Jump to content
IHC-User.dk

mido1812

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm, det kan jeg selvfølgelig godt se, andre bud hvis ikke der skal trækkes ledninger?
 2. Ok, det giver god mening. Finder et sted i emhættens styring der giver 12V, forbinder det til et wireless indbygnings puck via et relæ og så burde resten være ligetil.
 3. Hej, Nogen der har en ide til hvordan man kan åbne automatisk for ovenlys vinduer når emhætten startes? Kan man bruge et trigger modul eller andet? Får 2 KLF-100 til at styre velux vinduerne med over IHCen.
 4. Har du et fif til hvordan jeg via et signal fra en Thermex emhætte kan åbne for velux ovenlys vinduer?
 5. Hej, Nogen der har prøvet at det virtuelle skumringsrelæ tænder hverdag præcist kl. 21.01 eller på andre tidspunkter? Den ændrer ikke tidspunkt for solnedgang. Sker det i ryk eller lidt hver dag?
 6. Det er 2 portåbnere til en almindelige garageport. Kan man egentlig ikke bare bruge 2 almindelige wireless lampeudtag(relæudgave) istedet for de 2 puckrelæer? Det er nemmere at bygge på i et underlag
 7. Tak for jeres svar. Styringen føler jeg mig heldigvis godt hjemme i og tror ikke jeg får de store problemer der. Det er mere den fysiske opsætning med IHC wireless output relæ og tilhørende hardware. Nogle der kan linke til de potentialefri relæer der er tale om.? Evt. også nogle magnetkontakter til status på portene. Og Kandersen kan godt se hvad du mener med to funktioner mht. åbne og lukke så det vil jeg gå efter. Nogen specielle portautomatiker der kan anbefales? Tak for jeres hjælp.
 8. Hej Lars, Jeg tænkte det var nemmere at se det opsat i en konkret eksempel, har dog fået styr på den efterhånden. Det der ikke gav mening i starten var at der skulle et sluk scenarie på også når skumringssensoren gik off. Lyset slukker ikke selv med mindre sluk scenariet var trukket med over. Nu funker det:-)
 9. Hej, Vores nye hus er under opførelse og i den forbindelse skal jeg etablere IHC wireless i hele hytten. Får ca. 30 enheder styret af en controller. Lysstyringsdelen har jeg meget godt styr på og programmeringen. Der kommer en garage med 2 porte. Portene er ikke indkøbt endnu så gode råd motages også her mht. integration med IHC. Er det nok med 2 PUCK relæer til styringen af automatikken eller skal man have fat i noget mere? Min ide var at sætte sådan 2 relæer op i nærheden af automatikken til portene og forbinde dem til styringen og styre dem med impulser. Læser dog nogle steder man skal have et ekstra relæ indover? Nogen der har noget lignede eller kan hjælpe så vil jeg være meget taknemlig:-)
 10. Hej, Nogen der har et projekt med udelys og virtuelt skumringsrelæ så man kan se hvordan det er sat op?
 11. Hej, Er der et klogt hoved der kan fortælle om man kan bruge en knap til at lave en kipfunktion så man kan tænde lyset i gangen fra et soveværelse til rutelys. Samme knap skal så slukke for lyset i gangen igen? Syntes ikke rigtig jeg kan kombinere det med de forskellige funktionsblokke. Har kun wireless enheder i form af Kombirelæ og kombidimmer.
 12. Ja ok det var måske formuleret lidt forkert De fungerer faktisk ganske udmærket, lidt krybestrøm men fjernes nemt med en støjkondensator. Jeg har bestilt 4 stk. Sunflux pærer for at prøve at sammenligne om de er så meget bedre.
 13. Hej, Har lagt mærke til at mange angiver hvor mange procent lyset kan dæmpes til på de forskellige LED pærer. Kan man aflæse det et sted i Visual? Eller er det bare mig der misforstår noget når folk siger dat lyset maks kan dæmpes til f.eks 20%? Tak Har lige prøvet 4 stk. COSNA LED GU10 5W pærer fra Harald Nyborg på en kombi wireless dimmer og de fungerer upåklageligt. Ihvertfald mht. dæmpning og blinken mm. Man kan altid diskutere hvor godt lyset er fra dem, her tænker jeg på RA, lumen, spredningsvinkel mm. Men de funker ok for mig og det jeg skal bruge dem til.
 14. Jep, den er jeg helt med på angående belastningen. Jeg ved nogle driller selvom der er belastning nok på, men der er problemer med nullen igennem pæren.
 15. Hej Lars, Jeg vil også være ganske tilfreds med IKEAs pærer, de skal bare kunne fungere uden at blinke eller opføre sig mærkeligt, behøver nemlig som sagt ikke at kunne dæmpes helt ned. Og det er til denne, bare så jeg ikke misforstår noget:-) T
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.