateringer undervejs.
 3. Hold da kæft jeg reinstallere Lks USB driver . nu er der hul igennem
 4. Lige nu kan jeg ikke afvise noget som helst men har på intet tidspunkt haft Java problemer . jeg er muligvis der hvor jeg tror at det er en hardware fejl men det er jo rent gætværk har også prøvet javastarter , det gør ingen forskel
 5. Har prøvet 2 forskellige Windows laptops Ja det er sgu lidt kritisk, uden varme og strøm i halvdelen af huset
 6. du har muligvis ret ,men jeg kan ikke connecte til controlleren via LAN eller via usb. kun gennem firmware loaderen. Men ændrig af firmwaren har ikke hjuplet ,hverken tilbage eller reset.. Javastarter hjælper heller ikke jeg er ved at løbe tør for ideer..
 7. nu har jeg denne her Controller fundet forbindelse ikke tilladt. Jeg kører nu fw 2.8.4 og visual 2.8.6.. Hun har jeg denne . og denne her
 8. Tak men det var det første jeg gjorde
 9. Hej alle jeg har et akut issue.Med controller 6.2 firmware 2.8.4 som skrevet controlleren hænger og eksekverer ikke programmet . kan godt logge på med firmware loaderen og skifte firmware men kan ikke få kontakt med visual gennem USB eller Lan. controlleren svarer ikke på Ping .service view kommer ikke helt op.Den hænger . har lavet firmware reset , installeret firmware 2,8,4 og 2.7.220 og genstarten flere gange . Og er lige vidt . nogle ideer ?
 10. hold da kæft.mand Har også testet på lortet her. Det er korrekt ,reverse proxy er ikke nødvendig. Jeg har åbenbart ændret flere ting "samtidig" en det ikke proxyender fixede problemet men noget andet,
 11. nope på RPI
 12. Jeg skal nok trække mig ud af dialogen herfra ,det giver ikke mening . Men fakta er at jeg var i nøjagtig samme situation som Nikolai .jeg kunne tilgå Myopenhab og den viste min computer var online ,men jeg kunne IKKE se mine enheder i Google ,og kunne heller ikke styre dem. Efter jeg gjorde som dokumentationen beskrev virkede det hos mig. Så jeg forsøger bare at hjælpe..
 13. Hej Nicolaj Prøv at læse det link jeg har postet nogle gange , det hele giver mening når man forstår hvad der står.7 de skriver You can use an openHAB Cloud instance to which openHAB creates a tunnel connection and which forwards all requests through this tunnel. openHAB will see these incoming requests as originating from the local loopback interface. Så det eneste cloud løsningen gør for dig er at opretter en mere sikker "kommunikations tunnel" til din lokale pc. Denne kommunikations tunnel vil dog ikke virke hvis din firewall stopper alt trafik. For at komme igennem din firewall er der så beskrevet 2 muligheder.. Andre har muligvis flere Den ene er at åbne port 443 i i din firewall og port forwarde .Hvilket de fraråder ,og det gør jeg også. Den anden er at etablere en reverse proxy som så åbner for kommunikation ,men den går ikke direkte på din pc men igennem en proxy ,som du så kan beskytte med password ,certificater osv. Dvs al kommunikation udefra går ikke direkte mod din pc ,men igennem en Openhab cloudservice på en meget mere sikker måde. Men fakta er at der SKAL være kommunikation mellem Google og din PC, for at det fungerer . Og det er det cloud løsningen etablerer denne kommunikation på en sikker måde. Det hele er beskrevet på linket ,men det ER lidt langhåret. Er der andre der har fået det til at virke på andre måder end Openhabs egen dokumentation ,er jeg meget interesset..
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.